• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama a widzisz ja sobieprzypomniałam że mam stara białą sukieneczkę w której juz nei chodze bo ewidentnie za krótka i za obcisła do ludzi.... dokupie pończoszki i też da radę:)))
MONIA- a widzisz:-D:-Dczyli obie dzis sprzatamy klat(k)e:tak::-):-):-):-)mężowi;-)

NAGAPALMA- ja tez preferuje biel;-)witaj kochana-my tu sie rozpisujmy jak urozmaicic starania,zeby bylo przyjemnie i zmyslowo;-):tak:

MARYLKA- nokop do d....py klientom i bo butem z czubkiem:-D:-D
na jakim etapie u Ciebie jest cylk???za dzis mam 10 d.c. wiec goracy czas u nas:tak::tak:

a jak siada, to mamy mnóstwo pokojówek, co to "posprzątają"... :laugh2:

:-D:-D:-D Tyż racja...zawsze mnie zastanawiało, czemu ci wszyscy ratownicy włochów na klacie nie mają? Toć każdy z nich chyba się nie goli nie? :zawstydzona/y:musze ich popytać :-D:-D

Hej dziewczyny. przygarniecie mnie do swojego grona?:P Staram sie o pierwszego dzidziusia...:)

Witaj wśród nas! Rozgośc się :-):-):-)

A powiedzcie mi proszę jeszcze, czy branie hormonów (tych na zajście) stwarza ryzyko/szansę* na ciążę mnogą?
Pytam się bo ja z założenia mam OGROMNĄ szansę na ciążę mnogą, a dodatkowy czynnik nie jest mi na rękę...

*niepotrzebne skreślić ;)

Najlepiej spisz sobie na kartce pytania do ginka, niech ci wszystko wytłumaczy, w końcu to fachowiec.,

sergeevna, jesteś zdolniacha !!!!! A robisz takie kolczyki bez niklu ? Ja jestem uczulona i mogę tylko takie bez niklu, a mało kto je robi.

witam się z wami, dziś z pracy. Karol odstawiony do babci. Pogoda okropna, ale ma kaloszki i bedzie zabawa w kałużach.

mam pytanie, czy któraś z was miała lub znalazła kiedyś jeża ? my znaleźliśmy dwa dni temu maleńkiego jeża, jest u moich dziadków, ale nie chce jeść.

Marylka, kciuki zaciśnięte.
mama, koniecznie się odezwij po ginie.

kurka, na chwilę tylko odeszłam porobić zdjęcia tym moim kolczykom a wyście naszperały 2 strony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz trochę jeszcze to potrwa zanim wybiorę zdjęcia na których cosik widac- chyba ze 30 ich zrobiłam ale ja mam taki daremny sprzęcior że szkoda gadać- najlepszej jakości to to nie będzie. no a pozatym musiałam te kolczyki z woreczków powyciągac i ponaczepiać na tą tablicę, bo jak im zdjęcie robić? każdej parze z osobna? nie ma mowy

wogóle to dziękufka za mega miłe powitanie

Kath o tu masz racje...
Ja juz nawet nie wiem ile razy te zdanie w zyciu slyszalam...
Ja to bym chociaz 2ke w zyciu swoim chciala:tak:

Marylka ja wlasnie wczoraj szafe przegladalam i okazalo sie ze nie mam nic fajnego na noc:zawstydzona/y:
Trzeba bedzie cosik kupic...

Wczorajsze martini jednak poskutkowalo...
Byla bardzo przyjemna noc;-)
Tym bardziej teraz do niedzieli sie musimy powstrzymac i od niedzieli staranka pelna para..

malapralinka najważniejsze żeby się udało i żeby zdrowe było, a ile sztuk - będę się zgłaszać do wszystkich którzy mi dziękowali za coś ("a niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi"), żeby teraz pomagali ;)
A gości to będę zapraszać za opłatą w postaci pieluch :P
hehe dobry pomysł ja bym chciała blixniaki to jakby sie udało to podłapie ten pomysł :)

:-D:-D:-D oki, możesz zabrac męża, znajdzie sie miejscówka i dla niego ;-) a ratownicy u nas pierwsza klasa, mucha na klacie nie siada!! :-D:-D:-D;-);-)

Faceci lubią biel, bo im sie wydaje, że my w niej takie niewinne :-D:-D
to może go niebrać??? nie no wezme najwyżej wygonie po drinka :):):)

Hej dziewczyny. przygarniecie mnie do swojego grona?:P Staram sie o pierwszego dzidziusia...:)
wal śmiało :) ja miaam ostatnio odwyk to dziś ze szczęścia głupoty pisze więc sie nie wystrasz :) i zapraszamy :)

mam pytanie, czy któraś z was miała lub znalazła kiedyś jeża ? my znaleźliśmy dwa dni temu maleńkiego jeża, jest u moich dziadków, ale nie chce jeść.
.

Ja kiedyś znalazłam jeżyka, żywi sie owadami, ale roślinką też nie pogardzi :-D ale jeśli jeśc nie chce to może do weterynarza trzeba z nim iść, bo może cosik mu dolega, albo tęskni do "swoich"...

reklama
zapmarta
ja robie kolczyki ze srebra...
Jesli jestes uczulona to mozesz soie sama nawet kupic tylko bigle (to co sie do uszu wklada) srebrne i sobie wymienic w zwyklych kolczykach;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry