mary-beth
Fanka BB :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za działanko!Hej dziewczynki,przyszlam Wam tylko zyczyc przyjemnego wieczorku, ja spedzam ten wieczor z mezusiem...
Trzymajta kciukasy zeby cos z tego bylo;-)
Buziaki
:-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za działanko!Hej dziewczynki,przyszlam Wam tylko zyczyc przyjemnego wieczorku, ja spedzam ten wieczor z mezusiem...
Trzymajta kciukasy zeby cos z tego bylo;-)
Buziaki
:-):-)MARY-BETH- no umnie upal i nie ma czym oddychac,parno i wogole...nie wiem co Mu bylo -teraz oglada mecz i jest si;-)no i kochana &&&&&&&&& za niedzielne testowanko!! ciesze sie ,ze Ci z nami dobrze- wiedzialam gdzie Cie zaprosić
Mama - a jaka pogoda u Ciebie? Może ciśnienie spadło i Twój Tom drażliwy?
Ja się strasznie cieszę, że mogę z Wami tu popisać! :-):-):-) Wiem, ze gderam, ale już się nie mogę doczekać niedzieli... Oby wredna @ nie przylazła... Ufff...
;-)
MLODAM- no my chcemy jechac 19lipca do rodzicow i tam bedziemy jezdzic nad morze i bardzo licze na to ,ze mi przekazalas fliudki!!Mama nie było inaczej jak Ci przekazałam fluidki;-):-) i mam nadzieję, że teraz będzie got i będziemy się cieszyć :-)trzymam mocno kciukasy.
a powiedz jakies plany na wakacje wyjazdowe macie?
BUNIA- jesli po takim czasie dopiero wyszla ta 2 kreseczka to poziom hormonu bedzie wzrastal z kazdym dniem az ta testowa kreska bedzie ciemniejsza od kontrolnej!!! jutro pewnie juz testy dojda to rob o tej godzinie co dzis zrobilas!!
EWCIA- dzieki!!! i dzieki za bociana!!!!!!napatrzylam sie na niego a za 2 tyg testuje!!!jutro ginek.i mam nadzieje ,ze z prawego pękl!!Witam się
Mama05 przepiękne zdjęcia!!!
A tu załączam cosik dla wszystkich;-)
BIBINKA- dzieki i Tobie rowniez milusiego wieczorku!!wpadłam tylko życzyć WSZYSTKIM UDANEGO WIECZORKU I OWOCNYCH STARAŃ:-) i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
mama kwiaty przepiękne:-)
paaaaaaaaaaaaaaa
dlatego teraz porobisz testy i skoro owu byla to jutro powinna byc 1 kreska a skoro bedzie mocniejsza to znaczy ,ze sie zbliża-czego zycze!!! a mi gin powiedzial ,ze dostane luteine jak juz zajde-teraz nie ma potrzeby;-)
cosik ostatnio takie kolorki się mnie podobują :-)