• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej hej, Żabki moje :laugh2: Ja już po pracy, zwolniłam się w połowie bo już mam dość na głowie na ten tydzień i wolne mi się należy... :dry:

mama - o kurczę, jak fajnie z tymi pęcherzykami :tak: Ja to bym chciała bliźniaki... :tak:
wisieńka - no już lada moment będziesz spała jak zaczarowana ile wlezie! Cieszę się, że już lepiej się czujesz :tak: Dbaj o siebie :*
marcepanek - MUSISZ być marcówką, bo nawet "marc..." masz w nick'u :laugh2:
maryla - no nie wierzę, żeby po takich owu-przytulankach nie było fasoliny... :laugh2::tak:
ewelina - babo ja też mam dola dzisiaj, więc jak tylko G. przyjedzie i zabierze mnie do domu to się upijam dzisiejszego wieczora...

reklama
Hej hej, Żabki moje :laugh2: Ja już po pracy, zwolniłam się w połowie bo już mam dość na głowie na ten tydzień i wolne mi się należy... :dry:
ewelina - babo ja też mam dola dzisiaj, więc jak tylko G. przyjedzie i zabierze mnie do domu to się upijam dzisiejszego wieczora...

Babolek, to dawajcie do mnie!!! Wypijem razem :-D:-D:-D;-) Dobrze, że nie wypadłam jako jedyna alkoholizująca sie dzisiejszego wieczoru :-D:-D A co Ci kochana??? Wyżal się, może Ci ulży...

hej
W końcu mam czas żeby zajrzeć do was na bb, ostatnio dni mi mijają tak szybko że nawet nie wiem kiedy. Nie nadrobię co tu naskrobałyście, ale chwilę na bieżąco będę.

ewelinka to ja się piszę na małe pijaństwo :-) Chyba dzisiaj zabiorą Pana Kota to mi smutno, teraz mi śpi na kolanach....:-(

witam...
ja dziś zrobiłam co miałam zrobić i... spałam błogim snem... no poprostu nie wyrabiam... Nocki z Alą są koszmarne w dzien też nie jest łatwo a ja stale zmęczona jakbym w polu robiła po 14 godziny dziennie... aż czasem mnie takie myśli przechodzą czy nie za szybko na drugiego Skarba się zdecydowaliśmy... chce wierzyć, że wszystko będzie dobrze bo póki co to miewam kryzysy macierzyństwa... :(

conieco przeczytałam i trzymam kciuki za staranka i tak bym chciała byście tu wszystkie marcówkami zostały...

tule wszystkie zmęczone ciążarówki - zwłaszcza Ciebie wisienka bo widzę, że i TY nieustannie wykończona...
ide sie czegoś napić... a pije jak smok no a to WC to latam jakbym etet jakiś podpisany miała... wykańcza mnie to zwłaszcza w nocy, kiedy i tak jest kiepsko ze spaniem... :( no to ponarzekałam sobie...

ewelinka to ja się piszę na małe pijaństwo :-) Chyba dzisiaj zabiorą Pana Kota to mi smutno, teraz mi śpi na kolanach....:-(

Łoj...to trzeba do sklepu skoczyć, bo obawiam się, że może zbraknąć...soczku ;-):-D:-D:-D:-D dobrze, że sama nie jestem :*

witam...
ja dziś zrobiłam co miałam zrobić i... spałam błogim snem... no poprostu nie wyrabiam... Nocki z Alą są koszmarne w dzien też nie jest łatwo a ja stale zmęczona jakbym w polu robiła po 14 godziny dziennie... aż czasem mnie takie myśli przechodzą czy nie za szybko na drugiego Skarba się zdecydowaliśmy... chce wierzyć, że wszystko będzie dobrze bo póki co to miewam kryzysy macierzyństwa... :(

conieco przeczytałam i trzymam kciuki za staranka i tak bym chciała byście tu wszystkie marcówkami zostały...

tule wszystkie zmęczone ciążarówki - zwłaszcza Ciebie wisienka bo widzę, że i TY nieustannie wykończona...
ide sie czegoś napić... a pije jak smok no a to WC to latam jakbym etet jakiś podpisany miała... wykańcza mnie to zwłaszcza w nocy, kiedy i tak jest kiepsko ze spaniem... :( no to ponarzekałam sobie...

Kochana witaj,
przytulam :*
Dasz radę...zobaczysz...:tak: i narzekaj kiedy masz na to ochotę, a co...;-)

sergeevna witaj:-)No w końcu hafciki mnie niedługo o 5 tej przestana budzić. A WY PIJCIE NA ZDROWIE.:-) JUTRO BĘDZIECIE TRENOWĆ PORANNE MDŁOŚCI:-D:-D:-D Jaka ja mam ochote na drinka, uhhh. Ale jeszcze jakieś max 2 latka i napiję sie martini z wódką :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ewelinka czasem trzeba sobie pofolgowac i odstresowac się , choćby dla psychicznego zdrowia. Ja mam takie ilości w barku , ze mozna by zrobic wesele:-D:-D:-DDobrze, ze % się nie psują.
maran ja dziś w nocy tylko 2 razy, do 5 tej oczywiście. Bo od 5 tej mam etat hafciarki. Ściegi proste ciągłe:-D:-D:-DJa mam nadzieję, ze na tej Lce odpocznę. Dasz radę kochana. To pewnie trudne chwile ale warte przemęczenia się. Pomysl o dwóch zgodnych czuprynkach bawiących się razem czy wieszszających choinkowe ozdoby:-)Trzymam za ciebie kciuki i mysle ciepło. Bądz silna i wykorzystuj każdą chwilę na odpoczynek:tak:
margolcia ja tez ostatnio półgębkiem, praca i szukamy mieszkania a potem mnie rozkłada, tez troche pogubiona jestem:-)

NAjlepsze że nie zapowiada mi się odpoczynek, na nalbliższy tydzień codziennie mam zapchany terminarz :-D Normalnie jakbym pracowała na pełny etat i to 12 godzinny:-D
mama no jak są 2 pęcherzyki to się szykuj!Bliźniaki już czychają na Ciebie :-):-D:-):-D:-):-D
wisieńka ależ Cię męczą te haftowania i czemu tak wcześnie! A mieszkanko znalezione już??

ewelinka ja poproszę mojito, mam ochotę na drinka i chyba faktycznie sobie zrobię. Albo napiję się winka Choya plum-mniam. Na razie mogę jeszcze chlapnąć sobie...:-)

reklama
Co dla śmiechu....

Leje pijany facet w parku. Przechodzi obok niego kobieta i mówi:
- Jakie bydlę.
A on na to:
- Spokojnie, trzymam go.

Kobiecy orgazm ma 5 form:
1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach.
2. Uległa: Tak, tak, tak.
3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu.
4. Religijna: O mój Boże!
5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz!

Przychodzi facet do lekarza i mówi, że łokieć go boli, a ten kazał mu oddać mocz do analizy. Facet się wkurzył, więc zmieszał mocz swój, żony, córki z olejem silnikowym. Po dwóch dniach przychodzi po wyniki:
- I co, panie doktorze?
- Proszę pana, pańska córka jest w ciąży, żona pana zdradza, olej w pańskim samochodzie nadaje sie tylko do wymiany a pan niech przestanie walić konia w wannie to pana łokieć przestanie boleć!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Margolcia, proSZ....

315_227.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry