nika32
Fanka BB :)
CZARNA witajAle wiecie że nie miałam robionego usg i to właśnie mnie martwi ze lekarz stwierdził ciąże bez usg i nie wiem czy mam sie cieszyć a później płakać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
CZARNA witajAle wiecie że nie miałam robionego usg i to właśnie mnie martwi ze lekarz stwierdził ciąże bez usg i nie wiem czy mam sie cieszyć a później płakać![]()
CZARNA witajA badał cię? Bo mi też w 6 tygodniu stwierdził ciąże badając mnie a potem w 9 zrobił mi USG
Nie zamartwiaj się tak
Tak zbadał mnie i wpisał taką karte infotmacyjną pokaze ci ją
Zobacz załącznik 257640

BUNIA- no tak,to pilnuj planu brania Clo i na dniach zaczynamy dzialac

NIKA- dzieki za kciuki-bardzo sie przydadza!!!BUNIA, MAMA powodzenia z CloTrzymam kciuki za Was z całej siły:-):-)

CZARNA- a jedz do szpitala,powiedz,ze mialas sie zglosic na usg do ginek.za kilka dni ,ale Cie boli brzuch i nie wiesz co sie dzieje ,ze prosisz o zbadanie itd itd-moja kumpela tak zrobila jak sie martwila i w szpitalu jej zrobili i byko wszystko siAle wiecie że nie miałam robionego usg i to właśnie mnie martwi ze lekarz stwierdził ciąże bez usg i nie wiem czy mam sie cieszyć a później płakać![]()
BUNIA- no tak,to pilnuj planu brania Clo i na dniach zaczynamy dzialac
NIKA- dzieki za kciuki-bardzo sie przydadza!!!
CZARNA- a jedz do szpitala,powiedz,ze mialas sie zglosic na usg do ginek.za kilka dni ,ale Cie boli brzuch i nie wiesz co sie dzieje ,ze prosisz o zbadanie itd itd-moja kumpela tak zrobila jak sie martwila i w szpitalu jej zrobili i byko wszystko si
jaki film?Badylinka - jestem jestem - z mężem film oglądałam a ptasie się robinajgorzej czekać aż kolejna warstwa zastygnie
![]()
I że dla neij nawet chwila z dzieciakami to nie jest dzień zmarnowany... A teraz puszcza sobie filmiki ze swoimi córeczkami i każe mi oglądać
Powiedziałam że mam dużo pracy i nie mam czasu... Dodam że kiedys w chwili szczerości jej powiedziałam o ciązy pozamacicznej i naszych trudnych staraniach więc doskonale wie co jest grane... Normalnei wściekła jestem!