• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - nie zamartwiej się będzie dobrze zobaczysz - czekaj cierpliwie na USG pierwsze i tak sie bedziesz cieszyc czy zobaczysz dwa serduszka czy jedno ;-)

reklama
Mama ale idziecie na zywiol,prawda?? I co bedzie to bedzie?
Jejkus ale teraz to juz napewno musisz w marcu rodzic..
ja mam pomysla jak Tobie sie jedno marzy to trzymaj kciuki zeby te blizniaki na mnie przeszly:tak:

Mama-mam nadzieję że wróci :-) o jakich drzewach i grzybach piszesz?? bardzo tajemniczo to brzmi ;-) cyba muszę przelecieć wszystkie wczorajsze wpisy :-D:-D
Co do działeczki-to super sprawa :-) oj-działka nad morzem-pomarzyć. Grunt by się udało tutaj za pare latek postawić domeczek :-)

Sorbuś-dzieki za PW-zerknę za chwilkę cio oferuje i takie tam :-)
Ja się zastanawiam czy działać parę dni przed owulką-czy czekać na te II kreski?
Pralinko Wy celujecie w niedzielkę na podstawie długości cyklu-czy kresek? :-) u nas wg długości to będzie koło kolejnej sobotki.

Ostatnia edycja:

kat
wiesz co ale podobno powtarzaja się co drugie pokolenie więc niekoniecznie musisz miec bliźniaki - choć rzeczywiście mieszanka niezła :) A Clo tj hormon wspomagający zajście rzeczywiście zwiększa szanse czy ryzyko jak kto woli :tak:

jsorbek - jak by nie patrzeć jestem tym drugim pokoleniem ;) nasze babcie miały ciąże mnogie, nasze mamy nie - więc teraz czas na nas :D

no juz myślałam że was nie nadrobie (udało mi sie mniejsza połowe :) )
dzień doberek kochane :)
prosze o kciuki :)
MARY-BETH- dziekuje!!!
powiem Wam ze jak mi ginek powiedzial ,ze jak sie uda to beda blizniaki to mi rece opadly na fotelu ,zaczelam sie smiac i mowie-niech pan nie zartuje,ja chce jedno!!! a On mowi-to najwyzej jedno pani odda-i sie smieje...i po chwili mowi -nie,no zartuje.. a ja na to -czyli nie bedzie blizniakow-uffff ,a On mowi-zartuje-nie odda pani jednego bo blizniakow sie nie rozdziela:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tak wiec same widzicie jaka jest moja sytuacja-prosze o &&&&& za jeden pecherzyk:tak::tak::tak:
widzisz ty sie bałaś czy będzie pęcherzyk a tu dwa mogą być ale wiem że niechcesz dwuch dzielić też sie niechcesz :) więc trzymam kciuki za jednego :) superowo i gratki :)

ja bylam na moim drugim watku po3nych mam i wiecie co mi napisaly kobietki??ze jak multimamy trzymaly &&&&&&&&&&& to sie musialo skonczyc dwoma pecherzykami:-D:-D:-D:-Dmoje kochane multimamy:tak::-):-)

PRALINKA- wstawać!!!!
MARYLKA- czy dzis tez bedzie ZARAZ WRACAM??;-):-D:-D
SERGEEVNA- dzis masz wolne czy na popoludnie do pracy??
SORBUS- a Ty kiedy urlop???dobrze ,ze mieta pomaga i lepiej sie czujesz-och ta ciotka Zapmarta;-)pomogla:tak:
BADYLINKA- czyli we wtorek znow nas opuscisz i musisz jechac zalatwic sprawe:sorry2:ja we wtorek mam ginek na 13 i zobaczymy czy pekl pecherzyk czy dwa czy zaden...
BUNIA- pewnie tez dzis wlecisz:tak:sciskam Cie nasz Ty smieszku;-):-)
EWELINKA- wher are You????:-D:-D
FUTRZAKOWA- cześć i czolem i nie spuszczaj nas z oka na 15 godzin:no::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

MARY105- witaj na watku-pewnie ,ze mozesz sie przylaczyc:):)) gratuluje corki i na pewno sie uda w koncu zajsc:)) a my tu mamy 2 kobietki co tez testy wychodzily negatywne ,nawet dostaly leki na wywolanie @ a tu...ciaza-takze nic sie nie martw-nie ma @ jest nadzieja-moze owulka sie przesunela i jeszcze nic straconego!!!
skąd do nas piszesz ??ile masz lat??? ja Poznaną i w lipcu skoncze 31:))
no dziś już chyba nie ale wczoraj szalałam a dziś już mi do normy libido wróciło :) więc chyba po owulce - swoją dogą niezłe mam obawy owulki co :):):)

Agatek
mi lekarz powiedzial ze czekac do 12dc, przed tym 3-5 dni maz ma zakaz.
I wtedy od 12 dnia cyklu starac sie;-)
Ja w zeszlym miesiacu mialam owulacje w 19dc, cykl byl 33dniowy wiec podejzewam ze i tym razem bedzie taki, no ale zobaczymy..
Testy kupilam zeby zobaczyc czy mam racje w obserwacji owulacji...

Mama mezowi wczoraj powiedzialam ze ma sie postarac bo w marcu rodzimy:tak:
Jeszcze raz przepraszam ze na ostatniego smsa nie odpisalam ale balam sie ze mozesz juz spac i pobudze tym wszystkich
PRALINKA- dokladnie-rodzimy w marcu!!a mnie bys nie obudzila bo od czasu jak mamy dzieci to wieczorem wyciszamy tel.wiec jakby co to pisz wieczorami:tak::-D:-D

mama - nie zamartwiej się będzie dobrze zobaczysz - czekaj cierpliwie na USG pierwsze i tak sie bedziesz cieszyc czy zobaczysz dwa serduszka czy jedno ;-)
SORBUS- tak tez zrobie!!

Mama ale idziecie na zywiol,prawda?? I co bedzie to bedzie?
Jejkus ale teraz to juz napewno musisz w marcu rodzic..
ja mam pomysla jak Tobie sie jedno marzy to trzymaj kciuki zeby te blizniaki na mnie przeszly:tak:
PRALINKA- mowisz-masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete za blizniaki dla Pralinki!!!!!

Mama-mam nadzieję że wróci :-) o jakich drzewach i grzybach piszesz?? bardzo tajemniczo to brzmi ;-) cyba muszę przelecieć wszystkie wczorajsze wpisy :-D:-D
AGATEK- jak testy owu wychodza pozytywnie to znaczy ,ze w ciagu 24-36 godz bedzie owulka wiec mozesz poczekac do pozytywnego tesu i jak wyjdzie to dzialaj-ja wiem ,ze ta kreska testowa musi byc tak samo mocno widoczna jak ta kontrolna albo bardziej,jak Ci wyjdzie slabo to na drugi dzien powtorz!!
a wiesz jak sie zbiera grzybki???to chodzi tu o pozycje-wiesz,uzywamy milych skojarzen,zeby nie bylo-a fotke drzewa postaram sie poszukac i wstawic jeszcze raz-Ewelinka ja znalazla:-D:-D:-D:-D

Mama dziekuje za &&&:zawstydzona/y:
No to na przyszlosc bede pisala po nocy;-)

A te testy owu to jeszcze do tego co Mama napisala dodam ze nie wolno z porannego moczu robic, najlepiej popoludniu i codziennie o tej samej godzinie;-)

dzień doberek!!!

ja juz po śniadanku, siorbię jeszcze kawkę. z piesem na spacerku byłam- jaki on jest grzeczny!! spacery z nim to sama przyjemność, a z naszym to nerwy- szarpie się, szczeka i wogóle. a jaki z niego przytulas!! na łóżko nie wchodzi, bo tak jest nauczony, ale przylazł do mnie, mordką się tulił (mamy niskie łóżko) i chciał się głaskać. wogóle taki z niego pieszczoch że nie wiem. co chwilkę do mnie przychodzi i domaga się drapania i głaskania. taki słodziak

mama no to ciekawe co to będzie. najważniejsze żeby było zdrowe, czy będą 2 czy jedno. nic więcej się nie liczy. na pewno dacie radę.

co do testów owu- ja też zamówiłam na allegro (20szt+5 ciążowych). i z przesyłką pobraniową kosztowało mnie to 30zł. jeszcze na nie czekam- mam nadzieję że dzisiaj przyjdą, bo sie wkurzę. ja je miałam już kilka razy, bo pierwsze chyba w grudniu kupiłam, ale nigdy nie miałam II kresek. myślałam, że faktycznie są felerne, bo jednym też nie pokazywały a w ciążę zaszły. no ale okazało się że u mnie faktycznie owu nie ma. przy pierwszym cyklu z clo miałam jeszcze kilka w zapasie, to zaczęłam robić, ale za szybko i mi brakło. ale na ostatnim była II jaśniejsza kreska, czyli coś tam się działo. pewnie owu była później, ale ja nie miałam tego jak sprawdzić, bo to był długi majowy weekend i nie miałam gdzie testów dokupić. no ale i tak nic z tego nie było. teraz mam ostatnią szansę- 3 cykl z clo, więc czekam z niecierpliwością na te testy.

wczoraj przytulanki były i małżyk do mnie "to dzisiaj masz największe prawdopodobieństwo na dziecko?" a ja mu "nie". a on "no to kiedy?" ja na to "a nie wiem- może w poniedziałek, może we wtorek. myślałeś że za jednym razem dziecko zrobimy? teraz masz problem- co 2 dzień musisz się ze mną pokochać." a on na to "a dlaczego co 2? acha- żeby plemniki były!!" wiecie jaką on minę zrobił? jakby doznał olśnienia i wpadł na pomysł jakiegoś wynalazku.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry