reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki - kochane jesteście, dziękuję Wam za ciepłe słowa. :) :*

Margolcia - ja też się boję burzy... U nas było dziś tragiczne oberwanie chmury. Połamało wiele drzew.

Szcześliwa - życzę Ci, żeby Ci się wszystko dobrze poukładało a Maleństwo ślicznie rosło. :)

Ja już się żegnam na dziś, senność mnie ogarnia. Buziaki. :)

reklama
mama kolorowych snów!!

marta nakarm ferajnę. Ja swoją kinię już nakarmiłam-teraz smacznie śpi koło mnie

krakowianka ja burzę ogólnie lubię, ale w nocy przeraża mnie. Na szczęście już po burzy. Znowu mogę na bb siedzieć i oglądać TV.

Zapmarta Ibiza juz kot wioskowy pełną parą. Wyrusza na pola , króluje na podwórku i ustawiła sobioe wszystkie koty. Tata mówi, ze uwielbia spać na świerzym praniu.Jest tez łowna. Przyniosła szczura Tacie w prezencie. jakaś masakra, fuj. To było jej przeznaczenie i dobrze, ze juz ma luzik i cieszy się wioską.

A po jedzonku nic mi nie jest.
Spadam kochane . Miłej nocy i szczypaweczki

Witam Kobietki:-)

Pewnie zaraz szybko pouciekacie bo u Was juz pozno... Ja wczesnie dzisiaj wstalam.
Przepraszam nie nadrabialam Was. Teraz siedze przy kawce.
U mnie wlasnie chyba zaczyna sie rozkrecac pierwsza normalna @ po odstawieniu tabletek. Bo poprzednia @ byla krwawieniem z odstawienia...Czyli w tym miesiacu mam przed soba 1 "normalny" cykl i sie ciesze ze organizm dochodzi do siebie bo juz sie balam ze nie dostane @ i ze trzeba bedzie ja sztucznie wywolywac....
Prawde mowiac BARDZO skapa ta moja @ prawie nic ale zobaczymy co bedzie potem...

Sciskam Was mocno wszystkie i ide zrobic sobie sniadanko:tak:
Dobrej nocki gadulki! Moze za chwilke jeszcze wpadne. papa;-)

jaewa Witaj kochana ja jeszcze nie spię, miałam ale jakoś się zasiedzielismy i jeszcze sie nie kapałam. Fajnie, ze nie musisz czekać na@ , bo naprawdę to flustrujace jest. Ja właśnie sie wnerwiam , ze jej brak. Brzuch nawet przestał bolec i mam nadziejkę , że nie będe czekac jak bibinka.:-)

Witaj Wisienka Kochana Moja!

A Bibinka jeszcze @ nie dostala? Ona tez ponoc odstawila anty miesiac temu... :)
U mnie to juz sama nie wiem czy to @ bo takie lekkie rozowe plamienie...Nic zobaczymy. Temperatura caly czas powyzej 37C.
A Ty kiedy zaczynasz staranka? Pamietam jak pisalas ze juz niedlugo?
Ogolnie jak sie czujesz Kochana? Odpoczelas troche?:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie ponownie!

Uuuuuffff, wreszcie w domu!!! :eek::-) M. oszczędził mi czekania na drugi autobus i przyjechał po mnie, więc jestem wczesniej w domu niż bym była jadąc tymi 2 autobusami... Uffff, jestem tak zjechana, ze szok! :eek: Oczywiście, minutę przed 20.00 przylazły 2 baby, łaziły po sklepie dobre 10 minut, po czym wydały magiczne parę koron... Nie ważne, że człowiek musi lecieć z jęzorem na wierzchu na autobus... Luuudzie kochani... :baffled::eek:

Ale nic to... Już w domu. Jeszcze jutro do 18 i wolna niedziela! :-)

OK, to teraz nadrabiam Was, bo żeście kochane naskrobały! :tak:

reklama
Witaj Marybeth :) Kochana to tylko jeszcze jutro i wolny weekend;-)
Ja wlasnie mialam robic sniadanie ale jeszcze nie zrobilam:-D

No nic Slonka moje ja bede uciekac bo u mnie sobota rano a S jest glodny :tak:

Zycze Wam spokojnej nocki i wpadne jutro ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry