• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny dziękuje za wszystkie gratulacje. Byłam dzis rano na badaniach, wreszcie wiem co było napisane na skierowaniu: morfologia, mocz, WR, poziom cukru, wyniki dzisiaj o 14 jak nie zapomnę pójść odebrać. Pytałam o bete u nas kosztuje 41 zł jak na mnie to trochę za dużo bo dziś 22 a mój m nie dostał jeszcze wypłaty, oczywiście firma ma wypłacać do 10, ale nic sobie z tego nie robi. Poczekam do poniedzialku na wizytę, jakoś wytrzymam:-). Dodaje mój wczorajszy popołudniowy test.
Zobacz załącznik 258312
Majusia moje GRATULACJE:)

Hej kochane, wczoraj zrobilam tescik wieczorem i wyszly dwie kreseczki, ale czekalam na dzisiejsze wyniki z rannego i nio i mocniejsze dwie krechy!!!Kochane, fasolonika zamieszkala w moim brzusiu, hurrra!!!!!!!!!gratuluje pozostalym dziewczynom, dziekuje za te sciskajace kciuki i sama nadala trzymam za pozostale. BUZIAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

P.s. musze teraz szykowac dzieci do szkoly, ale jak wroce wkleje zdjecie testu,
Moninia Tobie również ślę GRATULACJE:)

No i witam się wtorkowo.U mnie upały:-/

reklama
Jakie piekniaste wiadomosci z ranca
GRATULACJE DZIEWCZYNY:tak:
Spokojnych i szczesliwych 9 (juz chyba 8) miesiecy zycze:-)

Ja dzisiaj jakas taka nie wyspana, w nocy spac niemoglam, a rano Mezus mnie o budzil z kawusia, sniadankiem i wlaczonym lapkiem juz...
A dzisiaj do 23ciej w pracy wiec mi sie nie widzi ranne wstawanie:-(

Ostatnia edycja:
malapralinkoWitaj!
To się ciesz że masz tak kochanego mężusia:)
A w pracy dasz radę:)

Mój mnie w niedziele zaskoczył kawusią w łóżku a była 6.05 :laugh2:

Witaj Agusia
Ja sie bardzo ciesze bo mam takiego Wariata w domu;-) Nigdy nie wiem czym mie może zaskoczyc...
A tak z ranca przy niedzieli...
Ja to lubie jak mnie przytulanskiem budzi:tak:

Ktoras tu wczoraj Mamie odpisala ze Lisc senesu to najgorsze swinstwo..
W celu wyjasnienia tylko, na mnie to prawie nie dziala...
A bez tego bym sie wcale nie zalatwila, a raczej zalatwilabym sie ale okolo raz w tygodniu, dlatego raz, dwa razy w tygodniu to pije;-)

Ostatnia edycja:
Buziaki Misiaki!!! :*

Kurczę, jak się cieszę! 3 nowe fasolki!!! :laugh2: Gratuluję nowym przyszłym mamusiom! :tak: Mlodam, Moninia, Majusia :tak:

Agnieszka, Pralinka, Bunia, Mama - cześć Szkraby moje! :rofl2:

Agnieszka
u mnie 34 stopnie w słońcu... :sorry: Chyba się zagotuję na tym warehous'ie... :dry:

animation21111111111111111111111111111_1_.gif

Ostatnia edycja:
cześć :-) ja dziś z doskoku. tez zimno tutaj-dobrze że się cieplutko ubralam.
Boję się trochę doła-cio jak tym razem też się nie uda???? chce już dołączyć do marcóweczek :-( kurcze-chyba już mnie dól złapał :szok::szok::szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry