Wisieńka
Fanka BB :)
Sol Faktycznie, gdzie sie ukrywasz. A jak cukier?
dorotka dziekuję za pamieć. Byłam u gina z dzwonkiem wszystko w porządku, jestem na L4 i odpoczywam. Biorę nadal Duphaston. 7 mam kolejna wizyte i mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. A jak ty sie czujesz?
mama Śliczne te nowe suwaki
pralinka Ja ci tez ślę~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jadzia dobrze, ze sie uspokoiłaś, teraz na pewno będzie dobrze:-)
dorotka dziekuję za pamieć. Byłam u gina z dzwonkiem wszystko w porządku, jestem na L4 i odpoczywam. Biorę nadal Duphaston. 7 mam kolejna wizyte i mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. A jak ty sie czujesz?
mama Śliczne te nowe suwaki
pralinka Ja ci tez ślę~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jadzia dobrze, ze sie uspokoiłaś, teraz na pewno będzie dobrze:-)
... z pracy wracam spocona jak szczur. Żeby nie było za łatwo to przyplatało mi się zapalenie dziąsla, więc ból okropny i strasznei się mecze. Po pracy gnałam prosto do dentysty wciskac się miedzy jedną a drugą ososbe bo musze wyleczyc dziąsło antybiotykiem, żeby tego 2 lipca robic kanałowe zeba. Jak nei wylecze to bede musiala przesunąc termin kanałowego bo na zapalonym dziąsle nie da się znieczulać. Normlanie zawsze pod gorke. Nie dosc ze i tak praca sama w sobie mnie stresuje to jeszcze mam @ i pół szczeki nap.....a ... taka bidulka dzisiaj jestem :-(
Ale ogólnie dobrze 
Mam tak zakręcony czas że niestety brak czasu na BB. Ale nie mogłam dzisiaj nie wejść