sergeevna
Pysiołkowa Mama
PewnieHej dziewczyny. przygarniecie mnie do swojego grona?Staram sie o pierwszego dzidziusia...
![]()
Zapraszamy
Napisz coś więcej o sobie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PewnieHej dziewczyny. przygarniecie mnie do swojego grona?Staram sie o pierwszego dzidziusia...
![]()
Zapraszamy
Napisz coś więcej o sobie 
MONIA- a widziszMama a widzisz ja sobieprzypomniałam że mam stara białą sukieneczkę w której juz nei chodze bo ewidentnie za krótka i za obcisła do ludzi.... dokupie pończoszki i też da radę))

czyli obie dzis sprzatamy klat(k)e
:-):-):-):-)mężowi;-)

a jak siada, to mamy mnóstwo pokojówek, co to "posprzątają"...![]()

Tyż racja...zawsze mnie zastanawiało, czemu ci wszyscy ratownicy włochów na klacie nie mają? Toć każdy z nich chyba się nie goli nie?
musze ich popytać 

Hej dziewczyny. przygarniecie mnie do swojego grona?Staram sie o pierwszego dzidziusia...
![]()
A powiedzcie mi proszę jeszcze, czy branie hormonów (tych na zajście) stwarza ryzyko/szansę* na ciążę mnogą?
Pytam się bo ja z założenia mam OGROMNĄ szansę na ciążę mnogą, a dodatkowy czynnik nie jest mi na rękę...
*niepotrzebne skreślić![]()

hehe dobry pomysł ja bym chciała blixniaki to jakby sie udało to podłapie ten pomysłmalapralinka najważniejsze żeby się udało i żeby zdrowe było, a ile sztuk - będę się zgłaszać do wszystkich którzy mi dziękowali za coś ("a niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi"), żeby teraz pomagali
A gości to będę zapraszać za opłatą w postaci pieluch![]()
to może go niebrać??? nie no wezme najwyżej wygonie po drinkaoki, możesz zabrac męża, znajdzie sie miejscówka i dla niego ;-) a ratownicy u nas pierwsza klasa, mucha na klacie nie siada!!
;-);-)
Faceci lubią biel, bo im sie wydaje, że my w niej takie niewinne![]()
wal śmiałoHej dziewczyny. przygarniecie mnie do swojego grona?Staram sie o pierwszego dzidziusia...
![]()
mam pytanie, czy któraś z was miała lub znalazła kiedyś jeża ? my znaleźliśmy dwa dni temu maleńkiego jeża, jest u moich dziadków, ale nie chce jeść.
.
ale jeśli jeśc nie chce to może do weterynarza trzeba z nim iść, bo może cosik mu dolega, albo tęskni do "swoich"...