• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylka tu masz racje:tak:
Raz ze tez o tym slyszalam, dwa tak jak siebie obserwuje to tez tak mam, raz ze chcice, dwa ze sluz jest wtedy inny i latwiej jest;-)
Ja aktualnie 9dc i zbytnio ochoty nie mam...
Ale Mezus po wczorajszym to teraz co chwile by chcial:-D

Sorbus witaj

Mama dawaj czekolade na droge bo juz wyjezdzam:tak:

Buziaki Laseczki moje
Do jutra, bo dzisiaj to juz tez pozno wroce...

reklama
Marylka nie Ty jedna:))
My dziś też po porannym sexiku (ale się mężuś zdziwił) i wieczorny chyba też będzie:)) Do płodnych jeszcze chyba trochę ale jakoś tak mi się chce:))

A co do kolorku to zadzwoniłam do meża i się zapytałam czarne czy białe... i on jak zwykle "co???"> no i staneło na konspiracyjnym i seksownym szepcie żeby się domyślił:)) Wybrał czarny i teraz pewnie będzie czekał kiedy i się domyślał:))) To tak w formie gry wstępnej:))

Ostatnia edycja:
Marylka tu masz racje:tak:
Raz ze tez o tym slyszalam, dwa tak jak siebie obserwuje to tez tak mam, raz ze chcice, dwa ze sluz jest wtedy inny i latwiej jest;-)
Ja aktualnie 9dc i zbytnio ochoty nie mam...
Ale Mezus po wczorajszym to teraz co chwile by chcial:-D

Sorbus witaj

Mama dawaj czekolade na droge bo juz wyjezdzam:tak:

Buziaki Laseczki moje
Do jutra, bo dzisiaj to juz tez pozno wroce...
no ja tak nigdy nie miałam tzn czesto mam ochote na seksik ale nie taką :szok: tera to ja gorsza od faceta normalnie cały czas wilgotna i najlepiej to bym z łóżka nie wychodziła normalnie szaleństwo - najbardziej to sie mąż cieszy a ja w pracy usiedzieć nie moge :(

monia no to będzie sie działo dzis hohoho:) moj też by czarny wybrał :)

małapralinka fajny ten kalendarz mi wychodzi że wczoraj miałam owulacje i wiecie co teraz mi sie przypomniało że oglądałam kiedyś jakiś program i tam mówili że my kobiety jesteśmy tak skonstruowane że jak nam wypada owulacja to mamy większa ochote na seks podświadomie w ramach przedłuzenia gatunku :) i wiecie co ja od wczoraj mogła bym co 5 min :) uwaga zwierzenia :) i tak wczoraj najpierw rano męża zaatakowałam potem zaciągnełam go na zaplecze (w srodku dnia i było zaraz wracam :) ) no i na wieczór - wiem wiem za często ale nic nie moge poradzić mam taka chcice :) no i może fatkycznie to ma jakis zwiazek :)
MARYLKA:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:NO!!! dajesz czadu:tak::tak::tak:to ja sie nie dziwie ,ze klientow brak jak u Ciebie ZARAZ WRACAM:-D:-D:-D

SORBUS- jeszcze troche i bedzie lepiej-zobaczysz:tak:
SERGEEVNA- juz lece czytac:tak::-D

zapmarta chcesz pójde z tobą przytrzymam za ręke :)

MARYLKA:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:NO!!! dajesz czadu:tak::tak::tak:to ja sie nie dziwie ,ze klientow brak jak u Ciebie ZARAZ WRACAM:-D:-D:-D

SORBUS- jeszcze troche i bedzie lepiej-zobaczysz:tak:
SERGEEVNA- juz lece czytac:tak::-D
no sama siebie nie poznaje ale jest bosko tylko najgorzej jak kamila nie ma w poblizu i już dziś segenewnie napisałam że w końcu trzeba sie wyszaleć puki dzieci po domu nie biegają :) bo potem będzie mniej okazji :) ale damy rade :) a wiesz co najlepsze nie było ludzi wczoraj a jak wróciliśmy z zaplecza to przyszła babka i odrazu zostawiła 200 zł potem druga 50 :) i sie śmiałam że seks wyczuły i sie zleciały :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ZAPMARTA- dasz rade u dyrki-zobacz jak fajnie zareagowali pracodawcy u Wisieńki i Kasiwie..a Ty juz prawujesz tam dlugo i po Karolku wrocilas i teraz tez bedzie si-pokaz Jej jak sie cieszysz z tej ciazy i ze z checia wrocisz do pracy po macierzynskim i zobaczysz ,ze bedzie si-my z Marylka stoimy za Toba!!

SERGEEVNA- papa,napisze smska co u Monisi wyszlo-do napisania [FONT=&quot]
c033.gif

ide kawalek z moim synem bo mi tu mialczy
[/FONT]

reklama
marylka jesteś genialna - usmialam sie jak nie wiem :-D:-D

sergeevna no mam nadzieję - i doczekać sie nie mogę ;-)

zapmarta a pomaga bo uwielbiam miete i właśnie sie zastanawiałam czy mi ja wolno w ciąży pic bo pije non stop herbatki owocowe z mnóstwem cukru i tyje masakra - to musze sobie miętę parzyc - dzieki :tak:

mama - stójcie z marylką i za mna bo ja tez niedługo musze powiedziec :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry