reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka.kk, a to fajną masz pracę :-D
Ja też ogólnie nie narzekam tylko wciąż czekam na ten cholerny telefon :wściekła/y:

Sol, he he a to ciekawie miałaś. Pewnie! Trzeba dziadom udowodnić z czego oni tam siedzą :wściekła/y: Nie dość, że burdel mają na kółkach to jeszcze jak się za czymś pójdzie to ci za biurkiem wszystko z łaską :angry::angry::angry: albo wieczny brak czasu na cokolwiek. Eh. Takich to prawie postawić przy jakiejś robocie fizycznej to by się nauczyli :angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Cześć dziewczyny:-) Ostatnio nie mam jakoś czasu, w sumie wstaje wcześnie bo około 7 czasem przed a czasem po. Mała nie zmieniła trybu dnia czyli czasu mam ale jakoś zawsze coś znajdę do roboty. No i kompa nie mam czasu odpalić a jak już odpalę to biorę się do czytania a jak już nadrobię to nie mam czasu odpisać albo mi się wiadomość skasuje i nie chce pisać drugi raz.
julia21 no z bety nie wychodzi ciąża za bardzo. Może to tylko @ się spóźnia a jak nie przyjdzie dalej to za parę dni powtórz badania i idź do gina.
mama05 najważniejsze że nie ma już torbiela i ze zabiegu nie trzeba. To już połowa sukcesu a jeśli chodzi o jajeczko to nie martw się przy odpowiednim leczeniu i dobrej opiece lekarskiej na pewno uda się zajść w ciąże. Dobry lekarz wie co robi. Dobrze że synek już lepiej się czuje:tak:
Witam nowe staraczki pysia888 i ewcia3004
ewcia3004 przykro mi z powodu straty synka...

Idę czytać dalej;-)

To jest ważne!!!

Powiem szczerze - nas uczyli ze przy wszelakich infekcjach - szczególnie u dzieci w trakcie jakiejkolwiek infekcji czy to bakteryjnej czy wirusowej czy grzybiczej NIE POWINNO się podawać jakichkolwiek witamin czy odżywek na wzmocnienie organizmu gdyż są super pożywką dla prowodyrów infekcji. I jak zauważyłam sama na Karoli - krócej chorowała jak podczas infekcji nie dawałam jej nic mlecznego i zero witamin doustnych czy tranu - czas infekcji jakichkolwiek z tygodnia zszedł do 2-4 dni i o niebo słabszy przebieg :tak: Ale jak to w naturze bywa lekarze mają odmienne zdanie a praktyka i tak eliminuje błędne teorie - szkoda ze często pomyłki lekarzy ziemia kryje jak ktoś to już napisał.

Sol, he he a to ciekawie miałaś. Pewnie! Trzeba dziadom udowodnić z czego oni tam siedzą :wściekła/y: Nie dość, że burdel mają na kółkach to jeszcze jak się za czymś pójdzie to ci za biurkiem wszystko z łaską :angry::angry::angry: albo wieczny brak czasu na cokolwiek. Eh. Takich to prawie postawić przy jakiejś robocie fizycznej to by się nauczyli :angry::angry::angry::angry::angry:

dokładnie :tak::-D

To jest ważne!!!

Powiem szczerze - nas uczyli ze przy wszelakich infekcjach - szczególnie u dzieci w trakcie jakiejkolwiek infekcji czy to bakteryjnej czy wirusowej czy grzybiczej NIE POWINNO się podawać jakichkolwiek witamin czy odżywek na wzmocnienie organizmu gdyż są super pożywką dla prowodyrów infekcji. I jak zauważyłam sama na Karoli - krócej chorowała jak podczas infekcji nie dawałam jej nic mlecznego i zero witamin doustnych czy tranu - czas infekcji jakichkolwiek z tygodnia zszedł do 2-4 dni i o niebo słabszy przebieg :tak: Ale jak to w naturze bywa lekarze mają odmienne zdanie a praktyka i tak eliminuje błędne teorie - szkoda ze często pomyłki lekarzy ziemia kryje jak ktoś to już napisał.

Sol
, yyyyyyyyyyyyy... albo ja Cię źle zrozumiałam albo Ty mnie :zawstydzona/y: o jakich dzieciach piszesz? Ja pisałam o sobie i swojej infekcji grzybicznej.... :zawstydzona/y::-)

agnieszka, sol najgorsze też jest to, że tacy za biurkami to najbardziej narzekają na wszystko, na przemęczenie, brak sił po pracy i w ogóle i w szczególe, "och jak to było ciężko dziś w pracy" i wiele takich innych :angry::angry::angry::angry::angry:

A ja dźwigałam i będę dźwigać jak tylko pójdę do pracy tonę dziennie albo i więcej i jakoś daję radę i nie narzekam :-D
agus_kula witaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama - nie przejmuj się - ja mam Joanna a często pisma właśnie z Urzędów dostaję na Janina - nie wiem czy oni tam tak bazgrzą czy czytać nie umieją ale kiedyś jak się wkurzyłam to 3 razy z rzędu nie przyjęłam pisma z Urzędu miasta bo było na Janinę a za 4 razem jak chciałam odebrać i pokazałam dowód to się mnie listonosz pyta kim jest dla mnie pani Janina - jak mu powiedziałam że to ja to mi nie dał przesyłki - napisał na odwrocie ze ten adres zamieszkuje Joanna i odesłał - za 5 razem to samo pismo przyszło na prawidłowe imię :laugh2::laugh2::laugh2:Ale burdel mają w Urzędach :tak::laugh2:
SOL- ja mam tak,ze jak nie ma mnie w domu i zostawi awizo i ide na poczte a tam na liscie jest Krzysztof a ja daje dowod Krzysztofa to mi listu nie chca wydac,listonosza raz zrypalam to teraz przed domem i A dopisuje na liscie w imieniu,zebym wojny nie robila a jak budowalismy dom ja bylam w ciazy i nie zagladalam tak skrupulatnie w dokumenty z budowy a kilka m-cy temu patrze a tam-wlasciciele Tomasz i Krzysztof-no gejowskie malzenstwo z nas zrobili a jak urodzilam Zuze i mialam dostac macierzynskie to przez 4 m-ce mi nie wyplacili bo baby w ZUSie powiedzialy,ze walek jakis -facet urodzil dziecko i musialam isc i udowadniac,ze nie jestem wielbladem-duuuuuuuuuuuuzo by jeszcze pisac jak sie szarpie:wściekła/y::angry::crazy:

agnieszka, sol najgorsze też jest to, że tacy za biurkami to najbardziej narzekają na wszystko, na przemęczenie, brak sił po pracy i w ogóle i w szczególe, "och jak to było ciężko dziś w pracy" i wiele takich innych :angry::angry::angry::angry::angry:

dokladnie zdarzają się tacy ludzie że im ciągle źle,mam nawet taką jedną znajomą co pracuje w urzędzie i wiecznie jej coś nie pasuje a siedzi z dupskiem na krzesełku całe 8 godzin i przegląda papiery ehhh :eek:

reklama
mama05, cholercia z tego co piszesz to faktycznie jest niezłe przegiecie z tym przekręcaniem Twojego imienia. Może to bawić inne osoby ale Ty pewnie masz już dość :wściekła/y: Mówią, że w Polsce takie rzeczy różniaste tylko możliwe.
A z tymi dwoma imionami męskimi co do budowy to dali d*** nie powiem, że nie :angry::angry::angry::angry:

agnieszka.kk, takim to nie dogodzi :angry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry