• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam moje Słoneczka!!!!!
EWCIA - wszystkiego najpiekniejszego na Nowej Drodze Życia, mnóstwa miłości i wzajemnego zrozumienia!!!!!I oczywiście zgadzam sie z Marcepankiem upojnej nocy i owocnych przytulanek!!!!!
MAMA - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za przytulaki!!!!!

Cześć Kobietki,
u nas jeszcze gorący dzień dzisiaj, ale wczoraj była taka burza jakiej dawno nie widziałam:szok:
A ja czekam na @ lub jej brak;-)
Dziwnie się czuję, piersi bolą, ale w moim przypadku to normalne przed okresem. Nie normalny jest ból podbrzusza i jajniki dają się we znaki:-(. Co to jest?? @??

Witam wszystkie staraczki i ciężaróweczki:-)
W Poznaniu od rana ulewa, jutro jedziemy nad morze ale nie ma być pogody:crazy::angry::baffled:
Trzymam mocno kciuki za wszystkie starające się, Mame, nagapalmę, Hope, Krakowiankę i za resztę których nie wymieniłam.

Ewcia- Wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia, miłości, miłości i jeszcze raz miłości:-):rolleyes:

mama05 a tak z czystej ciekawości spytam czy o poprzednie dzieci też się musiałaś starać czy poszło łatwiej? ja na pierwszą ciążę czekałam 11 miesięcy, ale nie staraliśmy się miesiąc w miesiąc, w sumie wyszło samo ;-)
IŚKU- pewnie,ze mozesz zapytac-w pierwsza ciąże zaszlam bez problemu ,bez starań-poprostu sie udalo,ale w 9 t.c. poronilam...
o druga ciaze to juz nam zeszlo i na koncu poprosilam o wspomagacze i dostalam hormony i po odstawieniu zaszlam w pierwszym cyklu i jest Zuza.
o kolejna ciaze staralismy sie jak Zuza skonczyla pol roku i nic i dostalam te same hormony co przy Zuzi odstawilam ,ale nie pomogly,potem dostalam Clo i pomoglo w pierwszym cyklu stosowania-jest Dominik.
teraz staramy sie juz nie wiem ktory cykl...5 chyba i bralam te hormony co przy Zuzi nie pomogly,dostalam Clo w tamtym cyklu nie pomoglo ,teraz mam 2 cykl z Clo i zobaczymy...
u mnie jest problem z owulacją-mam puste cylke:sorry2:

a Ty masz synka czy corke???

MONISIA- dzieki !!!;-):-)ja tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoje testowanko-juz na dniach! trzymasz sie dzielnie??;-)

KALAMANDYNA- bylam dzis w Poznaniu na wizycie i wiem jak leje u mnie tez:crazy:od nacy-jezdzi sie masakra takie koleiny i woda nienadąży splywac ,studzienki nie odbieraja-jest makabra-30 na godzine sie jezdzi:no:szybciej to ryzyko...

ZIZI-Ty tez na dniach testujesz wiec za Ciebie tez trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co do jajników to ja nie pomoge-mialam w tamtym cyklu 100% objawy a ciąży nie ma wiec teraz wogole nie zwracam uwagi na jakiekolwiek objawy.a za kilka dni sie okaze-testujecie razem z Monisią???

u mnie tak leje ,ze przed domem mam normalnie rzeke:angry::angry:
u nas wszystko jest na maxa-na maxa upaly ktorych kazdy mial dość i na maxa ulewa,ktorej tez juz kazdy na dość:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MONISIA- dzieki !!!;-):-)ja tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoje testowanko-juz na dniach! trzymasz sie dzielnie??;-)

KALAMANDYNA- bylam dzis w Poznaniu na wizycie i wiem jak leje u mnie tez:crazy:od nacy-jezdzi sie masakra takie koleiny i woda nienadąży splywac ,studzienki nie odbieraja-jest makabra-30 na godzine sie jezdzi:no:szybciej to ryzyko...

ZIZI-Ty tez na dniach testujesz wiec za Ciebie tez trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& a co do jajników to ja nie pomoge-mialam w tamtym cyklu 100% objawy a ciąży nie ma wiec teraz wogole nie zwracam uwagi na jakiekolwiek objawy.a za kilka dni sie okaze-testujecie razem z Monisią???

u mnie tak leje ,ze przed domem mam normalnie rzeke:angry::angry:
u nas wszystko jest na maxa-na maxa upaly ktorych kazdy mial dość i na maxa ulewa,ktorej tez juz kazdy na dość:crazy:

Słoneczko - juz wczoraj pisalam Dziewczynom, że kupiłam PRE_TEST, ale będzie leżakował do środy az nabierze mocy fasolkowej:-D Nie ma co wczesniej robić, a jak @ nie przyjdzie, to w moim przypadku test to tylko formalność:tak:Poza tym w czwartek idziemy na wesele i @ nie może przyjść, bo się załamię - nici z dobrej zabawy!!!!!:zawstydzona/y::wściekła/y:

Najgorsze jest to, że pogoda nad morzem jest taka sama, a jutro ma być gorzej i temperatura ma się obniżyć. I tak cały tydzień, oby się ta prognoza nie sprawdziła.
Przynajmiej najem się rybek:-) I wreszcie po tygodniu rozstania zobacze mojego Adasia:-D
Tęsknie za Nim bardzo.

I za Wami też będe tęsknić i zastanawiać się, której następnej się udało:tak: Oby wszystkim! tydzień bez BB, buuuu:-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry