Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzien dobry
ja tez bym chciala blizniakii to strasznie mi sie marza
ale.. co ma byc to bedzie, najwazniejsze, zeby bylo zdrowe
u nas taki upal, ze szok.. pogoda sie wreszcie poprawila i juz nie wieje tak bardzo...
czyli.. lato w pelni..
wracam do pracy a Wam zycze milego dnia !![]()

MARYLKA- ale sie usmialam juz widze Ciebie przy tym oknie i Kamila jak sie nogami o rame zapiera [FONT="]buniu no dobrze że chociaż załapałach Ci nasi mężowie
mój potrafi tak zrobić że myśle że jest nacudowniejszy i sie w niego wpatruje a po 2 minutach jak coś palnie to nic tylko przez okno wypchać
![]()
AGATEK- a widzisz-juz masz skojarzenia!!!ło jezu-ale drzewo :-)
Mama Normalnie prawie spadlam z tapczanu :-) teraz jak będę zbiaraja jesienią grzybkito bedę miała skojarzenia przez Was
;-)
no ja mam to samo ze swoimmarylka no mój właśnie też z takich- jak czasem walnie tekstem to nie wiem czy się śmiać czy płakać (bo on przeważnie tak z du**py walnie że nikt nie wie o co chodzi i tylko on się śmieje). on wogóle ma jakiś inny tok myślenia- taki nielogiczny, więc nie idzie go najczęściej zrozumieć. ach te chopy!!
![]()
![]()
![]()
![]()
no ale bez nich było by nudno
mama fakt- dumny był jakby Amerykę odkrył. a jaki zadowolony "to mówisz że co 2 dni? dobrze że nie co 3, bo ja tak myślałem."
życie z facetami jest czasem męką, ale najczęściej to idzie się z nich pośmiać, a oni tego nawet nie zajarzą![]()