• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze jakoś znów nie mam weny do pisania...
Buńka masz rację umawiaj małża niech się przebada!!
Może ja mojego też wyślę.... Chociaz ostatnio udało nam sie po 3 miesiącach... teraz to raczej ja mam blokadę, no i ten jeden jajowód...

Kurcze głodna się przez Was zrobiłam!!! A zjadłam juz wszystko co mialam (2 kanapki, batona i drożdżówkę) i normalnie mnie ssie:szok: a stolówka juz zamknięta:wściekła/y: Chyba się do ciastkomatu przejde...

reklama
monia_55 - a Ty urzędujesz teraz gdzieś na wakacjach, bo ta stołówka..;-)

Marcepanek - no to nas przebiłaś:-) Dlaczego tak długo? Nie próbowali przyspieszyć? A ja myślałam, że Ty się dopiero starasz o pierwszego dzieciaczka,a tu proszę już jeden na świecie jest;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie serdecznie e jeszcze was nie nadrobilam wpadlam do was poniewaz zauwazylam ze cos mi spuchlo jak sie podcieram zauwazylam ze strasznie wrazliwa noi wydaje mi sie ze mi spuchlo troszeczke tam....rozumiecie dziewczyny?pomoszcie....

do nas wlaśnie dzwonil pan z Leroy Merlin ,ze zaraz bedzie z towarem-Tomi juz uszykowal miejsce gdzie to pouklada i moze dzis jeszcze coś zrobi a na 20.00 ma siatkówke to wiadomo,ze wieczorkiem nie bedzie robil-bylo by lepiej bo slonko tak nie bedzie dawac no ale na siatke chodzi co środe to niech idzie;-)jutro od rana znow bedzie dzialal:tak:
a ja rano klade kolor w tym pokoju co go wczoraj malowalam na bialo:-probota wre choc skwar niemilosierny-Domi zasnąl my wcinamy lody-chwila odpoczynku-w domu rolety spuszczone...

sorki ,ze tak o sobie ale moe kochane mróweczki tyle stron naprodukowalyscie ,ze nie nadrobie:sorry2:

kalamandyna rodziłam w Anglii to mówi samo za siebie.
Po pierwsze nikt nie wierzył bo strasznie szczupła byłam jak na ciąże do tego to był 8miesiąc i mieli to w d***e za przeproszeniem.
A ,że przez cały czas miałam regularne skurcze był to koszmar. Przez te dni w ogóle nie spałam bo co zasnęłam a tu skurcz. Rozwarcie 4cm i zero postępu nic nie chcieli mi zrobić. A nie mogłam dostać znieczulenia. Plus infekcja co jest wskazaniem do natychmiastowego CC... i tak 26.11.2008r o godzinie 00:32 przyszedł na świat Maciuś :-Dnaturalnie urodzony drogami rodnymi mój mały wielki 46cm i 2,26kg.

reklama
Marcepanek - znam doskonale ten ból, przy takim bólu nie idzie się nawet na chwilę zdrzemnąć...12 h wydaje się już masakrycznie dużo, ale 4 dni???:szok: To dopiero jazda. Dzielna z Ciebie kobietka.
Ja się boje tego bólu,ale jestem w stanie ponownie go przeżyć dla kolejnego dzieciaczka:-)
To Maciuś już pewnie niedługo pójdzie do przedszkola?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry