• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Własnie zobaczyłam tysiąc pięćset zdjęć moich koleżanek na nk i ..... ..................................................................
mama doła .....
każda jedna ma albo sesję z brzuszkiem, albo z dzieckiem na rękach ...
wszystkie oczywiście przeszczęśliwe ...

reklama
MAMA u mnie ostatnio tez jest na pieska hi hi. Lubie tez na jezdzca, od tylu i w ogole ... niewazne jak wazne zeby cos bylo
MARYLKA gdzie bylas jak Cie nie bylo? wosk wytestowany?

Własnie zobaczyłam tysiąc pięćset zdjęć moich koleżanek na nk i ..... ..................................................................
mama doła .....
każda jedna ma albo sesję z brzuszkiem, albo z dzieckiem na rękach ...
wszystkie oczywiście przeszczęśliwe ...
tulkam jeszcze troche i będą tam też Twoje zdjęcia z dzidziusiem zobaczysz :)

MAMA u mnie ostatnio tez jest na pieska hi hi. Lubie tez na jezdzca, od tylu i w ogole ... niewazne jak wazne zeby cos bylo
MARYLKA gdzie bylas jak Cie nie bylo? wosk wytestowany?
odpoczywałam, zbierałam siły i naprawiałam męża :) głównie to ostatnie :)

nagapalma wiem co czujesz mam tak samo.. a najbardziej mi smutno jak widze znajomych ktorzy poprostu "wpadli".. a my pragniemy tego dzidziusia i nie ma:( ale trzeba wierzyc bo wiara czyni cuda:):):-)

Zizi to znak ze jestesmy zdrowe skoro o seksie myslimy ;)
Nagapalma eh a ja widze tylko mamuski z wozkami i ciezarne. ty tez bedziesz szczesliwa
maryla fajnie ze wrocilas

eh..rano po pracy spalam godzine. chyba sie poloze jeszcze bo w nocy padne jak mucha

Zizi to znak ze jestesmy zdrowe skoro o seksie myslimy ;)
Nagapalma eh a ja widze tylko mamuski z wozkami i ciezarne. ty tez bedziesz szczesliwa
maryla fajnie ze wrocilas

eh..rano po pracy spalam godzine. chyba sie poloze jeszcze bo w nocy padne jak mucha
ano fajnie fajnie :) i co ja mam powiedzieć jak do mnie same cięzarne przychodzą - ale to akurat jakos nie robi na mnie wrażenia najbardziej mnie wkurza jak mówią ze jestem w ciąży a nam sie nie udaje :( to jest najgorsze :(:(

monisia jak tam wyniki ??????????

jestem,dzieciaki sie bawia a ja skoczylam pod prysznic-za godzinke bedzie Tom i wybywam-bardzo Was prosze trzymajcie &&&&& za moj pecherzyk-bo jak dzis nie bedzie pecherzyka to kolejny pusty cykl......

MONISIA- czekamy!!
PYSIA,NAGAPALMA- witajcie

MONISIA- tule Cie slonko-nastepnym razem moze sie uda-&&&&&&& za to!!glowa do gory choc pewnie Ci smutno...

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety... < 0,1m... a byłam taka pewna....
tulam i przykro mi :(

jestem,dzieciaki sie bawia a ja skoczylam pod prysznic-za godzinke bedzie Tom i wybywam-bardzo Was prosze trzymajcie &&&&& za moj pecherzyk-bo jak dzis nie bedzie pecherzyka to kolejny pusty cykl......

MONISIA- czekamy!!
PYSIA,NAGAPALMA- witajcie
a myślałam że Ciebie nie ma :)
trzymam kciukasy żeby Ci sie udało żeby był mega pęchcerzyk a jak będa dwa to możesz mi jeden oddać :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry