reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczęta:-)
wczoraj wieczorem wzięłam mniejsz a dawkę bromka i od razu lepiej:tak:

mama cześćsiora:-)a to Domi Wam psikusa zrobił...:baffled:
mary przykro mi,że @ przylazła:-(.maj to piekny miesiąc:tak:.zawsze możesz iść do gina i się podpytać...
nagapalma rozumiem,mam to samo...
jaewa oby Ci się @ rozkręciła,bo u mnie to dłuuuga historia była.zresztą wisienka już Ci napisała.
zapmarta ojojoj,znów Nam się nie udało:-(:-(.ściskam Cię mocno!!!
maggy nałapałam:-)

reklama
nie wydaje mi sie, ze to musi byc jakikolwiek problem... po prostu jeszcze nie nadszedl czas...
Popatrz, jest tyle dziewczyn, ktorym wszystkie wyniki wychodza super... sa zdrowe, wysportowane i nie moga zajsc.. Wiec.. nie, to nie musi oznaczac zadnych problemow..
Masz rację oczywiście. Czyli dzidzia czeka na odpowiedni moment... Dzięki! :-) OK, więc cierpliwości... :tak:

Hej Bibinka!
Jak dzionek mija? Tak, maj jest piękny, i może będę majówką... :-) A co do lekarza: tu ciążę i sprawy z tym związane prowadzi rodzinny, więc w sumie jak u niego będę, to mogę zapytać. :tak:

Ostatnia edycja:
mama, maggy, nagapalma, jaewa, renna, malapralinka - dzień dobry :-D

mary-beth - przykro mi że @ przylazła ale jak któraś z dziewczyn pisała - to jedna @ bliżej dzidziusia i zaraz po niej zaczniecie starania od nowa :tak: Trzymam kciuki żeby maj był dla Ciebie i mamy porodowy :-D :tak:
bibinka - trzymaj za nas kciuki - dzisiaj drugie podejście do majtek - sama wybrała między majtkami a pampersem że chce majtusie :-D

Mąż nas obudził - sadysta o 9.12 :dry: telefonem na dodatek a Karola tak słodziutko sobie spała :sorry: A teraz przylazła do mnie i mówi "mama, chodź sprzątaj" tylko co ja mam niby sprzątać skoro wieczorem zrobiłyśmy porządki? Znowu dostała majteczki rano i zobaczymy czy będzie wołać, na szczęście dzisiaj słoneczko też wyszło więc będzie szybko schło jakby co :-p Ależ ze mnie optymistka - nie ma co :-D M jeszcze w Starachowicach bo ich zmiana jeszcze nie przyjechała więc czekam na wieści kiedy wrócą bo jeszcze mają o Wąchock zahaczyć na godzinkę więc pewnie kole 12 się pojawią w Kielcach. Karola wymyśliła sobie jajka na twardo na śniadanie :szok: więc się gotują to ja się zabieram za odkurzanie a potem za Lasagne :-D

Miłego dnia wszystkim i każdej z osobna :-D

MARY-BETH- ja dzis mam 10d.c i tez nie wiem czy @ przyjdzie w 18 d.c jak ostatnio czy w 27 d.c. trzeba czekac...a Ty jak masz mozliwosc to zrob sobie monitoring 1 cyklu i zobaczysz-a moze poprostu jak u wielu z nas -blokada psychiczna....tak sie chce zajsc ,ze az nie mozna....

MAGGY- ja niestety z butami nie pomoge....sciskam Cie i zycze zeby dzien zlecial milo mimo niewyspania-u nas w Polsce caly dzien wszedzie bedzie burzowy...wiec z kladzenia plytek na schodach nici-ale juz Tomi wymyslil co bedziemy robic:tak:w koncu przeniesiemy nasza wileka szafe z sypialni na dol do garberoby-takze troche rozkrecania i skrecania bedzie!

mam nadzieje,ze nasza Marylka dojechala na miejsce i ze Bunia tez dojedzie szczesliwie:tak:

mary to zapytaj przy okazji,nie zaszkodzi:tak:.a u nas lało całą noc,a teraz słoneczko wychodzi,M je śniadanie,a Ala wycina:-).
sol &&&&&&&&&&:tak:.no widzisz,Karola sama wybrała majteczki,to juz dobrze:tak:.cierpliwości życzę:-)

Ja tylko na kawkę, bo dziś zalatany dzionek i mega obowiązków!!! Zatem spijam z Wami moje kochane pszczółeczki kawkę i zabieram się do pracki ;)

Mama, ależ się nie wyspałam hahahahahahhaa

EWCIA, jestem z Tobą całym sercem...

BIBINKA,SOL- witajcie,ja brykam do prac bo mąż zarządil a wczesniej to ja Go molestowalam o ta szafe wiec jak teraz On zaczal temat to musze wykorzystac:tak:

ewelinko zapracowana kobieto,miłego dzionka:tak::-)
mama tylko się nie przedźwigajcie!a ta szafa duża???bo wiesz,zawsze mozna do niej wejść,he he:-D:-D:-D

a co tam z Naszą Ewcią?stało się coś...?

ewelinka widzę,że o tym samym myślimy- szafa;)))

reklama
mama- znowu burze???? az spojrze na pogode..
u nas na szczescie pogoda ok.... chociaz naprawde to lato... jak nie lato :)

ewelinka- Ty znowu pracujesz??? w sobote tez? a kiedy odpoczywasz kochana ? :) pracusiu nasz ;)

ja dzisiaj olewam sprzatanie i te sprawy... wlacze tylko pranie i pojde na zakupy... musze kupic jakas sukienke na poniedzialek.. idziemy z K. do hotelowej restauracji na jakis bankiet... a ja w szafie nie mam juz nic eleganckiego, co by pasowalo na mnie :(

Sol- trzymam &&&&&&&&& za majteczki :) oby sie udalo :D Twoja corcia to madra dziewczynka i jestem pewna, ze szybko zalapie ;) powodzenia!

a tymczasem uciekam na male zakupy.. jak tu nic nie kupie w naszej miescinie, to bede musiala wyciagnac znowu mojego na popoludniowe zakupy w galerii.. :) a On nie za bardzo lubi tam chodzic..

ok, to uciekam..bede za godzine, poltorej

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry