• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
buniu, uciekłaś już, ale jesteś fantastyczną osobą i musisz być mamusią. Będziesz dbała o swoją kruszynkę bardzo mocno.

Lor masz fantastyczną pracę, a wisieńka ci dobrze napisała, że z facetami się lepiej pracuje bo nie zazdroszczą. Będzie gites marokez

zizi, nie wszyscy jadą na %, niektórzy jadą na mięcie non-stop.

a reszta się seksi czy mundial ogląda ????

Też mnie jakiś dół złapał :-(cholera tysiąc myśli na minutę ,a jeszcze nie mogę zapomnieć o mojej gwiazdeczce. Wszystko wydaje mi się takie bez sensu ... mam mojego synusia ,ale jakoś i tak czuję pustkę w sobie... Nie ma co idę spać.:-(:-(:-(

Lor, właśnie zerknęłam żeby Ci powiedzieć który to i... okazało się, że nie możesz go zobaczyć, bo ogłoszenie zniknęło....

Ehh... Jestem taka zrezygnowana, wkurzona i zdesperowana już, że najchętniej poużywałabym bardzo brzydkich epitetów w kierunku pierwszej napotkanej osoby... Dawno już tak się nie czułam...

Zmykam Dziewczyny, nie ma sensu żebym zatruwała Wam początek weekendu... Dziękuję za dobre słowo i przepraszam za swoje zachowanie, ale nie daję rady już... Jutro pewnie mi przejdzie trochę i się odezwę na pewno, ale tymczasem żegnam się buziakami :* Miłej nocki...

sergevna, no mnie się pokazywało to samo co Lor. A od czego to zależy ? jakaś licytacja ?

jak ja piszę nieskładnie to szok.

chodziło mi o to, czy żeby wynająć mieszkanie te które upatrzyłaś jest jakaś licytacja ?

marcepanek, nie smutaj się, będziesz mamusią synusia, mogę się z Tobą założyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Ogłoszeniodawca nie podał nr tel ani adresu e-mail, ale jest możliwość odpowiedzi przez portal. więc wysłałam odpowiedź i jak głupia od godziny co 5 min odświeżałam pocztę w nadziei na wiadomość zwrotną... ale jak nic nie bylo, tak dalej nie ma, a ogłoszenie zniknęło... pewnie ktoś sobie "żart" zrobił... :sad::sad::sad:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry