• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINA- a co sie stalo slnko????jakis dolek zlapal czy w pracy nie teges:sorry2:smacznego !! a czemu bedziesz pic-jakies smutki do zalania???tule i podaje czekoladke [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

MARYLKA -No wywialo-pewnie w pracy albo obiady...

reklama
A więc jak by to powiedzieć...do dzieła :happy2::-p:-) wszystko jest cacy i wedle niego jeśli tylko ja czuje się na siłach psychicznie to możemy już.
Oczywiście mam się wstawić na wizycie jak tylko pokażą się dwie kreseczki. Na razie na luteinie mam jechać ,a jeśli będzie trzeba (odpukać) przepiszę coś innego. Dla wszelkich moich wątpliwości czy aby na pewno się udało zainwestuje w testy *** digital pokazujące tygodnie ,a co tam.I 19.07.2010 testuje bądź przyjdzie @ ale tego bym nie chciała. Więc oficjalnie znów jestem staraczką :-)

EWELINA- a co sie stalo slnko????jakis dolek zlapal czy w pracy nie teges:sorry2:smacznego !! a czemu bedziesz pic-jakies smutki do zalania???tule i podaje czekoladke [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

Czarne chmury kochana....czarne chmury...ale przejdzie, a pic będę coby choć na chwilę przestać myślę. Wiem, że to żadne wyjście, ale czasem mozna ;-) ba! trzeba ;-)dzięki***

MArcepanek
, gratulejszyn ;-)

A więc jak by to powiedzieć...do dzieła :happy2::-p:-) wszystko jest cacy i wedle niego jeśli tylko ja czuje się na siłach psychicznie to możemy już.
Oczywiście mam się wstawić na wizycie jak tylko pokażą się dwie kreseczki. Na razie na luteinie mam jechać ,a jeśli będzie trzeba (odpukać) przepiszę coś innego. Dla wszelkich moich wątpliwości czy aby na pewno się udało zainwestuje w testy *** digital pokazujące tygodnie ,a co tam.I 19.07.2010 testuje bądź przyjdzie @ ale tego bym nie chciała. Więc oficjalnie znów jestem staraczką :-)

MARECPANEK- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za udany cykl i zapraszamy do porodu w marcu!!!! swietna wiadomość -ciesze sie z Tobą:tak::-D:-D:-D:-D:-D
EWELINA- to zycze,zeby wial silny wiatr i przegonil chmury i zeby wyszlo slonko w Twoim zyciu:tak::tak::tak:

Dzięki MAMA05, ale chyba na to słonko trochę musze poczekać... ;-)

Uciekam kochane, nie chcę Wam psuć humorków. Milutkiego popołudnia i wieczorku Wam zyczę :***

Cześc Marylko,
a szkoda gadać...zła passę w zyciu mam i tyle...przejdzie
oj bidulko moja tulam Cie mocno do cyca i ja też czasem lubie sobie winka golnąc jak mam zły dzień jakos tak lepiej więc golnij sobie dobrze sie wyśpij i wracaj do nas kochana z nową energią :)

no to super gratulacje :):):):)

EWELINA- jak nie ma wyjscia to trzeba czekac...ale pamietaj-WARTO!!Ściskam!

Wiem kochana, że warto...ja to wszystko wiem...ale to tak cholernie boli i przestać nie może...po prostu czasem mam dość, ot tyle...
Ale wiem też, że to chwilowe, bo jestem silna baba i wytrwam wszystko...
Dzięki kochana :*

Marylka, dziękuję :*, taki mam zamiar...

reklama
Wiem kochana, że warto...ja to wszystko wiem...ale to tak cholernie boli i przestać nie może...po prostu czasem mam dość, ot tyle...
Ale wiem też, że to chwilowe, bo jestem silna baba i wytrwam wszystko...
Dzięki kochana :*

Marylka, dziękuję :*, taki mam zamiar...
pewnie ,ze wytrwasz-niestety tez znam ten ból ...a teraz ... takze glowa do gory!! a teraz tak jak pisze Marylka-popij sobie na zapomnienie i wracaj z dobrym humorkiem..a nawet jak masz dola to tez zagladaj-przytulimy i pocieszymy!!

MARYLKA- jak tam dzis utarg??w miare??

ide wkopac moja piekna róże [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama