• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka- DZIEKI ZA SMSKA-JESZCZE JESTEM JAKIES 40 MIN... jery nie wiem czym sie zajac,zeby nie myslec.....straszna ta niepewność...

reklama
ZIZI- dzieki!!! normalnie czuje sie jakby jechala na usg ciążowe a to dopiero pecherzk a juz takie nerwy:szok:... ide malowac oko bo zaraz bedzie Tom:blink:

kochane moje Tomi dzwonil ,ze juz leci wiec ja spadam i dam znac Zapmarcie i Ona Wam przekaze co i jak bo ja w domu bede dopiero po 21......
myslcie o mnie!!

hej dziewczyny mam wiadomość od mamy:

mama, ma dwa piękne pęcherzyki po 16mm, jeden w jednym jajniku a drugi w drugim. Do tego piękne endometrium (nie wiem czy dobrze napisałam). Lekarz powiedział, że jest duża szansa na bliźniaki, bo pęcherzyki rosną równo i równocześnie mogą pęknąć.
Nieźle, bo mama nie wie co w tej sytuacji mają robić. Przedyskutują to wieczorkiem z Tomkiem.
sama nie wie co w tej sytuacji zrobić.

Będzie na bb ok 21 i czeka na nasze sugestie.

aha, jeszcze w sobotę jedzie jeszcze podejrzeć jak rosną.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry