• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzien dobry :)

ja tez bym chciala blizniaki :D i to strasznie mi sie marza :) ale.. co ma byc to bedzie, najwazniejsze, zeby bylo zdrowe :)

u nas taki upal, ze szok.. pogoda sie wreszcie poprawila i juz nie wieje tak bardzo...
czyli.. lato w pelni.. :)

wracam do pracy a Wam zycze milego dnia ! ;)

Maggy witaj:)
U mnie też straszny upał a na jutro i pojutrze zapowiadają mega duże upały.
Jutro z samego rana jedziemy do parku na cały dzień,zabieramy piknik i będziemy się opalać:))
Dziś przed pracą idę kupić sobie jakieś króciutkie spodeneczki :cool2:
...a maggy i życzę bliźniaków :tak:

buniu no dobrze że chociaż załapał :):):):):):):) ach Ci nasi mężowie :) mój potrafi tak zrobić że myśle że jest nacudowniejszy i sie w niego wpatruje a po 2 minutach jak coś palnie to nic tylko przez okno wypchać :)
MARYLKA- ale sie usmialam juz widze Ciebie przy tym oknie i Kamila jak sie nogami o rame zapiera [FONT=&quot]
1227739nsosvotjay.gif
[/FONT]
ło jezu-ale drzewo :-) :-D:-D
Mama Normalnie prawie spadlam z tapczanu :-) teraz jak będę zbiaraja jesienią grzybki :-D to bedę miała skojarzenia przez Was :-D;-)
AGATEK- a widzisz-juz masz skojarzenia!!!
AGNIESZKA- no super fota!! [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT]

pralinka ja do niego powiem "chodź potulimy" to leeeeeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiii jak szalony!!! a to nie nasz pies- od znajomych. w niedzielę wracają z wczasów to go odbiorą. będzie mi go tak bardzo brakowało. jednak przez tydzien z takim niuniem to sie idzie przyzwyczaić.

a moja mama ma jamnika- fałszywiec straszny, niby się łasi a potem z zębami skacze, ale moja mama go nauczyła i jak mówi "chodź pani pokocha" to jamnior leeeeciiiii, pada na plecy albo wchodzi na mamę i się tulą. a ja go nauczyłam, jeszcze jak mój tata żył, żeby za budzik robił. jak tata miał wstać to ja do psa- "budź pana" to on do łóżka i jak nie zacznie lizać po buzi!! potem to już każdego budził jak się mu powiedziało. tylko ja się nie dałam, bo nie lubię jak mnie pies po twarzy liże. nasz jest tak nauczony i ten "pożyczony" też.

marylka no mój właśnie też z takich- jak czasem walnie tekstem to nie wiem czy się śmiać czy płakać (bo on przeważnie tak z du**py walnie że nikt nie wie o co chodzi i tylko on się śmieje). on wogóle ma jakiś inny tok myślenia- taki nielogiczny, więc nie idzie go najczęściej zrozumieć. ach te chopy!!
00020468.gif
00020468.gif
00020468.gif
00020468.gif

no ale bez nich było by nudno

mama fakt- dumny był jakby Amerykę odkrył. a jaki zadowolony "to mówisz że co 2 dni? dobrze że nie co 3, bo ja tak myślałem."

życie z facetami jest czasem męką, ale najczęściej to idzie się z nich pośmiać, a oni tego nawet nie zajarzą
no ja mam to samo ze swoim :) identyko :):):) mój karaluch jeden :):) dobrze że nas chociaż rozśmieszają :)

ja to mojemu mówię zawsze, jak wyskoczy z jakimś tekstem, że jest "burak w siatce".

kiedyś była moda, że się na kogoś mówiło BURAK i jak byliśmy w jakimś markecie to był tam wielki kosz a na nim napisane "burak w siatce". no i nam to zostało.

ale my oba buraki jesteśmy- czasem to ludzie z nas ryją. dwa takie popaprańce

00020458.gif
00020458.gif
00020458.gif
00020458.gif
00020458.gif
00020458.gif

Bunia ja uwielbiam piesiaki...
Z tym budzeniem to dokladnie wiem o czym mowisz:tak:
Nasz jeszcze skarpetki nosi zeby sie ubierac na dwor:-D
Wszystko nosi, jedyne co to obrozki swojej nie wezmie do pyszczka , nie wiem czemu...
Bo na noc mu zdejmuje a rano znowu zakladam jak ma na dwor isc, ale wie gdzie lezy i jej nie wezmie..

A ten Wasz pozyczony i Wasz prawdziwy;-) to dobrze ze sie dogadaly,

reklama
spada na chwile do sasiadki bo chce jechac dokupic roze do ogrodu a ona dzwonila ze kupila ladna i ide oblukac,:tak:Tomi wie ze jade bo zadzwonilam do Niego a On mowi-jak masz taką potrzeba to kup:-D:-D:-Dja potrzebe mam zawsze!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry