futrzakowa
yea! to ja!
buniu hehe
no nie ma faceta idealnego ... ;-) a te robaki co kupuje to pewnie w lodówce trzyma? ;-) mój akurat nie wędkuje ale przyjaciółki mąż tak... hehe... za cholere nie mogła się przyzwyczaić do robali w lodówce 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i kolejna mania to allegro wszystko co się da przez nie kupuje ostatnio to przyniósł mi kurier wielkie pudło ja się pytam co tam jest a on mi na to: ziemnia
także ja mam w domu maniaka zakupów on-line który zawsze wymyśli że coś nam jest baaardzo potrzebne i trzeba kupić od razu 
kciuki zaciśnięte ;-)trzymać kciuki, bo ona ostatnio cięta na ciężarne i myślę, że nawet to, że sie lubimy nie pomoże...
więc może te testy bym wypróbowała. kaththea a skad ten ginek jesli mozna wiedziec bo szukam jakiegos normalnego i znalezc nie moge podeslesz mi namiary i info gdzie przyjmuje????
wielkie dzieki![]()