• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja juz uciekam :D

trzymam mocno &&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki i... za te co beda testowac :D !!

buziaki

reklama
P7200247.jpgP7210265.jpg
P7200222.jpgP7200259.jpgP7200210.jpg

Ostatnia edycja:

A tak wogóle to która jest na nk , chętnie bym się " bardziej poznała" ? Ja jestem !

Ja jestem na NK- moge Ci napisac namiary na PW ,ale jak juz mnie widzialas to nie wiem czy chcesz??
MARAN- no zgadzam sie moj ginek to ZLOTO CZLOWIEK!! sciskam Cie i Twojego maluszka tego w brzuszku i Ale-sliczna fotka z usg!!super ,ze wszystko jest si!!
SORBUŚ- Twoja dzidzia tez urocza-ta rąsia w bużce!!!rewelacja-niech rosnie zdrowo!!!buziaki dla Ciebie.
ZAPMARTA- hejka bylismy w Sarbinowie:) a Sol cos dolega ze nie moze chodzic ,siedziec tylko lezec-jakies bóle Ja mecza i dzis lub jutro ma jechac do szpitala i moze Ja poloza na oddzial..a co u Ciebie?? kiedy masz usg?? buziaki
KRAKOWIANKA- witaj kobietko!!

DOROTKA- cześć -i jak tam po urlopie???poprosze o porcje ~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&:)

mama no Ty to w ogóle nie wyglądasz jak mama tylko jak dziewczynka - no nastolatka z Ciebie nie kobieta po 30stce... bardzo młodo wyglądasz... śliczna z Ciebie kobietka a Zuza jaka panienka do mamci podobna :) synuś zresztą też fajny chłopak :)

MARAN dziekuje Ci za tyle milych slow:tak::-D:-Dkochana jestes;-):-) no Zuza jakos tak wyszlo ,ze cala ja:tak:ta dziewczynka w srodku to Julka-corka mojej siostry;-)

reklama
Kurcze dziewczyny od 2 dni siusiam normalnie co godzinke,nawet w nocy wstaje czesciej,czy to moze byc pierwszy z objawów ciazy ??@ dopiero za 10 dni

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry