Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć :*Witam was dziewczyny z kawusia![]()
SERGEEVNA- OKi-umowa stoi to ja trzymam &&&&& za pierscionek;-);-)a z plamieniami ja mialam tak jak bralam teraz te 3 opakowania bez przerwy na @ to w polowie drugiego opak.zaczelam plamic,ale jak Ty bierzesz normalnie ,ze 1 opak. i @ to nie wiem -moze sa dla Ciebie za slabe ....Mama dziękuję... Umówimy się tak: ja trzymam kciuki za Fasolinę, a Ty trzymaj za pierścionek![]()
![]()
Asmi - nie wiem, dlaczego, ale Cię przeoczyłam w gratkach...GRATULACJE Z POWODU FASOLKI!!!!!
A w ogóle... Mam pytanko... Biorę już 4 cykl tabletki anty... Wcześniej brałam 2 lata, później miałam 2 letnią przerwę i teraz znowuI pojawił się problem...
Ani wcześniej, ani teraz przez początkowe 3 cykle nigdy nie zdarzyły mi się żadne plamienia ani nic takiego... A teraz już 3 dzień je mam, chociaż planowo w czwartek kończę brac opakowanie więc @ z odstawienia powinna przyjść w poniedziałek... Nie zmieniałam tabletek na inne, więc nie wiem, o co chodzi?...
Czy któraś z Was tak kiedyś miała?...

i po wszystkim tez troche pogadalismy i zasnelam to bylo po 1 w nocy i chyba wieczorem nie nastawilam budzika w tel.bo obudzilam sie dopiero jak Domi zaczal spiewac-patrze na zegarek a tam 8.25 a Zuza ma o 8.15 sniadanie

wiec szybko ubrac Domisia,Zuza sie sama ubrala,zrobilam Jej kakao,ubralam sie i z jednym otwartym okiem jechalismy do przedszkola
:-):-):-)jak wrocilam to bb
i dopiero bede sie brala za pozadki-dobrze ,ze mamy slonko-to Domi jest na ogrodzie-wlasnie poszedl a ja do odkurzania!!!

Dzisiaj pogode mamy super i juz sloneczko swieci,wiec pewnie znowu bede na ogrodzie pokazywac sasiadom moj stroj kapielowy

;-)kup najbardziej czuly test jaki dostaniesz i rano napisz skoro swit jaki wynik
:-)

uwielbiamy je wszyscy!!! poodkurzalam dol,teraz lece na gore;-)
Sergeevna Ja czasami miałam takie plamienia i nie mam pojęcia skąd się brały ale pamiętam że gdy pojawiały się takie plamienia to @ mi się spóźniała zawsze w tym cyklu ale to było podczas nie brania tabletek.Myślę że jak plamienia będą się nasilać albo występować częściej to przejdź się do GP może poradzi coś albo tabletki zmieni![]()