sergeevna
Pysiołkowa Mama
Kurde, zdolniacha jesteś...też bym chciała robic takie cudeńka, ale ja niestety mam rękę do czego innego ;-)![]()
A do czego masz rękę?...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde, zdolniacha jesteś...też bym chciała robic takie cudeńka, ale ja niestety mam rękę do czego innego ;-)![]()

sie robi zaraz biegne do domu sie pakowac ale zabieram męza bo coś mam ostatnio wielką chętke i no ratownik umięśniony mógłby mnie skusić no a ja chem z jednym dziecko tylkoMarylko, to zapraszam do siebie nad morze, a i jakis ratownik chętny na masaz sie znajdzie;-)
EWELINA- u mnie slonko,ale dosc mocno wiejejeden + ze pranie na ogrodzie szybko wyschnie
MARYLKA- &&&&&&&&&&&&&& zacisniete-zycze utargu wielkiego jak smoki ciesze sie ,ze humor wrocil!!!!
SERGEEVNA- cudooooowne te Twoje dziela!!!!masz talent-świetnie!!
U mnie leje od wczoraj wieczorem
Znowu mnie zaleje na 6 piętrze![]()
EWELINA- u mnie slonko,ale dosc mocno wiejejeden + ze pranie na ogrodzie szybko wyschnie
![]()
a sąsiady robią grilla w ogrodzie 

mają gości z niemiec i teraz jak na nich patrzę to mam ubaw, bo siedzi kobita i walczy coby jej kapelutek ze łba nie spadł 
ech ci ludzie...A do czego masz rękę?...![]()

na instrumentach gram i szponki robię, ale tak tylko sobie i znajomym, bo wykształcenia w tym kierunku nie mam ;-)

no i do paru innym rzeczy, ale to tam..mało istotne 

sie robi zaraz biegne do domu sie pakowac ale zabieram męza bo coś mam ostatnio wielką chętke i no ratownik umięśniony mógłby mnie skusić no a ja chem z jednym dziecko tylkoz tym wrednym łysym gnomem moim
![]()

oki, możesz zabrac męża, znajdzie sie miejscówka i dla niego ;-) a ratownicy u nas pierwsza klasa, mucha na klacie nie siada!! 

;-);-)

a jak siada, to mamy mnóstwo pokojówek, co to "posprzątają"...oki, możesz zabrac męża, znajdzie sie miejscówka i dla niego ;-) a ratownicy u nas pierwsza klasa, mucha na klacie nie siada!!
;-);-)