• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczyny ja dopiero co wstałam z łóżka dzisiaj strasznie sie czuje słabo mi sie robi i raz mi gorąco a raz zimno takie mnie poty obletają masakra:-(:-(:-(

reklama
hello

jak to co ma robic???? mama - DZIALAJ I SIE NAWET NIE ZASTANAWIAJ :D

piekne kolczyki macie tutaj :D ja mam cala szuflade kolczykow.. mam fiola na punkcie bizuterii w ogole :d ahhaah to widze, ze mozemy klub otworzyc :D

robie pranie i zaraz uciekam.... musze sie powoli pakowac bo w sobote wyjezdzamy na Sycylie... jak tylko wiatru nie bedzie... ech.. zobaczymy...
u mnie staranka byly... teraz czekam na wyniki... a jak nie bedzie zadnych, to nic... bede dzialac dalej :D tak latwo sie nie poddam... :D

Witam dziewczyny ja dopiero co wstałam z łóżka dzisiaj strasznie sie czuje słabo mi sie robi i raz mi gorąco a raz zimno takie mnie poty obletają masakra:-(:-(:-(

uuuu to faktycznie nieciekawie... mam nadzieje,z e ktos tam przy Tobie jest...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello

jak to co ma robic???? mama - DZIALAJ I SIE NAWET NIE ZASTANAWIAJ :D

piekne kolczyki macie tutaj :D ja mam cala szuflade kolczykow.. mam fiola na punkcie bizuterii w ogole :d ahhaah to widze, ze mozemy klub otworzyc :D

robie pranie i zaraz uciekam.... musze sie powoli pakowac bo w sobote wyjezdzamy na Sycylie... jak tylko wiatru nie bedzie... ech.. zobaczymy...
u mnie staranka byly... teraz czekam na wyniki... a jak nie bedzie zadnych, to nic... bede dzialac dalej :D tak latwo sie nie poddam... :D

uuuu to faktycznie nieciekawie... mam nadzieje,z e ktos tam przy Tobie jest...

Niestety jestem sama mój w pracy jeszcze na dodatek robi mi się nie dobrze wymiotować mi się chce :(

DJ czarna- no tak... jak pisze na Twoim suwaczku- mozesz odczuwac mdlosci , dziwny smak w ustach.. itd
czyli wszystko 'zgodnie' z planem.. bidulo.. tu jest cos co znalazlam w necie nt. mdlosci podczas ciazy:
NUDNOŚCI I WYMIOTY
Mdłości i wymioty bardzo często występują w pierwszym miesiącu ciąży i mogą trwać do końca trzeciego miesiąca. Zaleca się nie wstawania od razu z łóżka. Pół godziny przed wstaniem z łóżka zjedz banana, sucharka, bądź suche płatki kukurydziane. Warto również spożywać w ciągu dnia 5 mniejszych posiłków, zamiast 3 duże. Najlepiej co 2 godziny zjedz mały posiłek, nie dopuszczaj do uczucia silnego głodu. Jedz na to, co masz ochotę, ale niech to jednak nie będą tłuste i pikantne potrawy. Pieczywo, makarony, ziemniaki i owoce są teraz twoim sprzymieżeńcem.

Pij płyny między posiłkami, a nie w trakcie posiłków. Kiedy czujesz, że robi ci się niedobrze, spróbuj pogryzać herbatniki lub owoc. W ciągu dnia staraj się, jak najczęściej odpoczywać. Przed zaśnięciem wypij szklankę mleka czy kakao, zjedz lekki posiłek. Witamina B6 pomaga opanować mdłości, ale nie dawkuj preparatów witaminowych bez porozumienia ze swoim lekarzem. Najlepiej spożywaj produkty bogate w tą witaminę np. płatki zbożowe, kiełki pszenicy, tuńczyk, banan. Unikaj częstego przebywania w kuchni, gdzie dominują różne zapachy i staraj się systematycznie wietrzyć pomieszczenia w mieszkaniu

hej dziewczynki

monisia przykro mi. następnym razem się pewnie uda.
mama działajcie bez zastanowienia!! co że mogą być bliźniaki? nigdy nic nie wiadomo. jakby co na pewno dacie radę!!!

mnie dziś troszkę kuło w brzuchu- może mi sie robi jakiś pęcherzyk. żeby choć jeden był... no i żeby plemiorki były silne.
dziś zaczynamy- trzymajcie kciuki przez cały tydzień. myślę że jutro mi przyjdą te testy owu to sprawdzę, czy wogule się owu pojawi.

uciekam na wieczór tv z małżykiem no a potem... będzie miło, chociaż bez przebieranek

mama napisałam ci juz w esie. Gratuluję jajników. Cieszę się razem z toba. Wasza decyzja będzie dla mnie zawsze zrozumiała i w każdej cię poprę. Uważam, ze jestes świetną mamą i dałabyś radę nawet z czworaczkami
Wróciliśmy i nie zdążyłam więcej nic przeczytać. Ide się najeść i wykąpać bo padam a potem zajrzę do was.

no wasza moc kciuków jest ogrooooooooooomna- skoro mama chciała chociaż jeden pęcherzyk, a tu dwa takie śliczne, to musi być wasza zasługa. więc ja też proszę o kciukaski równie mocne, jak ja za was wszystkie trzymałam. bo jak mi się teraz nie uda, to chyba tego nie przeżyję.

dobranoc, buziaki na noc.

mama to ma szczęście ja marzę o bliźniakach :-) teraz tylko tym tyrym z mężem i owocnych efektów tego.
dj czarna pierwsze objawy potrafią być okrutne ależ jak ja Ci ich zazdroszczę :-(
Jutro ja będę wiedziała co dalej oczywiście dam wam znać.

Mama super wiadomości:-)
Cieszę się tak, jakby to były moje i tak jak Wisienka napisała, będziemy z Tobą niezależnie jaką decyzję byś podjęła.
Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu:-(

reklama
bunia ja juz ściska i śpij dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nie dam rady tyle czytać , oświećcie mnie dziewczyny co się wydarzyło i jak się stało , ze DJ Czarna jest juz w 7 tygodniu.?????
marcepanku co będziesz wiedziała ja przez to wczorajsze zebranie i dzisiejsze oglądanie mieszkań jestem do tyłu. Napisz mi prosze co tam słychac na BB

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry