• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKA miłego dnia:-)

MAMA no to może jednak będzie tylko 1 Dzidzia tak jak chcesz:tak::-)
Udanych zakupów;-)

MARYLKA no tak jakoś się mijałyśmy:cool2: Ale wreszcie na siebie wpadłyśmy;-):-D

U mnie też słoneczko świeci więc teraz jedziemy z Pati po spożywkę bo jakieś pustki w lodówce:confused: a potem wybędziemy na fiordy:-D
Miłej soboty kochane:-):-)

reklama
nika no w końcu sie udało :):):) widze że fajny dzionek sie u Ciebie zapowiada :):) u mnie w sumie też nieźle bo chyba dziś będziemy grilowac a jak nie dziś to jutro a dziś na pewno na plac pujdziemy bo są dni naszego miasta :)

a wiecie co mi kamil wczoraj powiedział ?? że on na początku to tak nie czół mocno że chce dziecko no że niby chciał ale jakoś tak nie był do końca przekonany ale że teraz to on tak bardzo mocno chce :) i ze będzie pieluchy zmieniał i pyta kiedy będzie wiadomo :)

mama udanych zakupów i miłego dzionka Tobie i wszystkim dziewczynom no i może będzie jedna fasolka ale na bank będzie :) teraz tylko kwestia ile :)

acha wczoraj stwierdzilismy że jak do końca wakacji sie nie uda to ide do gina po clo :) ale nie wiem czy mi da tak szybko ale zobaczymy :)

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki

Mama to naprawde wyjatkowy ten Twoj doktorek:tak:
Moj co prawda nigdy o kasie nie wspomina ale bierze;-)
Z tego co wiem to nie jedna zapomniala mu zaplacic, bo trzeba samemu o tym pamietac bo on sie nie upomni:-D
No a wiesci widze bardzo dobre:-)
Trzyamam kciukasy za wasze staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja jeszcze dzisiaj na popoludnie a jutro wolne...
Wczoraj dostalam testy o ktrych Wam pisalam ze dostane bo znajomej juz nie potrzebne;-)
Ja myslalam ze bedzie miala gdzies z 5 sztuk (myslalam ze aptekowe) wiec kupilam sobie 10 na allegro;-)
Wczoraj przyszly ...
14 sztuk dala:szok: do tego moje zamowione 10, do tego 4 jeszce mam
czyli 28 sztuk testow owulacyjnych
Mam nadzieje ze w przyszlym cyklu sie nie przydadza juz i podam je dallej;-)

hej babeczki-wrocilam wlasnie od ginek-bylam u Niego prywatnie ,ale mnie nie skasowal;-):-)moj cudowny ginuś:-D:-Da sytuacja wyglada tak ,ze w praeym urosl i ma 19mm a w lewym ma 17mm tak wiec lewy zwolnil i mam nadzieje,ze tak zostanie ,choc powiedzial mi ,ze czasem drugi tez dojrzewa pozniej i jest druga owulka i czasem roznoca jest kilku dni w rozwoju dziec,ale je nie biore tego pod uwage-takze we wtorek jade na 13 .00 do Niego i zobaczymy dalej jak sprawy wygladaja i czy prawy pekl.teraz zabieram sie za sprzatanie bo jedziemy za chwile do Poznania kupic meble do przedpokoju:-):-):-):-):-)
nie nadrobie Was bo wczoraj pisalam do 16 a potem juz wylaczylam kompa bo mialam wychodne do kumpeli ,wrocilam po 23 wiec nawet nie odpalalam.jesli byl news to poprosze o info

buziaki kochane!!!!!u mnie slonko ,ze ho-ho!!

dzien dobry

Mama fajniutkiego masz doktorka
to wysylam fluidki za pecherzyk i czekamy na Twoje testowanko

Małapralinko to trzymam kciuki zeby testy nie byly w nastepnym miesiacu Ci potrzebne

dzień dobry

humor dziś daremny. po wczorajszej wizycie znajomych tylko nerwy i płacz, przyjaciółka w szpitalu, testów owu nie mam, więc nawet nie wiem czy zdążę zobaczyć czy owu jest czy nie. ginka na urlopie więc nawet podglądu nie zrobię czy wogóle jest tam coś.

koszmar po prostu

do południa mi pewnie przejdzie, ale musiałam się pożalić

mama no to ładnie masz z pęcherzykami. na pewno się uda.
pralinka to teraz możesz codziennie testować, bo na "potem" to się na pewno nie przydadzą, bo się uda.

Dorotka dziekuje Ci bardzo
A jak Ty sie czujesz??

Bunia Kochana tule Cie mocno
Nie stresuj sie a dopadaj swojego Mezczyzne to zwiekszycie szanse na Malenstwo;-)

Ostatnia edycja:
dziekuje Wam dziewczyny za cieple slowa!!! no ginek moj jak zloto:tak:
PRALINKA- ja sie zapytalam ile za wizyte a On podal mi reke i powiedzial to do wtorku i sie usmiechnąl:tak:;-)
DOROTKA,MARYLKA,BUNIA ,NIKA- dzieki!!
BUNIA- tule Cie jak nie wiem co...przykre to o tym dziecku i o przyjeciólce-trzymam z Toba za Nia &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby bylo wszystk si:tak:

ja ide posadzic do ogrodu gozdziki ,Tomi kosi trawe,dzieci na hustawce. a potem do Poznania!! a potem ...dzialamy!!

Dorotka dziekuje Ci bardzo
A jak Ty sie czujesz??

dziekuje Pralinko calkiem niezle juz,wiesz do moich przygod z antybiotykiem doszla jeszcze cukrzyca,ale jest niezle,nie jem duzo,tzn jem malo ale czesto nic slodkiego,zero pieczywa,tylko mineralka
z rana mam tylko 4,5 kg na plusie pod wieczor tylko 5,5
dzidzia rosnie,rusza sie jak oszalala
jak do pracy caly czas chodze i sie smieje ze spakuje torbe do szpitala i z pracy na porodowke pojade,a swoja droga to juz mi sie troszke dluzy

podglądam Was troszke bo nie powiem jest tu pare bliskich mi osob i kibicuje Wam bardzo,zreszta Tobie rowniez:)

milego dnia

reklama
Witam się, ja popijam kawke w przerwie między jednym porządkowaniem a drugim :-pRadzio zapierdziela ze szmatą po podłogach :-D... mnie czeka jeszcze szorowanie łazienki, a R pójdzie z młodym na plac zabaw. Nie ma to jak podział obowiązków :-)

mama
- ale u ciebie gorąco w starankach :) ... jak na bombie wybuchowej hihi

buniu
- napij się meliski, zeby sę już tak nei stresować. Jakieś wieści ze szpitala w związku z przyjaciółka? ... jak to sparaliżowana?wiadomo dla czego?

do mnie przyszla dzisiaj @, to mój 23 dzien cyklu... strasznie szybko. Miesiąc temu był 24 dc. Nie są to aż za krótkie cykle?

tak ap ropo zdrowia to na badaniach wstępnych do pracy w krwi wyszedl mi za wysoki cukier. Lekarka powiedziała, że norma jest do 120, ja mialam 110, ale ona twierdzi, że taka chudzina jak ja to powinna miec ok 80, a blizej 120 mają grubsze dziewczyny. Bardzo jej się ten mój cukier nie spodobał, ja wybrnęłam z etgo mówiąc ze rano wypiłam troche soku.
Znacie sie moze troche na tych normach z cukrem? faktycznie mam wysoki?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry