• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama, Aga... Może faktycznie te tabsy są jakieś "nie bardzo"... A pamiętacie, jak cykl temu brałam antybiotyki razem i się zastanawiałam, czy nie będzie z tego Dzidzi?... Teraz mi przychodzą straszne myśli do głowy, że może jednak była dzidzia i właśnie już jej nie ma... :sad: :sad: :sad:
SERGEEVNA- Myszko,cos Ci powiem-gdyby byla dzidzia i spotkalo by Cie poronienie to NA PEWNO nie bedzie to tylko plamienie-przy poronieniu sa SILNE skurcze macicy bo to one wydalaja.... tak wiec nie bede sie tu rozpisywac o zlych rzeczach i bardzo przykrych ,ale jesli masz samo plamienie bez silnych skurczy to na pewno cos z hormonami...

LORELAIN- witaj,popalo sie czy zalatwialaś papiery do pracy;-)
PRALINKA- wrocilaś:tak:
AGNIESZKA- a prosze sie czestowac-trafi sie bardzo slodki-pyyyycha!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sergeevna niestety ale ja brałam tabsy ze 2 razy w życiu więc Ci nei pomogę... I Nawet tak nie myśl! Jakby była dzidzia to by nie było@! Ale ja też zawsze schizuje i były momenty że przy każdej @ latałam na bete jak miałam coś poważniejszego wziąć...

Mama podziel się arbuzem.... Kurcze jak nei mam to mi się chce a jak ostatnio kupiłam i wzielam do pracy to zapomniałam:szok: i się zepsuł z gorąca w siatce...
Tak sobie poczytałam co Ty dziś robisz i przypomniał mi się mój bałagan w domu:no: Nie mieliśmy wczoraj siły sprzątać i Sami porozrzucała wszędzie kości i jakieś resztki husteczek higienicznych.... Aż wola to wszystko o odkurzanie... A najlepszy był dziś mój M. jak mu mówię rano żeby nei sprzątał (bo czasem tak ma że przed pracą sprząta) bo ja wieczorkiem albo jutro to wszystko ogarnę... A on na to, że fakt bałagan ale to wszystko przez Sami bo pororzucała różne śmiecie. Powiedział to patrząc na stół w dużym pokoju na którym stały resztki naszych wszystkich wczorajszych posiłków:-)

Monia, ale to wlaśnie nie jest @! :nie: To jakieś dziwne plamienie a'la @ w trakcie brania tabletek. Tabletki kończę pojutrze i "tabletkowa @" powinna przyjść w poniedziałek, więc jest dużo za wcześnie! :tak: :sad: i dlatego nie wiem, co i jak... :dry:

Mi chodziło o to że jak by dzidzia była z poprzedniego cyklu to nie byłoby tej @ po której zaczęłaś opakowanie tabsów...
Ale Mama też dobrze pisze, że jakby to było poronienie to inaczej się to odbywa... Ja też sądzę że to zaburzenia hormonalne jakieś.... Głupio w tej anglii ze nie można sobie na zyczenie porobić hormonów...

Mama miłej zabawy:)

SORBUS- tak ,pamietam ten czas jak ja tak mogam spac i spac:tak::tak::tak:
KAMA- to trzymam &&&&&&&&&& za TWOJE JUTRZEJSZE TESTOWANIE:tak:;-)kup najbardziej czuly test jaki dostaniesz i rano napisz skoro swit jaki wynik:tak::-)

a ja zajechalam rano na ryneczek i kupilam ogorki gruntowe i zaprawe i bede zraz robila ogorki malosolne:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:uwielbiamy je wszyscy!!! poodkurzalam dol,teraz lece na gore;-)

MARYLKA,BUNIA-brakuje mi WAS!!!!!!!!!!!!!!WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

Jaki masz przepis na ogóreczki?

Dziewczynki dzięki za odpowiedzi :*

Macie wszystkie pozdrowienia od Marylki :tak:

dzieki za pozdrowienia :)

Chyba mnie zjedza w przychodni, bo byłam 3 tyg temu ostatnio... zresztą, nie wiem, jak w Twojej, ale w mojej już przy samym wejściu do budynku recepcjonistki patrzą na ludzi jak na zło konieczne... i traktują ze wszystkim, jakbyś hipohondrykiem była i szukała na siłę choroby :dry:

a my narzekamy na Polską służbę zdrowia :-D... wiesz , że teraz tak się wycwanili, że wysłają smsy z przypomnieniem o wizycie?:eek:

Mi chodziło o to że jak by dzidzia była z poprzedniego cyklu to nie byłoby tej @ po której zaczęłaś opakowanie tabsów...
Ale Mama też dobrze pisze, że jakby to było poronienie to inaczej się to odbywa... Ja też sądzę że to zaburzenia hormonalne jakieś.... Głupio w tej anglii ze nie można sobie na zyczenie porobić hormonów...

Mama miłej zabawy:)
podpisuje się pod tym, bo nic mądrzejszego nie napisze ;-)

hej dziewczynki koleżanka pojechała, piesek się wyszalał, chlebek kupiłam i mogę na chwilkę siąść na BB.

moninia gratuluję!!! kolejne II kreseczki- ale się teraz tych wiadomości pojawia.
serg- ja do czasu staranek brałam anty od 15 roku życia- czyli troszkę ciut ponad 5 lat. ale żadnych plamień nigdy nie miałam, @ zawsze przychodziła jak w zegarku. teraz bez tabletek też raczej regularne mam @, zdarza się czasem 1 dzień spóźnienia, ale plamień nigdy nie miałam. może faktycznie jak mama mówi- musisz zmienić tabsy.

aguś fajno, że torebki masz nowe (no, jedna jeszcze w drodze).

a wogóle to bez was mi strasznie, ale się zawzięłam i na czas dni płodnych odcinam się od BB- pewnie będę potem o jakieś streszczenia prosić, ale to już pikuś.

mama to wy już wczoraj zaczęliście? ja myślę, że zaczniemy dziś albo jutro- taka wprawka, bo jeszcze nie mam płodnych. i chyba będziemy się dłużej przytulać, w razie gdyby owu była później. czyli myślę że tak do 18dc co 2 dzień.

chciałam testy owu kupić żeby sprawdzić czy owu jest, ale nie mam kasy na koncie (wszystko wybrałam) a przesyłka pobraniowa jest drooooooooga. a pocztę albo bank mam dalego to mi się nie opłaca specjalnie jechać wpłacać. no a w tym miesiącu nie mam podglądu. mam nadzieję, że owu jednak będzie- skoro mam mega dawkę clo to musi być. no i myślę, że mężuś po paru dniach brania witaminek też już będzie miał lepszych żołnieży- jeśli to one za słabe były.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry