• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczyny :) jestem tu nowa i za bardzo się nie umiem jeszcze poruszać po forum ale jedno wiem ... chcę dzidzię w maju 2011 :P
ok 9 lipca robimy 1 przytulanko :) jestem po lekach antykocepcyjnych... odczekałam 3 miesiące i zobaczymy czy się uda...
nie którzy mówią że płodność po anty jest wysoka a inni że cieżko zajść w ciąże... zobaczymy
a tak wogóle to mam już 6-letniego synka Kacperka :) pozdrawiam was ciepło :*

Witaj wśród nas, rozgość się :***
Trzymam kciuki, by Wam się powiodło &&& :-)

reklama
ewelina28 nie. tzn. tego nie mozna bylo nazwac staraniami bo nie wiem czy trafialismy w plodne dni czy nie bo nie zwracalismy na to uwagi.. A mam jedynie problem z tym ze mam nadzerke i slyszalam rozne opinie na temat usuwania jej przed pierwszym dzieckiem wiec narazie nic z tym nie robie. a co wy na ten temat sadzicie? Pierw dziecko czy wypalanka? bo ja sama juz nie wiem:-(
ja nie wiem ale miałam wypalanke a jeszcze dzieci nie mam ale sie staram 4 miesiac ale zdaje mi sie że musisz ja chociaż wyleczyć
Witam się ze Wszystkimi!!!!!!!!!
Widzę, że dzisiaj dziewczęta w super humorach!!!!!!!!!!!
Muszę się wam do czegoś przyznać.....
Jutro mamy 5 Rocznicę ślubu i postanowiłam , że zrobię sobie prezent - chyba????
Byłam rano na becie...

trzymam kciuki :)

MONIA- biel!!!!!!skoro masz wszytsto czarne to Go zaskoczysz:tak::tak::tak::tak::tak:biel kochana biel!!!
EWELINA- no wlasnie ,dobry przedsmak przed wieczorem;-):-Dniech sie chlop do domu spieszy-a co:-D:-D:-D:-D:-D

BUNIA- jak rozdajesz to ja poprosze -jakies turkusowe;-)masz??

EWELINKA- jestem cala-wieczorem dam rade:tak::tak::-D:-Dale to drzewo boskie!!!!zrobie fotke i wysle Tomkowi:-D:-D:-D:-D

PRALINKA- Ty tez robisz kolczyki????superasne sa -dziewczyny ,ale Wy zdolne jestescie:tak:;-)jak bylam w ciazy z Zuza to zrobilam Jej 2 sweterki i sukieneczke na drutach i czapeczke na szydleku:tak:

MONISIA- nie za wczesnie-bete mozna robic na 2,3 dni przed @-inaczej -mozna zrobic 10 dni po owulacji-jestes 10 dni po owulacji????

Owu miałam 12 - tak wskazywał suwaczek albo 15 - z moich obserwacji!!!!
Bunia - 5 dni przed@!!

mama a no jakieś się turkusowe znajdą (to taki prawie niebieski tak?). zdjęcia są na str 2511 to sobie wybierz jakie- wezmę kartkę, żeby sobie pozapisywać która jakie by chciała

wreszcie się tego pozbędę

MAMA05
EWELINA- no wlasnie ,dobry przedsmak przed wieczorem;-):-Dniech sie chlop do domu spieszy-a co:-D:-D:-D:-D:-DB
I będzie klatka pozamiatana

23_i-pozamiatane-xd.jpg

:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
jaki koooooooooooooooot którejś kot to w wiaderku spał!! czy tam w misce. nie no, koty to mają pomysły, że nic ino lać ze śmiechu

reklama
Hej Dziewczyny :) jestem tu nowa i za bardzo się nie umiem jeszcze poruszać po forum ale jedno wiem ... chcę dzidzię w maju 2011 :P
ok 9 lipca robimy 1 przytulanko :) jestem po lekach antykocepcyjnych... odczekałam 3 miesiące i zobaczymy czy się uda...
nie którzy mówią że płodność po anty jest wysoka a inni że cieżko zajść w ciąże... zobaczymy
a tak wogóle to mam już 6-letniego synka Kacperka :) pozdrawiam was ciepło :*
witam Cie na watku-rozgość sie i pisz czesto!!
MAMA05
I będzie klatka pozamiatana

Zobacz załącznik 259090

:-D:-D:-D
EWELINA- no dokladnie-i klata pozamiatana-super fota!!!!!!
BUNIA- ja poprosze te z pierwszego zdjecia trzecie
z trzeciego zdjecia piąte
z dziesiątego zdjecia te zielone

policz ile to wyjdzie do zaplaty a ja ju Ci wysylam adres na PW [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT]

ZAPMARTA- ale Monisia podaje info o becie na bb nie mi na komorke:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry