pallissa
Fanka BB :)
mmm-mama-jak ja Ci tej róży zazdroszczę..........
Palissa-dasz radę-wieczorek szybko zleci, nocka te-i wyniki już będą :-)
jak sie odczytuje ta bete?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mmm-mama-jak ja Ci tej róży zazdroszczę..........
Palissa-dasz radę-wieczorek szybko zleci, nocka te-i wyniki już będą :-)
i uschła 
jupiii-to czekam na fotki. Ja to mam ogrodniczy za oknem-jakby tam terminale mieli-to chyba bym każdego dnia coś kupowała. ale tylko za gotówkę-to się stopujęagatek-no mowie Ci jaka piekna!!!szkoda,ze nie umiem wstawiac fotek,ale jak mąż wroci to wstawi!!!

ale ja to się u nas czasami boje na spacer wyjść bo sobie psy po wiosce latają 
już wiem że dwa to nic nie robią ale teraz jeszcze jeden lata i widziałam że jak ktoś na rowerze jedzie to goniMARY105- no ja ostatnio kupowalam po 22 zl a teraz 42 ale fakt ze jest 2 razy wieksza i tyleeeee ma paczkow,ze hohomama a 42 zł to dużo? bo po wypłacie chce kupić ale jeszcze nie patrzyłam po ile u nas są

i znajdz dla nas czas

ok od 5 jest ciaza no ja mam juz 8 dni spuznienia to mniej wiecej jaka powinna byc? jesli bedzie...jupiii-to czekam na fotki. Ja to mam ogrodniczy za oknem-jakby tam terminale mieli-to chyba bym każdego dnia coś kupowała. ale tylko za gotówkę-to się stopuję
Palissa-tam będziesz miała normy. Od 5 jest ciąża.