• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama już zapakowane kolczyki wyślę je w przyszłym tygodniu bo dostanę kopery bąbelkowe- koleżanka mi przywozi, bo oni do firmy kupują, to płacą grosze i zawsze mi parę przywiezie a liczyć nie ma co, bo przesyłka nie jest tak droga.

któraś jeszcze chce? pisać jakie, dawać na priwa adres- już je posegreguję i za tydzień na pocztę pojadę!! no już już- bo hurtem wyślę, co ja będę z jednym listem na pocztę szła?!!

ja się cieszę, że się tego pozbędę, bo mi to już tyle czasu leży. a pozatym lubię komuś coś dawać więc sprawcie mi trochę radości, że wam coś dam. nie bądźcie hamy!! jak dają to trzeba brać, a jak biorą to uciekać!!
to ja tez tak skromnie poprosze o jakieś pikne kolczyczki :) buniu masz gg??

reklama
sergi to weź jakieś ode mnie- bo mi się od ciebie podobają te aniołki. no i jeszcze takie 2 pary mi się spodobały, co są na stronie 2505 z tego 1 zdjęcia te ostanie (taki przydymiony kryształek) no i z tego 2 to drugie- te takie połączone, a jakbyś wzięła też ode mnie to byśmy były kwita

marylka na stronie 2511 są moje zdjęcia- wybierz sobie jakie byś chciała i mi napisz. ja je spakuję i będą czekały na wysyłkę. a adres na priw wyślij. mam gg- na zamkniętym w kontaktach jest. ale baaaaaaaaaaaardzo rzadko używam- lepiej maila wysłać, albo priw na forum.

mama adres odpisany. za tydzień wyślę paczuchę

monisia jeśli się udało to beta powinna wykazać na 5 dni przed @. jak miałaś owu 12 to już by było 10dpo więc coś powinna wykazać. trzymamy kciuki i czekamy na wieści

reklama
Bunia, no problemo :) Zarezerwowane :) Adres tylko daj na PW :* A dla siebie w takim razie jakąś niespodziankę poproszę, bo nie umiem wybrać :laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry