• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
odczuwam klucie od 3 dni w okolicach lewego jajnika.. to moze zwiastowac owulacje czy przez kilka dni to moze juz jakas fasolka? chciaz bardziej za owulacje to wyglada bo tak mi wlasnie dni plodne wychodza ale opieram sie tylko na kalendarzach opartych w internecie. nie wykonywalam jeszcze testu owu.. dzisiaj mam zamiar go zakupic.. I brac sie do pracy:D:D:D:cool:

reklama
Hej dziewnczyny,

jestem tu nowa:)...no i z mężem mamy tydzień jakże przyjemnych starań za nami:) teraz czekam co pokażą najbliższe dni...

pozdrawiam

SORBUS- nie ma sprawy-stoimy i za Tobą [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

odczuwam klucie od 3 dni w okolicach lewego jajnika.. to moze zwiastowac owulacje czy przez kilka dni to moze juz jakas fasolka? chciaz bardziej za owulacje to wyglada bo tak mi wlasnie dni plodne wychodza ale opieram sie tylko na kalendarzach opartych w internecie. nie wykonywalam jeszcze testu owu.. dzisiaj mam zamiar go zakupic.. I brac sie do pracy:D:D:D:cool:

mi w ten sposób zawsze zwiastuje owulację :) a akurat w miesiącu w którym zaczęliśmy się starać cisza... i nic nie bolało...żadnych znaków od mojego organizmu...hehe...jak się nie uda w tym miesiącu to w następnym pewnie zakupię test owu :)

Ah ta owulacja:P a ja w pracy musze siedziec..a moj facet tez wroci z pracy odopiero o 22 a jajeczko czeka;-) zwarte i gotowe:D hehe

Mam pytanko do dziewczyn ktore juz posiadaja swoje pociechy.. Moze zbyt bezposrednie ale co tam;-) jezeli wogole potraficie i wiecie kiedy doszlo do zaplodnienia.. to w jakiej pozycji sie "przytulaliscie"? i czy sadzicie ze wogole sa "lepsze" i "gorsze" pozycje na poczecie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
palissa po stracie różnie @ przychodzi. dlatego nie sugeruj się tym, że miała być 19 bo może przyjść dopiero za kilka albo nawet kilkanaście dni. jeśli się nie zabezpieczaliście to możesz zrobić betę za parę dni- może się udało, a może po stracie jeszcze musisz trochę poczekać na @.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry