reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam i ja wieczornie
krakowianka super wieści :)
maggy dziękuje za śliczną kartkę :)
dobrej nocy tym które poszły już spać... ja ide pranie wyciągnąc z prali bo słysze sie sie wyprało...

Jestem juz po kapaniu.
mary, maran witam dziubaski
jaewa Bibinka dostała z zaskoczenia ale prawie 4 miesiące po stracie i chyba jak się nie mylę 3 po anty.Ja czekam na @ i zaczynamy staranka. To znaczy juz możemy bo gin powiedziała, żeby odczekać do 1 @ albo miesiąc no i miesiąc minął no ale nie mam owulki więc tylko trenujemy. Martwię się właśnie, zeby nie czekać długo. No u ciebie to oby @ była i staranka pełna parą.:-)

Wisienka trzymam za Ciebie &&&&&&& zeby @ szybko przyszla i wiesz za co jeszcze! Nic nie mowie zeby nie zapeszac:tak:
A Ty jak sprawdzasz czy masz owulke? Masz testy czy bierzesz pod uwage objawy naturalne?
Z ciekawosci pytam bo Ty pewnie bardziej w tych sprawach obeznana jestes niz ja :)
Ja teraz wlasnie bylam pod prysznicem i wychodzi na to ze juz nie mam tego rozowego plamienia...Ja juz sama nie wiem:eek::szok::baffled::confused2:
Zaczekam do jutra co bedzie:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jaewa czasem tak jest przed @, ze przychodzi etapami. Nie robię testów owu, jak pisałaś, metody naturalne. U mnie owulka zawsze dawała znać. Mocny ból jajnika, śluz i ochota na sexy. Czasem nawet miałam plamienia lekkie brązowe.
No nic miłego dnia kochana i ja trzymam za ciebie&&&&&&&&&&. Ja do wyrka bo mój Wisnia woła. Bajbaj.:-)

Hej dziewczynki..
Ja juz poi pracy...
Masakra normalnie dzisiaj byla, oberwanie chmury , auta na skrzyzowaniach w poprzek staly, tramwaje staly a ja na rowrze..
Szok....
Do rana Kochane...
Buziaki

reklama
Oj, prawie usnęlismy z M. przed TV... :zawstydzona/y: Zmykam do wyrka, bo jutro znów do pracy... :eek: Już mnie to meczy, ze pracuję w każdą sobotę... :baffled::baffled::eek::no:

I nadal nie ma @... Ale przynajmniej przytulanki niezakłócone! :-D:-D:-D:-)

Dobrej nocki wszystkim staraczkom! :*:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry