reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hope masz priw

u mnie się poburzyło, popadało i teraz wyszło piękne słonko, a na dworze cud rześkie powietrze->to lubię. jest słonko, ale nie jest za ciepło

reklama
EWELINKA- nooooo,to widze,ze my we 3 dalysmy wczoraj czadu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ja na jutro szykuje Tomowi pobudkę -mam nadzieje,ze nie zaspie:sorry::-D:-Dplan jest zobaczymy jak wypali:rofl2:brakowalo nam Ciebie na bb:tak:
IWONKA- Iwonka kochana jestes!!!ciesze sie ,ze wlecialas do nas-smacznego obiadku i pisz co tam-jak starania-trwaja czy zapracowana jesteś??u nas trwaja ,ale cykle popierdzielone i poki co nic nie wychodzi.

wisieńka, o tak !!!!!!!!!!!!!! ja już mam zarezerwowany wieczór na dziś i jutro, tzn na blok reklamowy oczywiście. Tylko szybko Karola spać położymy.

Jutro nasza 6 rocznica ślubu, więc bedzie się działo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kala, dziwnym trafem, temacik się zaczął, jak ja weszłam.....to ja już sobie pójdę....ha ha ha
Witaj piękna***

Iwonka, ja też zaspokojona, ale niewyżyta ha ha ha ha ha ha ha

Mama, czyli od samego rańca będziesz ubijać śmietankę ha ha ha ha GITESOWO

reklama
wisieńka, o tak !!!!!!!!!!!!!! ja już mam zarezerwowany wieczór na dziś i jutro, tzn na blok reklamowy oczywiście. Tylko szybko Karola spać położymy.

Jutro nasza 6 rocznica ślubu, więc bedzie się działo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to ja od razu ślę najlepsze życzonka!!!
wogóle fajna data -> my mamy jutro 2 rocznicę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry