mary-beth
Fanka BB :)
Cześć Wam wszystkim w słoneczny sobotni ranek! :-):-):-)
Ja dziś pracuję od 13 do 18, ale M. mnie zawiezie i później przyjedzie po mnie, bo śmigamy na hyttę (taki dom letniskowo-zimowy)!!! :-):-):-):-):-) Juhuu! A poza tym to czekam na 4 lipca - oby @ nie przyszła, to się przetestuję...
Mama - złoty ten Twój ginek, rzeczywiście! :-) Ale może jednak jeden pęcherzyk pęknie i dzidzia bedzie jedna! :-) Trzymam kciuki, działajcie, działajcie!
Bunia - trzymam za rączkę. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze!
Nika - udanej wycieczki życzę! :-) Pogoda chyba tak samo super w Oslo dziś, jak we Fredrikstad!

;-)
Dorotka, Malapralinka, Lorelain, Marylka, Monia - czeeeeść! :-)
Ja dziś pracuję od 13 do 18, ale M. mnie zawiezie i później przyjedzie po mnie, bo śmigamy na hyttę (taki dom letniskowo-zimowy)!!! :-):-):-):-):-) Juhuu! A poza tym to czekam na 4 lipca - oby @ nie przyszła, to się przetestuję...
Mama - złoty ten Twój ginek, rzeczywiście! :-) Ale może jednak jeden pęcherzyk pęknie i dzidzia bedzie jedna! :-) Trzymam kciuki, działajcie, działajcie!

Bunia - trzymam za rączkę. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze!
Nika - udanej wycieczki życzę! :-) Pogoda chyba tak samo super w Oslo dziś, jak we Fredrikstad!

;-)Dorotka, Malapralinka, Lorelain, Marylka, Monia - czeeeeść! :-)

pamiętam jak nam jeszcze wszyscy życzyli szybko dzidzi a mysmy wyśmiali twierdząc, że za wczesnie jeszcze na dziecko hehe
... sama nie wiem co o tym myśleć