• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
malapralinka No ja też bym chciała dwójkę, ale nie wiem czy na jednej ciąży się nie skończy - boję się że jak by teraz było jedno, a potem trójka :szok: to bym sobie rady nie dała :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D oki, możesz zabrac męża, znajdzie sie miejscówka i dla niego ;-) a ratownicy u nas pierwsza klasa, mucha na klacie nie siada!! :-D:-D:-D;-);-)

a jak siada, to mamy mnóstwo pokojówek, co to "posprzątają"... :laugh2:
EWELINA,SERGEEVNA- ubaw z Wami po pachy!!!!
Hej dziewczyny. przygarniecie mnie do swojego grona?:P Staram sie o pierwszego dzidziusia...:)
KAROLCIAK- czuj sie przygarnieta [FONT=&quot]
c007.gif

wszystkim u ktorych pada [/FONT] [FONT=&quot]
d010.gif
[/FONT][FONT=&quot] przesylam slonko [/FONT] [FONT=&quot]
s020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
s010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d010.gif
[/FONT]

ja miałam jeżyka!!!
nazywała się pusia i zawsze wystawiała brzuszek do głaskania!!
siedziała na balkonie, a jak była zima to spała w kocu pod śniegiem. już myślałam że po niej a ona nochala wyściubia to ja do niej PUSIA DAWAJ BRZUSIA a ona siup na te igiełki na plecki i dawaj- brzucho wystawiony do głaskania.
na wiosnę ją puściliśmy i sobie polazła. a tak wogóle to jadła trochę trawy, dżdżownice, czasem marchewkę albo ogórka zielonego. no i mleczko jej dawalismy- to lubiła.

zdjęcia sie już wrzucają na kompa, jeszcze trochę i je przegrzebię i pokaże moje potworki- bo przy tych dziełach od sergi to moje wyglądają jak prace przedszkolaków

hej co do tematu to moj facet jest ratownikiem:P:P :D a dzidziusia chcemy miec bardzo i kochamy sie dwa lata bez zabezpieczen zadnych i nic z tego... Wiec postanowilismy ze trzeba sie blizej temu przyjzec i zaczelam jakies tam obserwacje:) a co do pogody to zaraz tez bedzie u mnie lało i to konkretnie:(

no i zdjęcia wrzucone. taki z tego morał że z 30 zostały 2 bo na reszczie były bohomazy. muszę jeszcze raz zrobić. boziu co za aparat- żeby z odległości 15cm robił niewyraźnie zdjęcia.

hej co do tematu to moj facet jest ratownikiem:P:P :D a dzidziusia chcemy miec bardzo i kochamy sie dwa lata bez zabezpieczen zadnych i nic z tego... Wiec postanowilismy ze trzeba sie blizej temu przyjzec i zaczelam jakies tam obserwacje:) a co do pogody to zaraz tez bedzie u mnie lało i to konkretnie:(

A robiliście badania? Bo dwa lata starań bez skutku to troszkę niepokojące...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry