• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
palissa po stracie różnie @ przychodzi. dlatego nie sugeruj się tym, że miała być 19 bo może przyjść dopiero za kilka albo nawet kilkanaście dni. jeśli się nie zabezpieczaliście to możesz zrobić betę za parę dni- może się udało, a może po stracie jeszcze musisz trochę poczekać na @.
masz racje nie nakrecam sie poczekam

reklama
Witajcie dziewczynki. Pozwalam sobie na lenia w te ostatnie dni w pracy i juz jestem w domu. Za 2 h jedziemy oglądać mieszkania.
Sorbuś mi pomagaja ostatnio tylko tic taci cytrynowe:-)
mama jak tam staranka, czy ty byłaś juz u gina a ja przeoczyłam??:szok:
palissa
trzymam kciuki za ciebie:tak:
Witam nowe staraczki.
Ostatnio nie było mnie często z przyczyn losowych ale uwaga w poniedziałek L4 i nie opędzicie się ode mnie:-D:-D:-D:-D:-D
Pozdrawiam was serdecznie i idę ponadrabiać. Czy są jakies nowości na BB, jakies cudne fasolki.
Zapmarta powiedz dyrce, ze ktos musi na jej emeryture Zus płacić:-)

Mam pytanko do dziewczyn ktore juz posiadaja swoje pociechy.. Moze zbyt bezposrednie ale co tam;-) jezeli wogole potraficie i wiecie kiedy doszlo do zaplodnienia.. to w jakiej pozycji sie "przytulaliscie"? i czy sadzicie ze wogole sa "lepsze" i "gorsze" pozycje na poczecie??

ja jeszcze pociechy nie mam...ale czytałam że bardzo dobrą pozycją jest gdy kobieta jest na plecach z nogami rozszerzonymi w górze :) podobno wtedy dojście do jajeczka jest jeszcze bardziej ułatwione dla plemników:) i podobno wtedy ich droga możliwie się skraca... może cos w tym jest ;-)

Witam was.
pallissa tak jak mówi bunia87 @ może przyjść różnie mi po poronieniu przyszła bodajże 6dni później niż normalnie i teraz już prawie się kończy :-)

Mam ****** problem KOMARY te krwiopijcze bestie tak mnie pogryzły i co niesprawiedliwe tylko mnie. Ja mam z 50 bąbli ,a moi faceci nic. Wygląda to już prawie jak ospa bo bąbel na bąblu i wciąż przybywa mi nowych.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem-komp m sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
WISIEŃKA- ja ide do ginek.na 18 i od rana mam stresa:szok:bo jak Clo nie pomoze to mi rece opadaja:-(
przyjemnosci w ogladaniu mieszkan!!
KAROLCIAK- my zdzialalismy nasze pociechy przy tylu pozycjach,ze:szok:i nie wiem ktora bardziej pomaga.teraz u nas w wiekszosci "piesek":-D:-D:-D:-D
MARCEPANEK- cześć

Odechcialo mi sie wszystkiego. bylam u ginki, dostalam antybiotyk, dopochwowe i o dzidzie nie wolno nam sie starac dopiero po skonczeniu leczenia i wizycie potwierdzajacej ze jest ok wszystko..a buuu ;( i do tego kazala nie wspolzyc przy tych dopochwowych. zalamka ze starankami eh. we wtorek ostatnia tabletka i bedzie trzeba sie zabezpieczac inaczej. ja tu czekam do staranek a tu nagle mala zachorowala i dopa. bylam dzis na probnej fryzurce

reklama
Witajcie dziewczynki. Pozwalam sobie na lenia w te ostatnie dni w pracy i juz jestem w domu. Za 2 h jedziemy oglądać mieszkania.
Sorbuś mi pomagaja ostatnio tylko tic taci cytrynowe:-)
mama jak tam staranka, czy ty byłaś juz u gina a ja przeoczyłam??:szok:
palissa
trzymam kciuki za ciebie:tak:
Witam nowe staraczki.
Ostatnio nie było mnie często z przyczyn losowych ale uwaga w poniedziałek L4 i nie opędzicie się ode mnie:-D:-D:-D:-D:-D
Pozdrawiam was serdecznie i idę ponadrabiać. Czy są jakies nowości na BB, jakies cudne fasolki.
Zapmarta powiedz dyrce, ze ktos musi na jej emeryture Zus płacić:-)
hej mnie też ostatnio nie było :) super ze w poniedzialek już idziesz na l4 :) rewelacja :) i nawiedzaj nas jak najczęściej :)

jestem-komp m sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
WISIEŃKA- ja ide do ginek.na 18 i od rana mam stresa:szok:bo jak Clo nie pomoze to mi rece opadaja:-(
przyjemnosci w ogladaniu mieszkan!!
KAROLCIAK- my zdzialalismy nasze pociechy przy tylu pozycjach,ze:szok:i nie wiem ktora bardziej pomaga.teraz u nas w wiekszosci "piesek":-D:-D:-D:-D
MARCEPANEK- cześć
a u mnie mąż sie domaga na pająka :) ale jest różnie :)
hahaha ale z nas zboczuchy :) ale to dobrze bo już myślałam że jestem sama :)

Odechcialo mi sie wszystkiego. bylam u ginki, dostalam antybiotyk, dopochwowe i o dzidzie nie wolno nam sie starac dopiero po skonczeniu leczenia i wizycie potwierdzajacej ze jest ok wszystko..a buuu ;( i do tego kazala nie wspolzyc przy tych dopochwowych. zalamka ze starankami eh. we wtorek ostatnia tabletka i bedzie trzeba sie zabezpieczac inaczej. ja tu czekam do staranek a tu nagle mala zachorowala i dopa. bylam dzis na probnej fryzurce
uu bidulko moja tulam

mama trzymam kciuki za wizyte :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry