reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelinko zapracowana kobieto,miłego dzionka:tak::-)
mama tylko się nie przedźwigajcie!a ta szafa duża???bo wiesz,zawsze mozna do niej wejść,he he:-D:-D:-D

a co tam z Naszą Ewcią?stało się coś...?

ewelinka widzę,że o tym samym myślimy- szafa;)))

BIBINKA, yhm...o porządkach w szafie ;-):-D
Wzajemnie milutkiego dnia Ci życzę :*

MAGGY, nie!!!!!! Ja jestem już tydzień na L4, co nie zmienia faktu, że innej roboty i załatwiania spraw jest full!!!!!!!!!!Buziam Cię Ślicznoto ;-)

Vjolka, ha ha ha ha, gdzie to się można spotkać. Buziolki Ty Nasz Odskoczniowy ZBOCZUCHU ;-)

Dziś adhd rozbudzone, mam prze****e ha ha ha

Ostatnia edycja:
reklama
witam was serdecznie!!
Dzień zapowiada się słonecznie i dobrze, bo ma dzisiaj nie padać-ja tak chcę :D
Miłego dnia wszystkim życzę i uciekam szykować pyszności na imprezkę.Dobrze że wczoraj posprzątałam, to jedno zajęcie mniej na dzisiaj :D

mama - jak chcesz mogę trochę słoneczka wysłać bo mam go trochę :-D Jakby tak podzielić na pół było by akurat :-D A masz rację jak chłop sam zaczyna niechciany temat to trzeba korzystać :-D

bibinka - no dumna jestem z jej decyzji :tak: A przed chwilą ją złapałam i pytam czy chce siusiu i jej się wyrwało "tak" ale leci oglądać baję to ją capnęłam i na nocnik i zrobiła siku bez moczenia majtek a potem jaka z siebie zadowolona że ma sucho :-D Teraz wcina parówę a zaraz dostanie te jajka - aż się jej boję dawać bo jak mi kupę taką jajeczną w majty zrobi to zejdę z tego świata :-D

ewelinko - dzień dobry :-D i miłego dzionka :tak:

Odkurzyłam już sobie to zabieram się za tą Lasagne na obiadek :-D

maggy - to udanych zakupów :tak: Ale czemu już zimowych szukasz?

margolcia - dzień dobry i miłego :-D

Spadam bo nigdy nie wstanę od kompa :-D

maggy - to udanych zakupów :tak: Ale czemu już zimowych szukasz?
szukam zimowych na grudzien.. bo ja caly czas wierze, ze bede mogla do PL jechac :D no i potrzebuje jakies porzadne antyposlizgowe bo ja lajza jestem i na pewno gdzies sie wywale w normalnych kozakach :D

a szukam teraz, bo czas szybko leci.. w grudniu mamy jechac do PL... poza tym moze teraz ceny beda troche lepsze niz np. w listopadzie...

ok pranie wstawione wiec uciekam :)

reklama
ewelina - eee... jakie święta? To że nie wiem jaki jest dzień tygodnia nie znaczy że nie wiem jaka pora roku jest :-p :-D

Idę - wstaję i zostawiam was na jakiś czas bo muszęęęęę wstaććććć !!!!!!!!!!!!!! :-D

maggy - ok :-D Teraz rozumiem :-D

Ide, ide, ide :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry