Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-) wszystko jest cacy i wedle niego jeśli tylko ja czuje się na siłach psychicznie to możemy już.EWELINA- a co sie stalo slnko????jakis dolek zlapal czy w pracy nie tegessmacznego !! a czemu bedziesz pic-jakies smutki do zalania???tule i podaje czekoladke [FONT="]
[/FONT]![]()
A więc jak by to powiedzieć...do dzieła:-) wszystko jest cacy i wedle niego jeśli tylko ja czuje się na siłach psychicznie to możemy już.
Oczywiście mam się wstawić na wizycie jak tylko pokażą się dwie kreseczki. Na razie na luteinie mam jechać ,a jeśli będzie trzeba (odpukać) przepiszę coś innego. Dla wszelkich moich wątpliwości czy aby na pewno się udało zainwestuje w testy *** digital pokazujące tygodnie ,a co tam.I 19.07.2010 testuje bądź przyjdzie @ ale tego bym nie chciała. Więc oficjalnie znów jestem staraczką :-)

oj bidulko moja tulam Cie mocno do cyca i ja też czasem lubie sobie winka golnąc jak mam zły dzień jakos tak lepiej więc golnij sobie dobrze sie wyśpij i wracaj do nas kochana z nową energiąCześc Marylko,
a szkoda gadać...zła passę w zyciu mam i tyle...przejdzie
A więc jak by to powiedzieć...do dzieła:-) wszystko jest cacy i wedle niego jeśli tylko ja czuje się na siłach psychicznie to możemy już.
Oczywiście mam się wstawić na wizycie jak tylko pokażą się dwie kreseczki. Na razie na luteinie mam jechać ,a jeśli będzie trzeba (odpukać) przepiszę coś innego. Dla wszelkich moich wątpliwości czy aby na pewno się udało zainwestuje w testy *** digital pokazujące tygodnie ,a co tam.I 19.07.2010 testuje bądź przyjdzie @ ale tego bym nie chciała. Więc oficjalnie znów jestem staraczką :-)
EWELINA- jak nie ma wyjscia to trzeba czekac...ale pamietaj-WARTO!!Ściskam!
pewnie ,ze wytrwasz-niestety tez znam ten ból ...a teraz ... takze glowa do gory!! a teraz tak jak pisze Marylka-popij sobie na zapomnienie i wracaj z dobrym humorkiem..a nawet jak masz dola to tez zagladaj-przytulimy i pocieszymy!!Wiem kochana, że warto...ja to wszystko wiem...ale to tak cholernie boli i przestać nie może...po prostu czasem mam dość, ot tyle...
Ale wiem też, że to chwilowe, bo jestem silna baba i wytrwam wszystko...
Dzięki kochana :*
Marylka, dziękuję :*, taki mam zamiar...