• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pralinka cudne!!! super te serduszka przejrzyste, a te zielone na trzecim zdjęciu to mi dech zaparły.

tak wogóle to jakby któraś chciała, to jej wyślę kolczyki. gratis- już tyle czasu leżą, dookoła mnie już wszyscy mają tego na tony i nie mam co z tym robić. więc jak są chętnę to pisać jakie kolczyki i dawać adres

a co do svarovskiego- też mam parę kolczyków ale to moje kuzyneczce na komunię zrobiłam takie żółte kwiatuszki, a bigle takie zapinane, żeby nie zgubiła. bardzo się jej podobały. a wybrałam żółty a nie różowy, bo jak będzie starsza to różowy może się jej przestać podobać, a żółty wydał mi się taki uniwersalny- na pamiątkę, no i pięknie się mieniły te kryształki.

monisia a ile dni po terminie @ (albo przed)?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bunia, pralinka, sergeevna jakie cuda robicie !!!!!!

a gdzie się kupuje te materiały do robienia kolczyków w necie ? musze poszperać parę informacji na ten temat i porobić sobie zamiast łazić po sklepach i szukać.

a ja będę miała piekne od Sergeevny to się pochwalę, a co !!!!!

monisia, kciuki za wynik zaciskam, a poproszę na priva wasze numery to wam powysyłam sms-ki. Mam kom służbowy to mnie nic nie kosztuje. Która chce info to pisać.

Bunia to tak jak u mnie, ten kto mial miec to juz dawno ma, probowalam tez na alelgro sprzedawac ale za duza konkurencja. Oplaciloby sie zrobic 20sztuk takich samych i sprzedawac, ale ja nigdy nie robie 2 razy tych samych...

Dziewczynki lece dokonczyc i zjesc obiadek..
Juz mi sie kartofel ugotowal i kasza dla Mezusia tez chyba gotowa..
Teraz jajca sadzone i ogurasy gruntowe mam to z jogurtem zrobie;-)

ZAPMARTA- bo nie wiem czy doczytalas-jak wyjde od ginek.to zadzwonie do Ciebie i powiem Ci co i jak i napiszesz na bb???? ja bede dopiero w domu po 21.00

EWELINA- no dokladnie tak Mu napisalam:):):):):))))) czekam co odpisze...

Ostatnia edycja:
Dziewczynki kolczyki śliczne!! Mi się svarovski strasznie podoba!
Kiedyś koelżanka miała bo jej znajoma robi svarovski i srebro ale jak chciała 80 zł za takie sliczne to mi jedank przeszło:((

I teraz znowu zrobiłam sie przez Was głodna!!!! Ale zaraz ide na obiadek:))

Słuchajcie mam problem... wymyśliłam sobie że sobie kupię pończoszki i pas i za cholere nei wiem czy czarne czy białe... Męża nie chcę pytać bo się domyśli... mi się bardziej czarne podoba ale jak o tej bieli piszecie...

Ewelinka drzewo rewelka -gdzie to takie rosną??

Malapralinka smacznego:)

no drzewo wyjechane w kosmos- niezłe

a ja dostałam maila, że testy owu zostały juz wysłane, to myślę że może popołudniu już będą. albo jutro. ale zdążą przyjść przed weekendem

to co- chce któraś kolczyki, czy wszystkie tylko chwalą a żadnych nie chcą

Hej Dziewczyny :) jestem tu nowa i za bardzo się nie umiem jeszcze poruszać po forum ale jedno wiem ... chcę dzidzię w maju 2011 :P
ok 9 lipca robimy 1 przytulanko :) jestem po lekach antykocepcyjnych... odczekałam 3 miesiące i zobaczymy czy się uda...
nie którzy mówią że płodność po anty jest wysoka a inni że cieżko zajść w ciąże... zobaczymy
a tak wogóle to mam już 6-letniego synka Kacperka :) pozdrawiam was ciepło :*

reklama
monia, wg mnie czarne,

mama, tak doczytałam i dlatego jak ty dostaniesz wieści o betce monisi to napiszę dziewczynom, a twoje info też podam dziewczynom na bb. Jestem dziś przy kompie do 16:30 to będę pisać. Chodziło mi o to, że ja mam służbowy za free i mnie sms-y nie kosztują i mogę pisać dziewczynom, co nie mogą siedzieć przy kompie.

dziewczyny, jeszcze raz powtarzam kolczyki robicie piękne.

Bunia, chcę każdą ilość - tylko bez niklu. !!!! to jak dogadamy się ????

Ja bedę miała od sergeevny, ale ciągle noszę te same, więc chętnie powiększę kolekcję.

ale fajnie !!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry