reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szlak dietę trafił , a dopiero się zaczeła. Zaczynam od jutra. a dziś zjem sobie wszystko na co mam ochote. Teraz makrelka....Czy makrelka jest tucząca??
Ewelinka ja myslę, ze sałatkę to zjedz sama wystarczy jak na ciebie popatrzy!!

Makrela jest tłusta....:zawstydzona/y:
Mówisz??? Wiesz, tyle razy oglądał to kto go wie, czy zadziałam ;-)

HOPE, między "danonkami", a "proszkiem wujka Chajzera"????? ha ha ha ha ha ha
KALA, siła wyższa wzywa.... ;-)

reklama
Hope beszczebelny ten obiad....Tak przy piatku
No ja po makrelce zjadłam banana. Juz nic nie mówię.
Ewelinko jak to mówią Nie ma bata we wsi, mówisz masz , zadziała jak 150!

EWELINKA- bede ubijać przez 10 minETEK:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jery,ale nam bije:rofl2::laugh2:ale tu sie napiszemy a w sypialni wykorzystamy:tak::tak:

KALA,HOPE- dzis Wy szalejecie;-):-):-)
ZAPMARTA- a ktora to rocznica???u nas niedlugo 7.:szok::szok::szok:a razem 11 lat:szok::laugh2::laugh2:

WISIEŃKA- mi po 30 tez zaczelo bić a ledwo skonczylam:laugh2::laugh2:ciekawe co to bedzie za jakis czas....

EWELINKA- bede ubijać przez 10 minETEK:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jery,ale nam bije:rofl2::laugh2:ale tu sie napiszemy a w sypialni wykorzystamy:tak::tak:

W sypialni wykorzystamy i nie tylko paluszki nas będą bolały (od klikania), ale i.....................masz apap???? :-D:-D:-D bo u mnie w szafce nocnej to nieodłączny element, więc P nie może mówić "boli mnie głowa" hahahahhaa
NOŁ ŁEJ...:-D:-D:-D:-D

Ewelinka jak sobie tą makrelę DHA tłumaczę:-D
Dziwewuchy, moje zeszyty z przepisami w piwnicy. Tata dzwonił, ze masa cukini i ogórków. Wyskakiwac mi z przepisami na sałatki bo ja moich nie wygrzebię . Nawet nie wiem w którym kartonie. Kiszonki i korniszonki znam na pamięć ale w sałatkoach nie pamiętam proporcji. Więc PROSZĘ bo przez ta przeprowadzę plony się zmarnuja.

reklama
W sypialni wykorzystamy i nie tylko paluszki nas będą bolały (od klikania), ale i.....................masz apap???? :-D:-D:-D bo u mnie w szafce nocnej to nieodłączny element, więc P nie może mówić "boli mnie głowa" hahahahhaa
NOŁ ŁEJ...:-D:-D:-D:-D
EWELINKA- :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja mojemu mowie ,ze na bol glowy najlepszy sex-gdzies to uslyszalam i On nie mowi ,ze Go glowa boli bo jak tak powiedzial to ja do Niego -rozumiem...i juz bylismy na gorze:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:to nasze haslo...
papa-wlatuj czesciej.

IWONKA- to juz niedlugo ,,,pazdziernik za pasem:tak:

kochane-musze zmykac jade po Zuze do przedszkola...

WISIENKA- makrela i banan:szok::eek::szok::eek::szok::eek::rofl2::rofl2::rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry