reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy - gdyby to było takie proste ..... staram sie panować nad nerwami ale obawiam sie ze jakby mi sie teraz tu zjawił zabije sku.......a , a wiesz co jest najlepsze ze on myśli ze do mnie takie rzeczy nie dotrą i bede myślała ze on taki nie jest ......

reklama
Witam Panie wieczorową porą :-) Nie wymienię bo jeszcze kogoś pominę i zrobi się przykro, więc witam wszystkie bez wyjątku :-)

A u nas nowy sezon został otwarty :-D:-D:-D Sezon na grzyby :-p:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I uciekam, piątkowy wieczór trzeba spędzić z rodzinką, nie przed komputerem ;-)
Do weekendu wam! Udanego!

kochana Twoja pamiec jest niezastapiona! wlasnie kupilam kilka par kolczykow.... i zrobie przelew na wiele wieksza kwote jak tylko dostane info ile bedzie przesylka kosztowac... (kolczyki kupilam bo mi sie naprawde podobaly :D )

MAGGY- no to super ,ze cos kupilas,ze Tobie sie przyda i komus pomozesz-jak chcesz to wejdz sobie na NASZE DZIECI i prawie na koncu jest watek MOZESZ POMOC i tak jest o botulinie dla Damiana-Jego mama dziekuje nam za pomoc i jest badrzo wdzieczna!!! wiec ja dziekuje Tobie w Jej imieniu chociaz Jej nie znam...

BIBINKA- no to skoro nam bije to wesolo mamy w domu:tak::-)a jak plamienie-zwieksza sie czy konczy??

Hope to następna jesteś do kolekcji,jeśli chodzi o grzybobranie,hehe:-D:-D

mama póki co ustało:tak:.aż się boję ten bromek brać,brrr:baffled:,ale muszę,mniej ale zawsze coś.rano juz nie wzięłam i dobrze,bo potem miałam taki zwrót głowy,że jak bym nie siedziała,to placek naleśnik:baffled:.wogóle to jakaś taka spuchnięta w brzuchu się czuję,wrrr

kalamandyna no imprezka i to przez 3 dni świętujemy- 1 rocznica ślubu w niedzielę. od jutra codziennie inaczej świętujemy. Jutro znajomi-czyli popijawa, w niedzielę rodzina-czyli obiad i popijawa, w poniedziałek tylko my dwoje-czyli kolacja prawie przy świecach.

szczęśliwa olej drania, pozer jeden-takie zachowanie trzeba tępić, A Ty jesteś wyjątkową osobą z siłą wewnętrzną.

bibinka nowy cykl staranek u Was??Teraz musi być dobrze. Utul Alunię od e-ciotki

Zmykam wykąpać Adasia, położyć i...na grzybki:-p Najlepsze są takie w zalewie;-)
Fajnego wieczorku i owocnego grzybobrania jeśli któraś też się wybiera:-):-p

Buzka!

margolcia Ala utulona;).u nas taki pierwszy prawdziwy cykl po stracie,bo dopiero 1 sierpnia dostałam @,po 3,5 m-ca.wyobrażasz sobie?ale masz imprezek;).duzo nas tu sierpniowo poślubionych;)
kalamandyna baw się dobrze;)!

reklama
MAGGY- no to super ,ze cos kupilas,ze Tobie sie przyda i komus pomozesz-jak chcesz to wejdz sobie na NASZE DZIECI i prawie na koncu jest watek MOZESZ POMOC i tak jest o botulinie dla Damiana-Jego mama dziekuje nam za pomoc i jest badrzo wdzieczna!!! wiec ja dziekuje Tobie w Jej imieniu chociaz Jej nie znam...
wlasnie dostalam mail'a z podziekowaniami od Niej... napisalam, ze chce zaplacic za towar i przesylke + wyslac dodatkowa kwote na leczenie... Boze.. tak mi smutno, ze dzieci musza tak cierpiec..... straszne

szczesliwa- wiem, ze jest ciezko...ale dupek na pewno wie, ze do Ciebie wszystko dotrze... to taka gra psychologiczna.. bo przeciez jesli wszystko o Tobie dociera do NIego to tak samo dziala w druga strone....
przykre, ze facet robi cos takiego... facet, ktorego kiedys sie kochalo... :(
sciskam Cie mocno kochana.. lezka w oku mi sie zakrecila i nie wiem co Ci powiedziec.. po prostu tule Cie mocno do serca i jestem z Toba myslami...

musze uciekac na obiad...
bede pozniej, jak dam rade jeszcze... albo jutro rano

buziaki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry