reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RENNA- a dziekuje-zawsze do uslug:tak:
WISIEŃKA- no i dobrze,ze u Was tez bylo milo i odstresowalas sie po tym tygodniu no i ...witamy weekendowo skoro juz po pracy:tak:

reklama
Zrobiłam sobie sałateczkę na obiadek, bo muszę zejść 4 kilo i basta!Chcę włożyć na siebie stare rurki i koniec. Będe jeśc jak królik. :-Dhmmm.... I nie tylko.My chyba jedziemy jutro bo Pol ma dzis dyzur do 21 i jak wróci to już będzie 22. Więc pewnie będe wam marudzuic. Jakto nie mam @@@@@@@@

MAMA, póki co jestem na L4 i zamierzam przedłużyć, chyba już nie wrócę do tej pracy, mimo iż robiłam coś co kocham, ale nie da się pracować kiedy szefostwo tyranizuję całą ekipę...a w domku to wiesz....zawsze jest coś do roboty, tym bardziej jak się go jeszcze wykańcza...tylko skąd kasę brać...ech...ale powolutku, a do celu...wpadłam na chwilkę, tylko życzyć miłego weekendu, jakoś pogoda źle na mnie dziś wpływa i chodzę "po ścianach"...buziam mocno***, pozdrów Toma i ucałuj swoje szkraby przeurocze!

Wisieńka, dziękować.....dziękować....dziki będzie na pewno...istne rodeo ;-), buziolki ślicznoto***

hope podam ci maila, to wyślij mi zdjęcie jakie byś chciała mieć wyszyte. ja to przekonwertuję i wyślę ci jakie by były opcje i ile by kosztowały same materiały

Iwonka witaj slicznotko a co gotujesz bo moja sałatka to takie maleństwo, ze chętnie posłucham o dobrym jedzonku.
mama buziolki
Ewelinka ja jeszcze niedawno pracowałabym kosztem zdrowia , rodziny i nerwów. Teraz mówię stop. Są wazniejsze sprawy. Jak mnie wywalą , zanajdę nową ale nie podporządkuję swojego i rodziny zycia pracy.Rozumię Cię kochana doskonale!

Ostatnia edycja:
Skok tempki był a mogłam cholera zrobić bete dzisiaj:wściekła/y:
Troche mnie zdziwił ten antybiotyk,a jeżeli to jakieś zapalenie czy inne dziadostwo to temp była by ok 38 i wyżej?!
Oczywiście zanim cokolwiek łykne to się zbadam
I przeziębina nie jestem

EWELINKA- dziekuje,pozdrowie!!no widzisz my z Wisieńka wczoraj mialysmy maraton a Ty bedziesz miala rodeo-istne szaleństwo:tak::-D:-D:-D:-D
no na mnie pogoda tez dziala dzis nie halo....ale pije kawe z nadzieja ze moze cos drgnie z samopoczuciem bo spiaca jestem...

reklama
EWELINKA- dziekuje,pozdrowie!!no widzisz my z Wisieńka wczoraj mialysmy maraton a Ty bedziesz miala rodeo-istne szaleństwo:tak::-D:-D:-D:-D
no na mnie pogoda tez dziala dzis nie halo....ale pije kawe z nadzieja ze moze cos drgnie z samopoczuciem bo spiaca jestem...

Kochanie, ja wczoraj też miałam maraton, pomieszczeń w domu zabrakło...:zawstydzona/y:dziś rodeo już P zapowiedziałam, stwierdził, że skoczy po pracy po lasso i ostrogi :szok::-D - pół żartem, pół serio... ;-)

Iwonka, fajnie, że jesteś***
Wisieńka, nie warto kopać się z koniem, dlatego od miesiąca wysyłam cyklicznie CV, może się uda zmienić pracę szybciej niż myślałam ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry