V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Vjolka witamy rozgosc się zaraz podam kawkę:-)Zoatań z nami , na pewno nie pożałujesz. Jest tu całkiem miła ekipa. Dziewczyny są sympatyczne i wesprą kiedy trzeba. Trzeba bywać często zeby byc na bieżąco ale warto. Widzę, ze jestes tez aniołkową mamą tulę. A co oznacza data przy awatarku?Napisz cosik żebysmy mogły cie poznać.
Dziękuję za przyjęcie...
Kawka?!
O tej godzinie?

Czy chcesz, żebym nie spała całą noc?

Data przy nicku to mój rocznik...
ło matko!
Jaka ja już jestem stara, choć, jakby nie patrzeć, w dalszym ciągu jeszcze dzieścia nie dzieści

Na imię mi Wiola, mieszkam w małej miejscowości w centralnej Polsce. Mam męża, Darka i syna Kacpra. 3 maja tego roku miała urodzić się jeszcze Antosia, ale niestety, straciliśmy ją 21 września zeszłego roku. Z zawodu jestem nauczycielem polonistą (choć bez magistra, mam nadzieje, ze w tym roku w końcu się zabiorę za obronę - nie można poprzestawać na absolutorium), ale nie pracuję w zawodzie, choć ufam, ze w przyszłym roku wrócę do niego, bo bardzo to lubię. W chwili obecnej prowadzę sklep z odzieżą dla dzieci... I to było by na tyle...
chociaż jeszcze jedno... wśród forumowych koleżanek uchodzę za zboczucha, co pewnie niedługo jakoś się ujawni

Vjolka od kiedy zaczynacie staranka. Ja czekam na @, nie dostałam jeszcze po stracie i martwię się szczerze mówiąc bo jedna z naszych wątkowniczek czekała 4 miesiące. Boję się też tych staranek bo ciągle myslę o naszym Dzwoneczku ale ten strach nie minie a pragnienie dzidzi jest wielkie.
W gruncie rzeczy to nie mamy jakiegoś dokładnego terminu... Mam nadzieję, ze uda mi się zgwałcic D i od stycznia ruszymy pełną parą.... Choć ostatnio zdarza mu się zapomnieć... wiec może wszystko się przyspieszy...

Ale ja sie nie nakręcam - biorę życie jakim jest...
Ostatnio edytowane przez moderatora:

nie wiem co jej odkukało