• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no, testy owu zamówione- jednak będę płacić przy odbiorze, bo znalazłam ofertę z przesyłką gratis myślę że jak przy odbiorze ma być płatne to pewnie od razu to wyślą, bo nie będą musieli czekać na przelew. mam nadzieję że jutro już będą żeby od piątku-soboty móc testować.

ja uciekam- puszczę psiola na siku, mojego zapnę na łańcuch żebym mogła autem wyjechać, a trzeciemu paskudzie muszę wody dolać do wiadra, bo bebok znów wylał- tak to jest jak w domu 3 psy!!! normalnie dziatwy mam że hej. mam tylko nadzieję, że ten niunio od znajomych nie będzie bardzo płakał jak pojadę- on jest taki słodziak, ale jak ja jadę tylko na cmentarz i do babci chcę wejść, to nie będzie mnie długo, więc myślę że nic mu sie nie stanie. pozatym oni też go zostawiali na trochę w domu. i takie dylematy mam

reklama
Hej, ja juz wrociłam ze spacerku, robię z Mateuszkiem laurke dla R ... czy wy tez robiłyscie laurki? ... moze podpowiecie mi jakis wierszyk? ... duzo jest an encie, ale wszystkie strasznie poważne

mała - ale to bolą Cię piersi czy tak w środku? Bo ja mam coś takiego że raz na jakiś czas mam wrażenie jakby mi kto wielkiego gwoździa wbijał w płuco albo serce, nie wiem nawet dokładnie. Mój tata powiedział że to może być nerwica albo jeszcze coś innego, musiałabym dokładnie się spytać. A z lekarzami to trzeba się przemóc - nie każdy z nich jest debilem a wierz mi ja w życiu trafiłam na wieeeeeeelu kretynów w tym na psychologów też kretynów i mam z tego powodu sporo problemów teraz./

Badylinka sama juz nie wiem jaki to bol. Brakuj mi powietrza, sciska wszystko w srodku... To niby piers, ale zastanawiam sie tez czy to nei serce, bo tak boli z lewej strony...

W moim przypadku nerwica nie wykluczona, ale nikt mi takiej diagnozy nie dal..

Monia widzisz jaka ja slepota:zawstydzona/y:
To przepraszam ze sie wtracilam nie na temat z ta cytologia;-)

Ledwo sniadanie zjadlam, czytam co tu sie wczoraj dzialo a tu coagle o obiezie i wez tu czlowieku nie jedz;-)

Mama pisalas o woskowaniu... Ja sie ostatnio za to zabralam... Ale ja jakos nie lubie momentu kiedy musze to oderwac... Ktos bby mi mogl ale sama to nie za bardzo bo juz boli zanim oderwe;-) No i jeden plaster zrobilam, a potem wszystkie wlosy wyrywala penseta:dry:

Lor jesli chodzi o suknie to jej nie mialam:-D
Mialam dluga bordowa spudnice marszczona i do tego bialy gorset...
Co prawda aktualnie jest to na mnie duzo za duze ale trzymam:tak:

gdzie Pralinka hę? Miała być po 22....

Kotus dziekuje za pamiec;-)
O 23ciej skonczylam prace, Mezus byl tak kochany ze przyjechal po mnie (obydwoje na rowerkach)
Wiec jako ze bylismy razem to do domu sie nie spieszylismy. Dotarlismy do niego o polnocy, potem piwko, orzeszki i szalenstwa:zawstydzona/y:;-)

szczypaweczki dla tych co idą spać
ja dalej czekam na Pralinkę bo miała być a jej jeszcze nie ma :(

Kochana jestes:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

Wisienko przeczytalam wasnie wiadomosc:-)
Rewelacyjne wiesci:tak:
Mowilysmy ze nie potrzebnie sie martwisz, ale mysle ze kazda z nas bedzie przezywala taki strach...
No to jeszcze raz zdrowka dla Dzwoneczka:-)

Agusia chwal sie torebk, o foto prosze:-)

pralinko witaj...ktoś tu wczoraj na Ciebie czekał :tak::-)
pralinko wkleję fotkę ale nie dziś wybacz...mam mało czasu już ale jak nie będę szła dziś do pracy,zaprowadzę młodego do przedszkola o wkleję fotkę na pewno:)

Tak wiem, bardzo milo mi sie zrobilo, i do teraz mi sie mordka smieje:-)
Z drugiej strony musze przeprosic Badylinke:-(

Agusia no wybacam ze nie teraz, ale w niedalekiem przyszlosci czekam na foty;-)
Bo Ty juz wiesz ze ja bardzo ciekawska dusza jestem:zawstydzona/y:

jestem juz po zakupach
oj widze,ze dzis dziewczyny zalatane bo az 1 strone mialam do nadrobienia:sorry2:
BADYLINKA- tak-ciasto trzyma sie "kupy" i smialo mozesz robic w tortownicy:tak:ja zaraz zabieram sie za robote-jak sie wczytasz w przepis i sobie wszystko przygotujesz to zrobisz ja w 20 min;-)i pamietaj ,ze te produkty w garnku trzeba stale ,powoli mieszac i jak sie zagotuje to zmniejsz ogien;-)

LORELAIN- napisze Ci wierszyk moze Ci sie przyda:
kochany tato zaczne zwyczajnie,
ze z Toba w domu jset fajnie!
w sloncu i w slote w smutku w radości
wspierasz i uczysz zycia w milości
dzisiaj za wszystko chce Ci podziekowac
skromny bukiecik kwiatków podarować

moze być???

pralinko wstawię wstawię dziś jeśli nie pójdę do pracy a jak będę musiała iść troszkę popracować to jutro z samego rana wstawię na pewno:))
mama ładny wierszyk:)

reklama
No i d..pa zbita...
Ledwo doczytalam dwadziescia pare stron i Mezus sie domaga lapka...

Lece ogarnac mieszkanko i zrobic makijaz, bede za jakies 1,5 godzinki bo ja dzisiaj wolne a Mezus na popoludnie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry