• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelinka dobre:-D
margolcia nie wiem własnie czemu, ale jak się budze w okolicy 5tej do siusiania to juz z mdłościami, wcześniej spię. To chyba psycha bo po prostu póki ciemno mnie nie mdli. może nie będe otwierac oczu!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Młody chłopak w aptece:
- Poproszę o paczkę prezerwatyw. Truskawkowych. Albo nie! Malinowych. Nie, może wezmę bananowe...
Na to dziadek stojący w kolejce:
- Synku, będziesz się pie***ił, czy kompot gotował?

Dziadek nie może zasnąć chodzi po kuchni.
Baba wychodzi i pyta:
- Coś ci dolega kochanie?
- Chce mi się seksu
- No to chodź...
- no to chodzę!

Przychodzi koleś do sex-shopu i mówi:
- Dawaj wora na kutasa!
Sprzedawczyni:
- Że co?
Kupujący:
- Proszę wora na kutasa!
- Proszę grzeczniej!
Facet zdenerwowany wyjmuje penisa, kładzie go na ladę i mówi:
- Proszę garniturek dla tego pana.

Ewelina hahahahha no to się uśmiałam :-D:-D:-D

no i witam się :-)

przeczytałam ostatnie 10 stron , ale juz nic nie pamiętam. Po pracy jeszcze pojechałam na zakupy spożywcze i coś za ubraniami polatać. Wyszłam niestety tylko z jedną bluską

Lor witaj, jak podoba ci się praca. Bywałam ostatnio niewiele i nie wiem nic o tym. Gdzie teraz pracujesz i co robisz?. Mam nadzieje, ze jestes zadowolona:-)

już ci Wisienko odpowiadam, bo właśnie miałam telefon w sprawie ccc no ale im odmówiłam właśnie bo podoba mi sie w tej nowej pracy :)

Pracuje w dużej firmie z branży motoryzacyjnej, firma produkuje podzespoły do aut np. teraz takie dwie perełki to duza część Roys-Rollsa i Porche :d ... ja pracuje w dziale personalnym, rekrutuje pracowników na linie produkcyjna ( na wyższe szczeble nie ), głónie organizuje szkolenia , różne inventy, konferencje służbowe etc. Obliczam premie pracowników. Pierwsze dwa dni to tak na parwde mialam same nudne szkolenia z różnych dzialów, żeby się orjentowac w każdej dziedzinei chociaż ogólnie. Na koniec z tego miałam egzamin.

Jestem pod ogromnym wrażeniem hali produkcyjnej, tego że moge tam wszedzie chodzić sama, że oglądam roboty z bliska itd.

Większosc pracownikow to sami faceci i troche mnie to pzreraża :-p

Edit:

No to ładnie, ja się tu uzewnętrzniam a nikogo nie ma :sorry2:

Edit:

Mistrzostwa zaczynają mnie wkurzać, starałam się być dla męża wyrozumiała, ale jest kurde piątkowy wieczór a ja co? ... oczywiście jestem zmuszona patrzeć na mecz grrrrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Pokłóciłam się przez telefon ze ślubnym...to teraz cała zawartośc barku w siebie wleję...ech....coś mi nie idzie otatnio nic....:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry