• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Laseczki;-)
Co tu slychowac??

Mama pisalas o bialej haleczce...
Moj Mezus to mi nawet kiedys powiedzial ze ogolnie biala bielizna na Niego dziala;-)
A kolorowa jakos wrazenia wiekszego nei robi..

Sergevna to nerwow mieliscie przez te 4 godzinki..:-( a kolczyki pierwsza klasa, dawaj fotki to cosik moze odgapie bo tez tworze;-)
Kath normalnie juz zazdroszcze tych bliznaikow;-)
Bunia, ciesze sie ze jednak wakacji sobie od nas nie zrobilas:tak:

Marylko, to zapraszam do siebie nad morze, a i jakis ratownik chętny na masaz sie znajdzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)
sie robi zaraz biegne do domu sie pakowac ale zabieram męza bo coś mam ostatnio wielką chętke i no ratownik umięśniony mógłby mnie skusić no a ja chem z jednym dziecko tylko :):):) z tym wrednym łysym gnomem moim :)

EWELINA- u mnie slonko,ale dosc mocno wieje:sorry2:jeden + ze pranie na ogrodzie szybko wyschnie:tak:

MARYLKA- &&&&&&&&&&&&&& zacisniete-zycze utargu wielkiego jak smok:-D:-Di ciesze sie ,ze humor wrocil!!!!

SERGEEVNA- cudooooowne te Twoje dziela!!!!masz talent-świetnie!!

dziękuje kochana no i jak zaraz sie nie zleca to im nogi z dupy powyrywam :) (tym co u konkurencji siedza a co kara musi być :))

U mnie leje od wczoraj wieczorem :(
Znowu mnie zaleje na 6 piętrze ;)

U mnie pochmurno...i póki co pada słabo... i ok 16st. tylko...

EWELINA- u mnie slonko,ale dosc mocno wieje:sorry2:jeden + ze pranie na ogrodzie szybko wyschnie:tak:

Ja musiałam pranie na taras zadaszony wywalić, bo pada...dobrze, że wiatr jest to fajnie mi pranko przewieje :-D a sąsiady robią grilla w ogrodzie :-D:-D:-D mają gości z niemiec i teraz jak na nich patrzę to mam ubaw, bo siedzi kobita i walczy coby jej kapelutek ze łba nie spadł :-D:-D ech ci ludzie...

A do czego masz rękę?... :D

Yyyyyyyyyyyy...no wiesz...:-D:-D:-D na instrumentach gram i szponki robię, ale tak tylko sobie i znajomym, bo wykształcenia w tym kierunku nie mam ;-):zawstydzona/y::-D:-D:-D no i do paru innym rzeczy, ale to tam..mało istotne :-D:-D

malapralinka najważniejsze żeby się udało i żeby zdrowe było, a ile sztuk - będę się zgłaszać do wszystkich którzy mi dziękowali za coś ("a niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi"), żeby teraz pomagali ;)
A gości to będę zapraszać za opłatą w postaci pieluch :P

Ostatnia edycja:
sie robi zaraz biegne do domu sie pakowac ale zabieram męza bo coś mam ostatnio wielką chętke i no ratownik umięśniony mógłby mnie skusić no a ja chem z jednym dziecko tylko :):):) z tym wrednym łysym gnomem moim :)

:-D:-D:-D oki, możesz zabrac męża, znajdzie sie miejscówka i dla niego ;-) a ratownicy u nas pierwsza klasa, mucha na klacie nie siada!! :-D:-D:-D;-);-)

Faceci lubią biel, bo im sie wydaje, że my w niej takie niewinne :-D:-D

reklama
ewelinka ja też czasem sobie szponki robie :) a ostatnio mam największą ręke do meża -bożesz nie moge sie opanować nie no chyba chłop mi coś wszczepił :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry