• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agatek-no mowie Ci jaka piekna!!!szkoda,ze nie umiem wstawiac fotek,ale jak mąż wroci to wstawi!!!

palissa- witaj i daj znac jutro!!

ide robic obiad

palissa nie zabezpieczaliście się po stracie? bo pisałaś że będziecie się starać dopiero po pierwszej @. jak się nie zabezpieczaliście to trzymam kciuki żeby beta była wysoka, a jak nie będzie to szybkiego przyjścia @ co byście się mogli znowu starać

mama fajnie że róża kupiona. a Zuzia niech odpocznie- ze słońcem nie ma co igrać. u mnie go za dużo nie ma, dlatego strasznie senna jestem.

agatek no to też masz kociaki angenciaki- jednak ze zwierzakami to fajnie jest. bez nich bym chyba z nudów umarła

mama a 42 zł to dużo? bo po wypłacie chce kupić ale jeszcze nie patrzyłam po ile u nas są
Ja miałam taką fajna i w tamtym roku coś mi korzenie gryzło :wściekła/y: i uschła
Najpierw chciałam krzew na to miejsce ale jednak kupie znowu róże:-)

pallissa na wyniku będą normy podane Już nie pamiętam bo ja raz 2 lata temu robiłam i na wyniki tydzień u nas czekałam bo musieli do katowic do laboratorium wysłać:szok:

agatek-no mowie Ci jaka piekna!!!szkoda,ze nie umiem wstawiac fotek,ale jak mąż wroci to wstawi!!!
jupiii-to czekam na fotki. Ja to mam ogrodniczy za oknem-jakby tam terminale mieli-to chyba bym każdego dnia coś kupowała. ale tylko za gotówkę-to się stopuję :-D

Palissa-tam będziesz miała normy. Od 5 jest ciąża.

bunia no bez zwierzaków nudno:-):-D:tak: ale ja to się u nas czasami boje na spacer wyjść bo sobie psy po wiosce latają :no::wściekła/y: już wiem że dwa to nic nie robią ale teraz jeszcze jeden lata i widziałam że jak ktoś na rowerze jedzie to goni

Wziełabym czasami psa jak idę z Zosią ale kurcze strach że spotkamy jakiegos innego na drodze i będzie bitwa jeszcze nas pogryzie jakis

Ostatnia edycja:
dziewczynki wogóle nie mam dziś dla was czasu:((
Przywitałam się rano i nawet nie miałam czasu zajrzeć:(((

Znowu afera w pracy:(( Bo moj dyrektor (tylko z tytułu bo faktycznie rządzi taka babka, niby vuce się tytułuje) łaził za mną i krzyczł od 2 tyg żebym mu w czyms pomogła. A ta babka (formalnie zastępca) kazała mi robić coś innego (co ja zdecydowanie wolę) i dziś poszłam pomóc temu dyrektorowi żeby juz nie krzyczał. I ta babka się wściekła że jak jej nie ma to on zmienia jej polecenie i że na mnie krzyczy itp. I poszła do bezpośredniej szefowej całej naszej firmy... I ta się też zdenerwowała i poszła do dyrektora i mu powiedziała że ma na mnie nie krzyczeć i że ja mam robić inne rzeczy a nie za niego cos tam...
On się ledwo do mnei odzywa teraz... chociaż może to i lepiej bo na mnie nei krzyczy tylko normalnie mowi... Ale teraz te plotkary ode mnie z pracy pewnie będą gadać... ehhh (bo jest parę osób które są tu dla mnei b mile i plotkary zastanawiają się po jakiej znajomości ja tu jestem - po żadnej:-), ale poki im tego nie uświadomię to nei zaczynaja ze mna kłótni na wszelki wypadek:)
Ale jakoś mało mnie to obchodzi. Mam wreszcie czysty zakres obowiązkow i w sumie mnie to cieszy. Bo tak to każde kazało mi robić co innego i wkońcu juz nie wiedziałam kogo słuchać...
No a teraz mam kupę roboty bo w przyszlym tyg przejmuję całośc zamowień (bo nie ma tej dziewczynki z którą nad tym pracuję)

Może wieczorkiem albo jutro uda mi się chociaz poczytac...

mama a 42 zł to dużo? bo po wypłacie chce kupić ale jeszcze nie patrzyłam po ile u nas są
MARY105- no ja ostatnio kupowalam po 22 zl a teraz 42 ale fakt ze jest 2 razy wieksza i tyleeeee ma paczkow,ze hoho:-D:-D:-D

MONIA- najwazniejsze ,ze sprawa w pracy wyjasniona:tak:i znajdz dla nas czas:tak::tak:

jupiii-to czekam na fotki. Ja to mam ogrodniczy za oknem-jakby tam terminale mieli-to chyba bym każdego dnia coś kupowała. ale tylko za gotówkę-to się stopuję :-D

Palissa-tam będziesz miała normy. Od 5 jest ciąża.
ok od 5 jest ciaza no ja mam juz 8 dni spuznienia to mniej wiecej jaka powinna byc? jesli bedzie...

reklama
Dziewczyny trzymać kciuki mykam na wizytę:-) za max godzinkę dam wam znać a że blisko to może i wcześniej. Deszcz pada więc czekam na tax. Oj szaleństwo :-p

pallisa nie chce Cię stawiać na ziemię ,ale po stracie nie dostajesz okresu tak jak masz dni cyklu...więc tak naprawdę nie wiesz ile dni. Nie mniej jednak jeśli doszło to wynik sam Ci o tym będzie świadczył i trzymam kciuki żeby był pozytywny;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry