• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia, gdzie te fotki ?????

no właśnie ten jeżyk jest malutki, a chodził sobie po drodze, gdzie jeżdżą samochody, miał szczęście bo się zatrzymaliśmy i go wzieliśmy. U dziadków jest ogród i bedzie miał dobrze. Na razie mieszka w koszu wiklinowym. Dostał trawkę, ślimaki, chlebek, truskawkę i nic nie zjadł. Babcia dała mu mały ręczniczek i śpi sobie w nim zwinięty w kuleczkę. Powiedziałam jej już o mleku. Zobaczymy. Polubił moją babcię, bo nie wystawia do niej igiełek i daje się głaskać. Nie wiem jakim cudem znalazł się na tej drodze, wszędzie obok domy i nie wiedzieliśmy gdzie go odstawić.

sergevna, to ja chcę kupić od ciebie, proszę zrób mi takie kolczyki, zamawiam ze trzy pary. Bo bardzo lubię, a ciężko dostać.

Ostatnia edycja:
reklama
ewelina28 nie. tzn. tego nie mozna bylo nazwac staraniami bo nie wiem czy trafialismy w plodne dni czy nie bo nie zwracalismy na to uwagi.. A mam jedynie problem z tym ze mam nadzerke i slyszalam rozne opinie na temat usuwania jej przed pierwszym dzieckiem wiec narazie nic z tym nie robie. a co wy na ten temat sadzicie? Pierw dziecko czy wypalanka? bo ja sama juz nie wiem:-(

Witam się ze Wszystkimi!!!!!!!!!
Widzę, że dzisiaj dziewczęta w super humorach!!!!!!!!!!!
Muszę się wam do czegoś przyznać.....
Jutro mamy 5 Rocznicę ślubu i postanowiłam , że zrobię sobie prezent - chyba????
Byłam rano na becie...

Kath o tu masz racje...
Ja juz nawet nie wiem ile razy te zdanie w zyciu slyszalam...
Ja to bym chociaz 2ke w zyciu swoim chciala:tak:

Marylka ja wlasnie wczoraj szafe przegladalam i okazalo sie ze nie mam nic fajnego na noc:zawstydzona/y:
Trzeba bedzie cosik kupic...

Wczorajsze martini jednak poskutkowalo...
Byla bardzo przyjemna noc;-)
Tym bardziej teraz do niedzieli sie musimy powstrzymac i od niedzieli staranka pelna para..
PRALINKA- nooooooooooo-super ,ze nocka udana:tak:to tera do niedzieli wytrzymajcie a potem.....pokojowki rządzą:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-DWidzę, że klat(k)a furorę zrobiła :-D:-D:-D:-D oby tylko poręcz wytrzymała jak zaczniesz sprzatać pokojóweczko ;-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
EWELINKA- no ba-powiem mojemu o klatce to pewnie padnie-jak wlece do sypialni z takim tekstem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da o porecz sie nie martwie bo bardziej beda grzybki;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DJery jakie my poryte!!!!:cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-Dto wszystko przez hormony:-)a ja co chwile prycham smiechem to syn pyta -mama dlaczego sie smiejesz??-mowie mu-nie wnikaj chlopcze:-D:-D

hej co do tematu to moj facet jest ratownikiem:P:P :D a dzidziusia chcemy miec bardzo i kochamy sie dwa lata bez zabezpieczen zadnych i nic z tego... Wiec postanowilismy ze trzeba sie blizej temu przyjzec i zaczelam jakies tam obserwacje:) a co do pogody to zaraz tez bedzie u mnie lało i to konkretnie:(
KAROLCIAK- a bylas u ginek???moze nie masz owulacji-jak ja!
BUNIA - CZEKAMY NA FOTKI:tak:
ZAPMARTA- cześć ,dam znac-zadzwonie do Ciebie i napiszesz dziewczynom jak po wizycie bo ja dopiero bede na bb po 21.00-OKi??

a jak sie dodaje suwaczki?:confused: bo ja to pierwszy raz na forum jestem i sie dopiero ucze:P również tego jak sie dzieci robi:-D:-)

No dzieci to ja Cie ie naucze bo sma tez probuje;-)

Ale suwaczki, klikasz na jakis suwaczek ktorejs z nas i wejdziesz wtedy na dana stronke, tam Cie z suwaczkiem pokieruja jak robic krok po kroku. Na koncu wyswietli sie kod ktory musisz skopiowac i wkleic w swoich ustawieniach.
Wchodzisz dokladnie
Twoj profil
potem masz takie zakladki - operacje - tam dajesz edytuj swoj profil
potem po lewej stronie bedziesz miala edytuj sygnature
i tam wlasnie wklejasz ten kod suwaczka

Troszke poplatalam ale moze zrozumiesz, a jak nie to pewnie dziewczyny lepiej wytlumacza:tak:

hej zapmarta i kinga :)
MONIA- a widzisz:-D:-Dczyli obie dzis sprzatamy klat(k)e:tak::-):-):-):-)mężowi;-)

NAGAPALMA- ja tez preferuje biel;-)witaj kochana-my tu sie rozpisujmy jak urozmaicic starania,zeby bylo przyjemnie i zmyslowo;-):tak:

MARYLKA- nokop do d....py klientom i bo butem z czubkiem:-D:-D
na jakim etapie u Ciebie jest cylk???za dzis mam 10 d.c. wiec goracy czas u nas:tak::tak:
no ja już po owulce jestem 13 dc 6 albo testowanie albo znowu @ z rana

Kath o tu masz racje...
Ja juz nawet nie wiem ile razy te zdanie w zyciu slyszalam...
Ja to bym chociaz 2ke w zyciu swoim chciala:tak:

Marylka ja wlasnie wczoraj szafe przegladalam i okazalo sie ze nie mam nic fajnego na noc:zawstydzona/y:
Trzeba bedzie cosik kupic...

Wczorajsze martini jednak poskutkowalo...
Byla bardzo przyjemna noc;-)
Tym bardziej teraz do niedzieli sie musimy powstrzymac i od niedzieli staranka pelna para..
ja tam lubie takie fatałaszki kupować choć czasem kasy szkoda no ale :) ja też jeszcze nie wiem czy coś mam :) ale pomysł jest :)
kiedyś kupiłam strój sekretarki może czas go odświeżyć ?? :):):)

ewelina28 nie. tzn. tego nie mozna bylo nazwac staraniami bo nie wiem czy trafialismy w plodne dni czy nie bo nie zwracalismy na to uwagi.. A mam jedynie problem z tym ze mam nadzerke i slyszalam rozne opinie na temat usuwania jej przed pierwszym dzieckiem wiec narazie nic z tym nie robie. a co wy na ten temat sadzicie? Pierw dziecko czy wypalanka? bo ja sama juz nie wiem:-(

Rozumiem, to jak zaczynacie staranka to należałoby zadbac o to by wiedziec kiedy dni płodne itp.
Jeśli chodzi o nadżerkę...faktycznie są rózne opinie...
1. jesli planujesz dziecię to lepiej wstrzymać się z wypalanką, bo ona ogranicza później starania i trzeba odczekać jakiś okres...
2. lepiej przed ciążą usunąc nadżerkę jak i wszystkie inne dolegliwości ... infekcje...

Na Twoim miejscu porozmawiałabym z ginem i niech doradzi, zależy też czy nadżerka duża czy nie...pogadaj z gin on będzie wiedział jak pokierować leczenie :tak:

Jutro mamy 5 Rocznicę ślubu i postanowiłam , że zrobię sobie prezent - chyba????
Byłam rano na becie...

I Ty tak spokojnie o tym?!!!!!!
Kiedy będzie wynik?:-)

MAMA05, na "wnikanie" ma czas! :-D No co...przynajmniej sie pośmiejemy, a że poryte....cóż...ktoś musi być takim by mądrym być mógł ktoś :-D

Ostatnia edycja:
dobra- zdjęcia na kompie, zaraz je wrzucę. cierpliwości troszkę. tylko ostrzegam- są tak marnej jakości, że trzeba się wogóle dobrze wpatrzyć, żeby coś zobaczyć. no ale lepiej się już nie da

Monisia witaj
To kciukasy za prezent baaaaaaaaardzo mocno zacisniete, az mi serducho z wrazenia zaczelo walic
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama o tak, a powiem Ci ze bylo jakos tak inaczej jak zawsze wiec moje wczorajsze obawy o nudzie byly bezpodstawne, chyba jakis podly humor poprostu mialam...
To do niedzieli mam czas zeby stroj kombinowac:-)
Mama a syn by sie przerazil gdyby wiedzial co ta mama robi

reklama
Byłam rano na becie...
MONISIA- witaj- i baaaaardzo dobrze ,ze od razu na bete poszlas-bedzie czarno na bialym!!a kiedy wynik?????trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

KINGA- witaj ,co tam u Ciebie???buziaki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry