futrzakowa
yea! to ja!
futrzakowa bo my kobiety to niecierpliwe jesteśmy![]()
no taki nasz urok :-) ja byłam u ginka w ostatnią środę ale jeszcze echa nie było :-( więc pozostaje mi czekać 3 tyg 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
futrzakowa bo my kobiety to niecierpliwe jesteśmy![]()
no taki nasz urok :-) ja byłam u ginka w ostatnią środę ale jeszcze echa nie było :-( więc pozostaje mi czekać 3 tyg 

IŚKU- pewnie,ze mozesz zapytac-w pierwsza ciąże zaszlam bez problemu ,bez starań-poprostu sie udalo,ale w 9 t.c. poronilam...mama05 a tak z czystej ciekawości spytam czy o poprzednie dzieci też się musiałaś starać czy poszło łatwiej? ja na pierwszą ciążę czekałam 11 miesięcy, ale nie staraliśmy się miesiąc w miesiąc, w sumie wyszło samo ;-)

od nacy-jezdzi sie masakra takie koleiny i woda nienadąży splywac ,studzienki nie odbieraja-jest makabra-30 na godzine sie jezdzi
szybciej to ryzyko...

MONISIA- dzieki !!!;-):-)ja tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoje testowanko-juz na dniach! trzymasz sie dzielnie??;-)
KALAMANDYNA- bylam dzis w Poznaniu na wizycie i wiem jak leje u mnie tezod nacy-jezdzi sie masakra takie koleiny i woda nienadąży splywac ,studzienki nie odbieraja-jest makabra-30 na godzine sie jezdzi
szybciej to ryzyko...
ZIZI-Ty tez na dniach testujesz wiec za Ciebie tez trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co do jajników to ja nie pomoge-mialam w tamtym cyklu 100% objawy a ciąży nie ma wiec teraz wogole nie zwracam uwagi na jakiekolwiek objawy.a za kilka dni sie okaze-testujecie razem z Monisią???
u mnie tak leje ,ze przed domem mam normalnie rzeke
u nas wszystko jest na maxa-na maxa upaly ktorych kazdy mial dość i na maxa ulewa,ktorej tez juz kazdy na dość![]()
Nie ma co wczesniej robić, a jak @ nie przyjdzie, to w moim przypadku test to tylko formalność
Poza tym w czwartek idziemy na wesele i @ nie może przyjść, bo się załamię - nici z dobrej zabawy!!!!!

Oby wszystkim! tydzień bez BB, buuuu:-(
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za 4krechy tzn za dwie u każdej