reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POZIOMKI- caly cykl masz taka wysoką???a mialas jakis skok,zeby bylo wiadomo ,ze owulka byla???

SOL- mrozoną podano:tak:za slonko dziekuje wlasnie tez mam go dość dzis:eek:
KALA,RENNA- kawka zrobiona zapraszam i kawalek czakoladki do tego:-p

BUNIA- gratuluje zagiecia pana w angielskim!!!!!!! i to jest to - szukaja ze znajomoscia jezyka ale sami nie znają...:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Bunia ale zdolna bestia z ciebie! A umiałabyś wydziergać takiego stafika brzydkiego jak ja mam? :-)

Poziomki jest tylko jedno wyjście - beta. I wszystko jasne :-)

Aaaa ja właśnie rozwijam seksonici, smsy poszły i jest szybka odpowiedź :-D:-D:-D

Bunia ja jestem w szoku jakie sliczności kobieto robisz ty masz nie tylko złote serce ale tez ręce. Zyczę z całych sił aby jak wrócisz czekała na ciebie umowa!
mama no tak jaoś wyszło:-pPozazdrościłam Ci!
Poziomki Nie ma co robić bety skoro idziesz do gina. Szkoda kasy. Jesli jesteś chora to moze reakcja organizmu, ale może i dzidzia więc zanim weźmiesz antybiotyk sprawdź to!
Ewela witaj Dzikiego weekendu!
Sol Ja myslę, ze cieopliwośc pomoże, w koncu zacznie robić na nocnik. Maciek szybko zakoczył, zobaczył jak jego rówieśniczka siusia i chyba się zawstydził bo tez od tamtej pory wołał. Miał 1,7L.

hope a wiesz, żeby szło? bo mam program do konwersji- czyli ze zdjęcia mogę sobie zrobić wzór do haftu :-D

BUNIA- ja Ci gratulowalam na wczesniejszej stronie:)
HOPE- u mnie wczoraj tez odpowiedzi piorunem dochodzily:):):):))))))ale za to jak wrocil do domu to......

reklama
Wisieńka - Karola nie ma wyjścia - musi się przestawić prędzej czy później :tak: A do niej mam o niebo więcej cierpliwości niż do teściowej więc będzie dobrze :tak: :-D

Spadam czymś się zająć bo zgłupieję z nudów :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry