Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kat wiesz co ale podobno powtarzaja się co drugie pokolenie więc niekoniecznie musisz miec bliźniaki - choć rzeczywiście mieszanka niezłaA Clo tj hormon wspomagający zajście rzeczywiście zwiększa szanse czy ryzyko jak kto woli
![]()
widzisz ty sie bałaś czy będzie pęcherzyk a tu dwa mogą być ale wiem że niechcesz dwuch dzielić też sie niechceszMARY-BETH- dziekuje!!!
powiem Wam ze jak mi ginek powiedzial ,ze jak sie uda to beda blizniaki to mi rece opadly na fotelu ,zaczelam sie smiac i mowie-niech pan nie zartuje,ja chce jedno!!! a On mowi-to najwyzej jedno pani odda-i sie smieje...i po chwili mowi -nie,no zartuje.. a ja na to -czyli nie bedzie blizniakow-uffff ,a On mowi-zartuje-nie odda pani jednego bo blizniakow sie nie rozdziela
tak wiec same widzicie jaka jest moja sytuacja-prosze o &&&&& za jeden pecherzyk![]()
no dziś już chyba nie ale wczoraj szalałam a dziś już mi do normy libido wróciłoja bylam na moim drugim watku po3nych mam i wiecie co mi napisaly kobietki??ze jak multimamy trzymaly &&&&&&&&&&& to sie musialo skonczyc dwoma pecherzykamimoje kochane multimamy
:-):-)
PRALINKA- wstawać!!!!
MARYLKA- czy dzis tez bedzie ZARAZ WRACAM??;-)
SERGEEVNA- dzis masz wolne czy na popoludnie do pracy??
SORBUS- a Ty kiedy urlop???dobrze ,ze mieta pomaga i lepiej sie czujesz-och ta ciotka Zapmarta;-)pomogla
BADYLINKA- czyli we wtorek znow nas opuscisz i musisz jechac zalatwic spraweja we wtorek mam ginek na 13 i zobaczymy czy pekl pecherzyk czy dwa czy zaden...
BUNIA- pewnie tez dzis wleciszsciskam Cie nasz Ty smieszku;-):-)
EWELINKA- wher are You????
FUTRZAKOWA- cześć i czolem i nie spuszczaj nas z oka na 15 godzin
MARY105- witaj na watku-pewnie ,ze mozesz sie przylaczyc) gratuluje corki i na pewno sie uda w koncu zajsc
) a my tu mamy 2 kobietki co tez testy wychodzily negatywne ,nawet dostaly leki na wywolanie @ a tu...ciaza-takze nic sie nie martw-nie ma @ jest nadzieja-moze owulka sie przesunela i jeszcze nic straconego!!!
skąd do nas piszesz ??ile masz lat??? ja Poznaną i w lipcu skoncze 31)
PRALINKA- dokladnie-rodzimy w marcu!!a mnie bys nie obudzila bo od czasu jak mamy dzieci to wieczorem wyciszamy tel.wiec jakby co to pisz wieczoramiMama mezowi wczoraj powiedzialam ze ma sie postarac bo w marcu rodzimy
Jeszcze raz przepraszam ze na ostatniego smsa nie odpisalam ale balam sie ze mozesz juz spac i pobudze tym wszystkich

SORBUS- tak tez zrobie!!mama - nie zamartwiej się będzie dobrze zobaczysz - czekaj cierpliwie na USG pierwsze i tak sie bedziesz cieszyc czy zobaczysz dwa serduszka czy jedno ;-)
PRALINKA- mowisz-masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete za blizniaki dla Pralinki!!!!!Mama ale idziecie na zywiol,prawda?? I co bedzie to bedzie?
Jejkus ale teraz to juz napewno musisz w marcu rodzic..
ja mam pomysla jak Tobie sie jedno marzy to trzymaj kciuki zeby te blizniaki na mnie przeszly![]()
AGATEK- jak testy owu wychodza pozytywnie to znaczy ,ze w ciagu 24-36 godz bedzie owulka wiec mozesz poczekac do pozytywnego tesu i jak wyjdzie to dzialaj-ja wiem ,ze ta kreska testowa musi byc tak samo mocno widoczna jak ta kontrolna albo bardziej,jak Ci wyjdzie slabo to na drugi dzien powtorz!!Mama-mam nadzieję że wróci :-) o jakich drzewach i grzybach piszesz?? bardzo tajemniczo to brzmi ;-) cyba muszę przelecieć wszystkie wczorajsze wpisy![]()

jsorbek - jak by nie patrzeć jestem tym drugim pokoleniemnasze babcie miały ciąże mnogie, nasze mamy nie - więc teraz czas na nas
![]()