• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pewnie ,ze wytrwasz-niestety tez znam ten ból ...a teraz ... takze glowa do gory!! a teraz tak jak pisze Marylka-popij sobie na zapomnienie i wracaj z dobrym humorkiem..a nawet jak masz dola to tez zagladaj-przytulimy i pocieszymy!!

MARYLKA- jak tam dzis utarg??w miare??

ide wkopac moja piekna róże [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

no dzis tak w miare ale końcówka miesiąca wiec wogule nie jest za kolorowo ale jest lepiej jak wczoraj :)

Ewelina pewno silna babka jesteś :) i nie poddasz sie :) nie ma szans :) golnij sobie za mnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
MARCEPANEK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZACISNIETE JAK NIE WIEM CO!!!! daj szybko znac i mam nadzieje,ze ginek.da Wam zielone swiatlo i bedziecie mogli dzialac!!!:tak:

DOROTKA- cześć ciezaroweczko!!! nalapalam fluidkow-dzieki:tak::tak::tak:mi mozesz pogratulowac narazie 2 pecherzykow-jestem po hormnach i mam 2 pecherzyki-rosna rowno w 2 jajnikach i moze beda blizniaki-choc licze,ze peknie 1 i sie uda:sorry2: a nowych fasolek juz dawno nie bylo-obecnie wiekszosc ma dni plodne i dzialamy!!!!! ak sie czujesz???

to moje najszczersze gartulacje,mam nadzieje,ze 2 malzowe plemniczki zdzialają cuda i dwie fasoleczki w brzuszku zamieszkaja do marca:)

Dzięki dziewczyny :-) Szkoda tylko że mój T jak wrócił z pracy padł na łóżko i śpi :eek: Tyle mi truł kiedy skończy się @ a co do czego ...grrrr
mama a wy już pełną para się staracie?:zawstydzona/y: mam nadzieję że uda się nam i za miesiąc będziemy mogły powiedzieć jesteśmy marcówkami :happy2:

Pół buteleczki winka juz nie ma :szok: Tak mi fajnie...błogo...:-D szkoda, że chłopa nie ma, bo chętnie bym poschylała się po jaGUT..jaGUT :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D MAMA05 ;-);-)

Witam kochane:-)
Zmęczenie mnie przerasta:-)Dobrze, ze od poniedziałku wolne. Będę spać, spać, spać:-)Mdłości jakby mniejsze i samopoczucie lepsze chwilowo, ale zmęczenie jak po orce.
Ewelina smacznego winka:-)I wypij moje zdrowie:-)
marcepanekNo to dołączysz do marcówek:-)Super gratuluję
mama piękna róza, Będziesz musiała uważac żeby bliźniaczki nie pourywały paczków:-p
marylka:cool:Jakie przeczucia starankowe. Po takiej chcicy to....
sorbus zmienię suwaczek na aktualny:-)
Witam wszystkie pozostałe stare i nowe staraczki i ciężarówki a zainteresowanym sle fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Witam kochane:-)
Zmęczenie mnie przerasta:-)Dobrze, ze od poniedziałku wolne. Będę spać, spać, spać:-)Mdłości jakby mniejsze i samopoczucie lepsze chwilowo, ale zmęczenie jak po orce.
Ewelina smacznego winka:-)I wypij moje zdrowie:-)
marcepanekNo to dołączysz do marcówek:-)Super gratuluję
mama piękna róza, Będziesz musiała uważac żeby bliźniaczki nie pourywały paczków:-p
marylka:cool:Jakie przeczucia starankowe. Po takiej chcicy to....
sorbus zmienię suwaczek na aktualny:-)
Witam wszystkie pozostałe stare i nowe staraczki i ciężarówki a zainteresowanym sle fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Twoje zdrówko kochana...

wino.jpg

I dzięks za fluidki, nałapałam ile mogłam ;-)

Marcepanek, spokojnie, nie grozi mi to. Nie codziennie pijam wino.....:-p i dlatego szybko sie ubzdryngole ha ha ha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry