reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05, cholercia z tego co piszesz to faktycznie jest niezłe przegiecie z tym przekręcaniem Twojego imienia. Może to bawić inne osoby ale Ty pewnie masz już dość :wściekła/y: Mówią, że w Polsce takie rzeczy różniaste tylko możliwe.
A z tymi dwoma imionami męskimi co do budowy to dali d*** nie powiem, że nie :angry::angry::angry::angry:

agnieszka.kk, takim to nie dogodzi :angry:
dokladnie to moze bawi inne osoby a ja musze z tym zyc i wierzcie mi -nie jest latwo.zawsze jak sie przedstawiam i mowie imie to jest pytanie-JAK???????? ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!

dokladnie to moze bawi inne osoby a ja musze z tym zyc i wierzcie mi -nie jest latwo.zawsze jak sie przedstawiam i mowie imie to jest pytanie-JAK???????? ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!

Mama, to teraz wcale i w ogóle się Tobie nie dziwię, że tak bardzo chciałabyś zmienić imię i przedstawienie się w tym wypadku nowym imieniem komukolwiek to już pikuś przy tym co teraz przechodzisz...
Wrrrrr...... a ludzie to co? Nie słyszeli takiego imienia czy co.... eh :-(
Mozna tylko współczuć :-(

EWCIA-Ty bierzesz slub 24 lipca??? ja 27 lipca skoncze 31 lat:-Dchoc nie wiem czy jest sie z czego cieszyc:sorry:

a jak budowalismy dom ja bylam w ciazy i nie zagladalam tak skrupulatnie w dokumenty z budowy a kilka m-cy temu patrze a tam-wlasciciele Tomasz i Krzysztof-no gejowskie malzenstwo z nas zrobili a jak urodzilam Zuze i mialam dostac macierzynskie to przez 4 m-ce mi nie wyplacili bo baby w ZUSie powiedzialy,ze walek jakis -facet urodzil dziecko i musialam isc i udowadniac,ze nie jestem wielbladem-duuuuuuuuuuuuzo by jeszcze pisac jak sie szarpie:wściekła/y::angry::crazy:
:-D:-D gejowskie małżeństwo ale się uśmiałam :-D
...hmmm no pomyślę nad tym...kurcze a mi ten czerwony tak się podoba...dzięki za opinię:)

Mama, to teraz wcale i w ogóle się Tobie nie dziwię, że tak bardzo chciałabyś zmienić imię i przedstawienie się w tym wypadku nowym imieniem komukolwiek to już pikuś przy tym co teraz przechodzisz...
Wrrrrr...... a ludzie to co? Nie słyszeli takiego imienia czy co.... eh :-(
Mozna tylko współczuć :-(
mialam "pecha"bo jak mama byla ze mna w ciazy to lecial film "pan Wolodyjowski"a tam byla jakas panna Krzysia-no i masz,spodobalo Im sie....

EWCIA-Ty bierzesz slub 24 lipca??? ja 27 lipca skoncze 31 lat:-Dchoc nie wiem czy jest sie z czego cieszyc:sorry:

Tak, 24 lipca:tak:
miał być czerwiec, albo sierpień, ale za dużo się wydarzyło w październiku:-(
13 dni po Maciusiu odszedł mój Tata:-( i dlatego 24 lipca, gdyż w tym dniu miałby urodziny...

Mama05, faktycznie nie wesoło masz troszkę

Ostatnia edycja:
mialam "pecha"bo jak mama byla ze mna w ciazy to lecial film "pan Wolodyjowski"a tam byla jakas panna Krzysia-no i masz,spodobalo Im sie....

No tak. Jak pech to pech :-(

Tak, 24 lipca:tak:
miał być czerwiec, albo sierpień, ale za dużo się wydarzyło w październiku:-(
13 dni po Maciusiu odszedł mój Tata:-( i dlatego 24 lipca, gdyż w tym dniu miałby urodziny...

O to trochę złego Cię spotkało :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
przykro mi...boże jakie nieszczęścia chodzą po ludziach to szkoda gadać :-(

Dokładnie, nieraz jak sobie pomyślę, że cokolwiek co mnie gnębi to pikuś przy utracie bliskiej osoby czy poważnej chorobie jak to często się zdarza :-(
Jak byłam na etapie prawka to byłam załamana, że ach to prawko, a jak pomyslałam o tych co naprawdę cierpią z jakichś tam problemów życiowych to dałam sobie na luz przy swoim "problemie"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry