Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i jakoś tak wyszło że armia wcześniej wyruszyła na bitwę
zobaczymy co będzie ;-) jutro z teścikiem zaczynam-ciekawe co pokaże 
:-)
Okazało się że mężus rano posprzatał!! A ż musiałam zadzwonić i powiedzieć jak bardzo go kocham
Zostało mi tylko gotowanie i spacer z psiakiem
A ja jestem straszna pod tym względem, bo na świeżo wszystko kroje na kotlety, sos i inne takie. Wszystko pakuję w małe paczuszki i podpisuę jakie mięso i na co. No i zeszlo nam do 23 (naszczęście juz bylo podzielone tak z grubsza) I dziś ledwo siedzę tak mi się spać chce

JAEWA- witaj kochana i dziekuje za komplement i za &&&.jesli chodzi o tą wierzbe -to nie jest ciężka w uprawie-tylko ją podcinam dość któtko na wiosne i potem do konca lata wyglada jak na zdjeciu-mam takie 2;-)co do kwiatow na parapecie to są begonieMama kwiaty PRZEPIEKNE! Ta japonska odmiana wierzby jest boska:-) Mam nadzieje ze latwa w uprawie? Jezeli tak to jak kupimy dom zasadze sobie pare takich, juz na nie zachorowalam!Roze cudne i ten kwiat w doniczce na parapecie super wygada, jaka to odmiana?
Ja tez trzymam kciuki za Twoje pecherzyki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Macie moze jakies sprawdzone sposoby na poprawienie kondycji przy grypie, anginie, przeziebieniu?
U mnie dzisiaj slonecznie ale dosyc zimno.
Witam sie z Wami jeszcze raz chociaz spicie i do napisania jak wstaniecie dziewczynki ;-)
chcialam cos innego niz pelargonie;-):-)
Tobie rowniez milego dnia!!AGATEK- cześć-dzieki;-)ja za róże placilam po 42 zl za sztuke...no i skoro drzewo dziala to superMama-przepiekne te róże-też mi się marzą na pniu-ale u nas drooogie
Marylko-spóźnione, ale najszczersze życzonka urodzinowe. Oby szybciutko udało się zrealizować najważniejsze marzenie :-)
U nas po staremu-nio może poza faktem-że drzewo nadal działa![]()
trzeba to wykorzystać

MONIA- hejka -tak dzis mam ginek.na 13 wiec jak wyjde to zadzwonie do Bibinki i Wam napisze co tam slychac!!Róże są na 2594 stronieCześć Dziewczynki
Pamiętacie mój wczoajszy plan wieczoru? Nie wiek która napisała że może będę mieć posprzatane no i miałamOkazało się że mężus rano posprzatał!! A ż musiałam zadzwonić i powiedzieć jak bardzo go kocham
Mama masz dziś ginka tak?? Mam nadzieję że uda mi się doczytać co tam wypatrzył;-) Kciuki za 1 pęcherzykOczywiście przegapilam zdjęcia róż wiec jak możesz to napisz na której stronce to podglądnę
)

mój też bardzo pomaga!!wiec wiem jaka bylas zaskoczona ,az sie papa smiala,co-o tyle mniej roboty!!