• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No nic dziewuszki....uciekam....miłego popołudnia :*

19_marek-omg.jpg

;-):-D:-D

MAMA05, tylko uważaj na tym grzybobraniu na takie okazy drzewne....:-D:-D:-D:-D:-D:-D padłam...

Zobacz załącznik 259060
dobre :):):):):):) ale sie uśmiałam :):):)::)

proszę- oto moje potworki
cudne kolczyki :):):)
PRALINKA- oczywiscie!!!nie ma sprawy!!!

SERGEEVNA- OKi-dam znac ja bede na bb do 17 potem jade do ginek ,jak Tom wroci do dzieci!
MARYLKA- jak tam poprzychodzili ludzie!!!
ASIUASIU- czekamy na fotke dzidziulka!!!
no troszke przyszło :) i to dzieki wam ale ogólnie to dziś straszna kicha no ale przynajmniej ktoś w końcu przyszedł :)

karolciak jak jesteś na eksploreże to tam czasem nie wchodzą sprubuj na mozilli albo innym jakimś :)

KAROLCIAK- nie wiem ktory kod kopiujesz-ale trzeba ten bbcode i jak wkleisz to zrob zapisz zmiany i powinno byc si:tak:
ide z synem na spacer bo Go roznosi!!!

No właśnie Dziewczyny, jak by któraś chciała jeszcze jakieś kolczyki , to pisać na PW - preferowane kolory, długość, styl i ilość :laugh2: :tak:
i adres ;)

no drzewo wyjechane w kosmos- niezłe

a ja dostałam maila, że testy owu zostały juz wysłane, to myślę że może popołudniu już będą. albo jutro. ale zdążą przyjść przed weekendem

to co- chce któraś kolczyki, czy wszystkie tylko chwalą a żadnych nie chcą

Mi tez dzisiaj napisali ze juz wyslane;-)
Ja to mysle ze raczej jutro przyjda..
Ja mam jeszcze 4 sztuki w domu a od niedzieli staranka:-D

No ja to kolczykow raczej nie, od konkurencji nei chce:-p;-)
Ale podkrasc jakies wzorki moge:cool:

Madzix witaj
Wisz z tymi tabletkami to podobno jest tak ze ie na nie zwala problemy a zajsciem, ale noby jest tak ze jestes bardzo plodna od zawsze albo masz male problemy i zaczynasz brac tabletki, po jakims czasie konczysz i dopiero jak zaczynasz wtedy sie starac to sie dowiadujesz czy latwo czy trudniej Ci zajsc w ciaze..
Tabletki tu nie maja nic do rzeczy...

karolcia bo tam masz kilka linkow do wyboru i musisz ten wlasciwy;-)

Ewelinka, mama milego dzionka

Przepraszam za 2 posty:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama już zapakowane kolczyki wyślę je w przyszłym tygodniu bo dostanę kopery bąbelkowe- koleżanka mi przywozi, bo oni do firmy kupują, to płacą grosze i zawsze mi parę przywiezie a liczyć nie ma co, bo przesyłka nie jest tak droga.

któraś jeszcze chce? pisać jakie, dawać na priwa adres- już je posegreguję i za tydzień na pocztę pojadę!! no już już- bo hurtem wyślę, co ja będę z jednym listem na pocztę szła?!!

ja się cieszę, że się tego pozbędę, bo mi to już tyle czasu leży. a pozatym lubię komuś coś dawać więc sprawcie mi trochę radości, że wam coś dam. nie bądźcie hamy!! jak dają to trzeba brać, a jak biorą to uciekać!!

mama już zapakowane kolczyki wyślę je w przyszłym tygodniu bo dostanę kopery bąbelkowe- koleżanka mi przywozi, bo oni do firmy kupują, to płacą grosze i zawsze mi parę przywiezie a liczyć nie ma co, bo przesyłka nie jest tak droga.

któraś jeszcze chce? pisać jakie, dawać na priwa adres- już je posegreguję i za tydzień na pocztę pojadę!! no już już- bo hurtem wyślę, co ja będę z jednym listem na pocztę szła?!!

ja się cieszę, że się tego pozbędę, bo mi to już tyle czasu leży. a pozatym lubię komuś coś dawać więc sprawcie mi trochę radości, że wam coś dam. nie bądźcie hamy!! jak dają to trzeba brać, a jak biorą to uciekać!!

Dołączam się do wersji Buni - jak dają, to brać! :tak: Dla mnie to sama frajda sprawiać komuś przyjemność, więc Marudy nie marudzić, wątpliwości w kąt i wysyłać wiadomości na PW!! :tak: Już my z Bunią Was zaopatrzymy! A biżuterii nigdy za wiele :tak: :laugh2: I serio mówię :tak:

reklama
To ja tez foty porobie co tam mam, moze jakas tez bedzie taka mila i ode mnie wezmie??
Ale ja to w poniedzialek porobie bo teraz to caly czas bede pracowala:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry