karolciak22
Fanka BB :)
a dlaczego nie moge dodac suwaczka? mam link wklejam w sygnature i wyskakuje ze bledny plik:>:>
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobreMAMA05, tylko uważaj na tym grzybobraniu na takie okazy drzewne....padłam...
Zobacz załącznik 259060
cudne kolczyki
no troszke przyszłoPRALINKA- oczywiscie!!!nie ma sprawy!!!
SERGEEVNA- OKi-dam znac ja bede na bb do 17 potem jade do ginek ,jak Tom wroci do dzieci!
MARYLKA- jak tam poprzychodzili ludzie!!!
ASIUASIU- czekamy na fotke dzidziulka!!!

;-)

mama już zapakowane kolczykiwyślę je w przyszłym tygodniu bo dostanę kopery bąbelkowe- koleżanka mi przywozi, bo oni do firmy kupują, to płacą grosze i zawsze mi parę przywiezie
a liczyć nie ma co, bo przesyłka nie jest tak droga.
któraś jeszcze chce? pisać jakie, dawać na priwa adres- już je posegreguję i za tydzień na pocztę pojadę!! no już już- bo hurtem wyślę, co ja będę z jednym listem na pocztę szła?!!
ja się cieszę, że się tego pozbędę, bo mi to już tyle czasu leży. a pozatym lubię komuś coś dawać więc sprawcie mi trochę radości, że wam coś dam. nie bądźcie hamy!! jak dają to trzeba brać, a jak biorą to uciekać!!![]()
Dla mnie to sama frajda sprawiać komuś przyjemność, więc Marudy nie marudzić, wątpliwości w kąt i wysyłać wiadomości na PW!!
Już my z Bunią Was zaopatrzymy! A biżuterii nigdy za wiele
I serio mówię