• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Wam wszystkim w słoneczny sobotni ranek! :-):-):-)
Ja dziś pracuję od 13 do 18, ale M. mnie zawiezie i później przyjedzie po mnie, bo śmigamy na hyttę (taki dom letniskowo-zimowy)!!! :-):-):-):-):-) Juhuu! A poza tym to czekam na 4 lipca - oby @ nie przyszła, to się przetestuję...
Mama - złoty ten Twój ginek, rzeczywiście! :-) Ale może jednak jeden pęcherzyk pęknie i dzidzia bedzie jedna! :-) Trzymam kciuki, działajcie, działajcie! :tak:
Bunia - trzymam za rączkę. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze!
Nika - udanej wycieczki życzę! :-) Pogoda chyba tak samo super w Oslo dziś, jak we Fredrikstad! :-D:tak::tak:;-)
Dorotka, Malapralinka, Lorelain, Marylka, Monia - czeeeeść! :-)

reklama
Dorotka no to bardzo ladna waga:tak:
A ze jeszcze do pracy to juz w ogole pewnie zabiegana i niezle zorganizowana osobka jestes

Apropo wagi to moja mama mi mowila (bo cale zycie 50 kilo wazyla) ze jak ze mna w ciaze zaszla to nie tyla, trzymala sie. I ciocia ja wystraszyla ze trzeba tyc bo inaczej dzicko chore bedzie i mama zaczela wciskac w siebie co sie dalo i tak 15 kilo w 2 ostatnie miesiace przybrla:szok:
No ale na szczescie wrocila potem do swojej wagi

Lor ja nie chce straszyc ale slyszalam ze przy takich cyklach moze nie byc owu...
Nie wiem jak to jest naprawde...

Mary witaj

Dzień dobry Dziewczyny. :-) Ładny dzień się zaczyna... tfu, zaczął jakiś czas temu. ;) Ja po prostu musiałam odespać tydzień pracy. ;) Zwłaszcza, że jeszcze nas wczoraj w nocy fantazja że tak powiem poniosła... ;)

Badylinka - mam nadzieję, że dzisiaj już się lepiej będziesz czuła. Głowa do góry!

LOR- no cos szybko masz te @!!! cykl 25dniowy to juz jest krotki,wiec albo zaraz po @ masz owulke po faza poowulacyjna powinna trwac 14 dni(czyli od owu do nastepnego @) jesli u Ciebie jest krotsza to mozesz miec problem z zajsciem...chyba ,ze to w tym cylku tak bo mialas troche stresu z praca -z jednej sie zwolnilas poszlas do drugiej i moze to to.co do cukru to sie nie znam mimo ,ze moj tata ma cukrzyce insulinozalezna(zastrzyki 2 razy dziennie w brzuch)

MARY-BETH- CZEŚĆ SLONKO!!! jak tam po dniu w pracy na samotnej zmianie???? czekam do 4 lipca-to jz niedaleko:tak::tak::tak:&&&&&&&&&& zeby sie udalo i masz racje-mam nadzieje,ze peknie 1 pecherzyk i sie uda zajsc bo blizniaki to naprawde mega wyzwanie-takze MOCNO wierze,ze peknie 1:tak:

DOROTKA- trzymaj sie dzielnie kobietko pracująca-kiedy Ty odpoczniesz????

Wlasnie sasiadka byla
Okazalo sie ze wczoraj jednak przyszly moje zamowione testy, a ona odebrala:-D
Czyli 24 sztuki w domu...
Bunia jakbym Ci tylko mogla podeslac:-(...

Krakowianka witaj

Rzeczywiscie pogoda cudna, pranie zaraz wstawie jeszcze przed praca

MARY-BETH- CZEŚĆ SLONKO!!! jak tam po dniu w pracy na samotnej zmianie???? czekam do 4 lipca-to jz niedaleko:tak::tak::tak:&&&&&&&&&& zeby sie udalo i masz racje-mam nadzieje,ze peknie 1 pecherzyk i sie uda zajsc bo blizniaki to naprawde mega wyzwanie-takze MOCNO wierze,ze peknie 1:tak:
Wczoraj miałam faktycznie sama zmianę pierwszy raz, ale tylko parę godzin, potem przez kilka godzin pracowałam z bardzo miłą dziewczyną. A dzis odwrotnie - ona otwiera sklep, ja przychodzę w połowie, ona idzie do domu, a ja zostaję sama na 4 h i zamykam... :szok::szok::szok: Ale dzięki - wczoraj było OK. ;-)
Dziękuję za fluidki! :-) Również Tobie przesyłam: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Oby była jedna dzidzia, tego Ci życzę. ;-)
Krakowianka - siema! Jak Ci mija sobotni ranek po pracowitym tygodniu?

Ostatnia edycja:
Mary-beth - mówiąc szczerze póki co na razie się obijam. :P Za chwilę lecę do krawcowej sukienkę na wesele dopasować. A potem muszę się wziąć za nauczycielską biurokrację i pewnie mi na tym do wieczora zejdzie, eh... A potem zaczynamy świętować drugą rocznicę ślubu. :D :D :D

reklama
Oki łazienka wypucowana a Mati tyra juz na placu zabaw z mężem :) ... ja siedze przed kompem i korzystam, że jestem sama w domu, ćo by mi " nikt" nie zarzucił, że się obijam :)
Wieczorkiem sobie odbijemy bo idziemy na urodziny kologi :)

Mama
- ja zawsze raczej miałam krótkie cykle, tam miedzy 25 a 27 dni. Z Mateuszem własnei zaszłamw ciąże dokładnie dzień po @ to był 6 dzień cyklu.Pamiętam do dzisiaj, wiem że to wtedy bo to był jeden jedyny dzien podczas całego cyklu gdzie były przytulanka. Jak już wam opowiadałam to był mój dzień wieczoru panieńskiego no i z Radkiem postanowilismy sie wstrzymac do ślubu hehe... no a ja na weselu już w ciązy byłąm i nikt nie wiedział :-ppamiętam jak nam jeszcze wszyscy życzyli szybko dzidzi a mysmy wyśmiali twierdząc, że za wczesnie jeszcze na dziecko hehe

No ale bez przesady 23 dni to za którko nawet jak na mnie :baffled:... sama nie wiem co o tym myśleć

Mary-beth - fajnei, że masz miłą wspolpracownice:) ... to zawsze przyjemniej idzie się do pracy :) ... dasz rade zamknąc sklep!

Pralinka - no tyle testów owu masz, że nei ma bata, trzema sprawdzac dzien po dniu i uda ci sie zaciążyć!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry