ewcia3004
Nadzieja umarła...
a o którym kolorku dokładnie mówisz?dla mnie to ważne bo chciałabym wiedzieć jak odbierają to inne osoby zewnątrz.
Czerwony
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a o którym kolorku dokładnie mówisz?dla mnie to ważne bo chciałabym wiedzieć jak odbierają to inne osoby zewnątrz.
dokladnie to moze bawi inne osoby a ja musze z tym zyc i wierzcie mi -nie jest latwo.zawsze jak sie przedstawiam i mowie imie to jest pytanie-JAK???????? ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!mama05, cholercia z tego co piszesz to faktycznie jest niezłe przegiecie z tym przekręcaniem Twojego imienia. Może to bawić inne osoby ale Ty pewnie masz już dośćMówią, że w Polsce takie rzeczy różniaste tylko możliwe.
A z tymi dwoma imionami męskimi co do budowy to dali d*** nie powiem, że nie
agnieszka.kk, takim to nie dogodzi![]()
dokladnie to moze bawi inne osoby a ja musze z tym zyc i wierzcie mi -nie jest latwo.zawsze jak sie przedstawiam i mowie imie to jest pytanie-JAK???????? ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!
a jak budowalismy dom ja bylam w ciazy i nie zagladalam tak skrupulatnie w dokumenty z budowy a kilka m-cy temu patrze a tam-wlasciciele Tomasz i Krzysztof-no gejowskie malzenstwo z nas zrobili a jak urodzilam Zuze i mialam dostac macierzynskie to przez 4 m-ce mi nie wyplacili bo baby w ZUSie powiedzialy,ze walek jakis -facet urodzil dziecko i musialam isc i udowadniac,ze nie jestem wielbladem-duuuuuuuuuuuuzo by jeszcze pisac jak sie szarpie![]()

gejowskie małżeństwo ale się uśmiałam 
...hmmm no pomyślę nad tym...kurcze a mi ten czerwony tak się podoba...dzięki za opinięCzerwony
mialam "pecha"bo jak mama byla ze mna w ciazy to lecial film "pan Wolodyjowski"a tam byla jakas panna Krzysia-no i masz,spodobalo Im sie....Mama, to teraz wcale i w ogóle się Tobie nie dziwię, że tak bardzo chciałabyś zmienić imię i przedstawienie się w tym wypadku nowym imieniem komukolwiek to już pikuś przy tym co teraz przechodzisz...
Wrrrrr...... a ludzie to co? Nie słyszeli takiego imienia czy co.... eh :-(
Mozna tylko współczuć :-(
EWCIA-Ty bierzesz slub 24 lipca??? ja 27 lipca skoncze 31 latchoc nie wiem czy jest sie z czego cieszyc
![]()

mialam "pecha"bo jak mama byla ze mna w ciazy to lecial film "pan Wolodyjowski"a tam byla jakas panna Krzysia-no i masz,spodobalo Im sie....
Tak, 24 lipca
miał być czerwiec, albo sierpień, ale za dużo się wydarzyło w październiku:-(
13 dni po Maciusiu odszedł mój Tata:-( i dlatego 24 lipca, gdyż w tym dniu miałby urodziny...
Tak, 24 lipca
miał być czerwiec, albo sierpień, ale za dużo się wydarzyło w październiku:-(
13 dni po Maciusiu odszedł mój Tata:-( i dlatego 24 lipca, gdyż w tym dniu miałby urodziny...
przykro mi...boże jakie nieszczęścia chodzą po ludziach to szkoda gadać :-(