• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, nie wiem jaką podjęłabym decyzję, dałaś mi do myślenia. Chyba zdałabym się na los. Decyzja należy do was. Ja będę wspierać.

wisieńka, działajcie z bankiem i tyle. A może lepiej domek kupić, skoro i tak kredyt byście brali.

monia, miłego pończoszkowego wieczorku...
zizi witaj, pewnie że lepiej na swoim.

hej nika , a jak u ciebie ? Ty też zaczynasz już staranka ?

reklama
Zapmarta wszystko jeszcze przed nami, choć już bym chciała i mieć dziecko i dom;-)
Ale pomału....na razie postawiliśmy na dziecko:-)

zizi, dacie radę. Nie wiem skąd ale przychodzą siły w raz z dzieckiem i można góry przenosić.

ja się kładę, bo padam na pyszczek. Kolorowych dziewczynki, paapa

ZIZI hejka:-) my się chyba jeszcze nie znamy:-(

ZAPMARTA witaj:-) No zaczynamy i zobaczymy co będzie;-) Ale jak mogę prosić o wasze cudowne kciuki to poproszę o trochę:-)

Zapmarta myslelismy o domku ale to conajmniej 150 tyś więcej. Mieszkanie naprawdę w rewelacyjnej cenie. A nas na taki kredyt teraz nie stać. Zdolność mamy co prawda ale nie chcemy pakować się w wieeeelkie raty. Musimy kupić wszystkie meble i to juz ogromny wydatek. Domek będzie dopiero z 6 lat. Takie plany.
Idę się wykąpciać. No mama widze rozmawia z Tomem bo zniknęła znowu:-D

Hej dziewczynki! :-)
Ufff, wróciłam z roboty... :eek::eek: Padam na twarz...
Mama - ale super wieści od gina!!! :-):-):-):-) Cieszę się bardzo! Strasznie Cię podziwiam jako mamę cudnej dwójeczki, więc myślę, że byłabyś świetna jako mama czwóreczki! :-):-):-)
Wisieńka - gratuluję mieszkania! Ja i mój M. także teraz szukamy domu... Ufff... Nie śpieszy nam się jakoś szczególnie, ale fajnie byłoby jednak przed zimą mieszkać już w nowej chacie... ;-):tak::tak: Ale rzecz jasna nie jest łatwo znaleźć chatę, przynajmniej tam gdzie my chcemy mieszkać. Ehh, będzie OK.
Monia, Zizi, Nika, Bunia, Zapmarta i wszystkie dziewczynki - hello!!! :-):-):-)
A chciałam jeszcze tylko dodać, że 4 lipca będę się testowała i mam wielką nadzieję, ze @ nie przylezie...

ZIZI ja wpadam na BB dopiero wieczorkiem bo wczesniej kompa okupuję mąż albo Pati rozmawia z dziadkami przez Skype:-) Widzę po suwaczku że za niedługo i u Ciebie będzie się działo:-D Więc powodzenia i trzymam kciuki&&&&

reklama
MARY BETH hejka pracusiu:-) A gdzie Ty konkretnie mieszkasz - będziecie kupować domek czy wynajmować? Sorki że pytam ale wczoraj był u nas znajomy i mówił że u nas w okolicy to jest masakra z wynajmem - totalna drożyzna:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry