• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kaththea, miło mieć takiego gina. Ja swojego też uwielbiam.

Marcepanek, bunia a jakie mięsko i z jakiej części najlepiej się do tych roladek dodaje ? Ja to głównie drób robie, ale lubie zrazy, roladki i inne mięsko i chętnie popróbuję.

Betusia, lim i lux med to już jedna firma.

Julisia-witaj :-) pewnie że się zzyjemy ;-)

Dziś mojemu mężusiowi robię rybkę w occei-chce mi sie jak nie wiem co :-D nio ale bęę dobra żona i mu zrobię :-)

Fajnie masz Buniu z tymi zwierzakami-zjedzą wszystko. Moje to takie niejadki że szok-na półce 4 rodzaje karmy-bo jednej kilka dni pod rząd nie jedzą :-d

zapmarta ja też najczęściej drób. ale jak spasi ładny karczek to lubię i z karczku zrobić. schabowego nie polecam- za suchy na roladki. mmmmm.... za tydzień zrobię roladki. po wypłacie pojedziemy na zakupy to w mięsnym zrobimy zapasy. posiedzę w kuchni jeden dzien i zrobię zapas rolad. no a do tego kluseczki, sosik i sałatka z pekińskiej

agatek no co ty? takie wybredne? rany!! moje koty żerą wszystko (pies też). ten pożyczony to już wogóle odkurzacz i co na ziemi to jego, a jak mu się rzuca coś to to w locie łapie zabójczy widok.
kocurek jedynie czasem wybrzydza jak mają suchą karmę jeść, ale kocica to wszystko zeźre. już nawet kiedyś pisałam jaki ona ma apetyt. wszystko co suche wcina. zeżarła mi pół paczki chlebka żytniego, karmę od psa (tą taką 15kg) to sobie otworzyła, weszła do wora i jadła w najlepsze. a jakiś czas temu dorwała z szafki paczkę chipsów- też sobie otworzyła i zeżarła. a że były mega ostre to siedziała u żółwia w brodziku i cały czas piła. przy niej to na stole nie można nic zostawić- paluszki, krakersy, chipsy, snaki. wszystko zeżere.

a kocurek uwielbia pieczarki. kiedyś zamówiliśmy pizze, a że zostało to była w pudełku. rano wstaję, pudełko na ziemi otwarte a z pizzy wyżarte wszystkie pieczarki salami, boczek itp. zostało

a pies (nasz) to nawet jak koń- suchy chleb lubi sobie gryźć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Julisia to twój tak jak mój ciuchy nie tylko po Castoramie i obi by chodził:-D
W tamtym tyg.byliśmy po farbę bo kuchnie trzeba malować teraz farba stoi:-)i na pewno w ciągu dwóch tyg nie będziemy malować bo zaczął chodzić na kurs i nie ma czasu

kaththea fajny ten twój gin:-) czytałam że kwas foliowy 3 miesiące przed zacząć brac
Ja teraz od tamtej @ do owu robiłam przerwę bo zauważyłam że coś mnie mdli jak wezmę folik:eek:

Marcepanek podeślij mi trochę tych roladek :-):tak:mniamm zjadłabym .Ja dzisiaj chyba rybkę zrobię już głodna jestem:-D

o rany!!! już nabazgrałam 1000 postów!!!!!!! a tak pilnowałam żeby akurat na tysięcznym poświętować i tak się zagadałam, że mi umknęło!!

jeruna!!! no to trzeba to opić!!

00020285.gif
00020285.gif
00020285.gif
00020285.gif
00020285.gif

000203D2.gif
000203D2.gif
000203D2.gif
000203D2.gif
000203D2.gif
000203D2.gif

Oj Buniu-moje to by zmarły z głodu zanim by zjadły co,s do im nie pasuje :-) jedna uwielbia oliwki, druga kukurydzę-i jak zamawiamy pizze, widzą że wchodzimy z pudełkiem do mieszkanka-to lecą na wyżerkę :-D
Własnie jedna się wywalila na kolanach i ciumka mnie :-D

Buniu-gratki za 1000 szkrobnięć :-D Ty ze śląska-to mozna to opić :-D

Ostatnia edycja:
jestem znowu-mam pieeeeeeeeeeeeeeeekną różebaaaaaardzo duzo ma pączków!!!!!bardzo-zaplacilam 42 zl:szok:ale jest piekna:tak::tak::tak::tak:
no i dostalam tel.z przedszkola-pojechalam po Zuze bo za duzo byla na slonku i dostala goraczki....takze teraz jest w domku i spi-Domi na ogrodzie a ja biore sie za obiad.na 16.00 przyjedzie moj brat-pozyczamy Mu auto-bo jedzie do Belgii do pracy na 2 m-ce na nam zostawia swoją fieste- jest mniejsza niz nasze auto a jada w 4ke-no nich ma:tak:

JULISIA- witamy Cie;-)
ZAPMARTA- jak tam po rozmowie???:tak:

KATH- super ,ze wizyta udana!!!
BUNIA- [FONT=&quot]
o030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
o030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
o030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
o030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c040.gif
NAPISALAS SIE!!!!!!!!!!!!

BETUSIA-DZIEKI I WRACAJ DO NAS!!!!!!!!!!!!!!
[/FONT]

Ostatnia edycja:
witam sie dzisiaj rano poszlam na bete no ale dopiero jutro mam wyniki boze jak dozyje do jutra

witam sie dalej brak@

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry